Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2020 року

Сьогодні в конференц-залі  „Happy Land‘‘ в м. Пирятин навчалися критично сприймати інформацію, аби не перетворитися на медіа-маріонетку, якою можна керувати, смикаючи за інформаційні ниточки. Тренінг за такою темою дав зрозуміти, що ми живемо зараз в непростий час гібридних стосунків і засилля маніпуляцій .

31 липня 2020 року

Олександрівський   сільський  клуб Пирятинської ОТГ - один з найкращих закладів культури , який поступово перетворюється на клуб мрії жителів села. Працює  стабільно,  в режимі оновлення,  підвищення  якості  та  комфортності  проведення дозвілля та відпочику.

31 липня 2020 року

На позачерговому засіданні виконкому міської ради 31 липня розглянули 3 питання порядку денного. Членами виконкому міської ради схвалено  проєкт рішення „Про внесення змін до бюджету  Пирятинської міської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік“, у зв’язку з потребою внесення змін до Програми  оздоровлення  та  відпочинку  дітей  у  2020  році в частині оздоровлення вихованців дитячої та юнацької спортивної школи.

31 липня 2020 року

В рамках підготовки комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період та на виконання розпорядження міського голови від 02.07.2020 № 124 „Про створення робочої групи по обстеженню технічного стану котельні по вул. Європейська, 4Д в м. Пирятин“ 31 липня комісійно проведено таке обстеження.

31 липня 2020 року

Над завданням утримання зелених насаджень працівники КП „Каштан‘‘ в літній період виконують роботи по виполюванню бур’янів в квітниках, викошуванню трав на газонах, дитячих майданчиках, обабіч доріг, у скверах та інших громадських місцях.

31 липня 2020 року

 Сьогодні  робочою групою перевірено готовність закладу до роботи з урахуванням протиепідемічних заходів, передбачених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 20.05.2020 № 25. В результаті перевірки надано висновок про готовність закладу відновити свою роботу з 03 серпня.

31 липня 2020 року

З  10 по 14 серпня у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання,

відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, що мешкають за

наступними адресами:

30 липня 2020 року

Сьогодні відзначаємо Міжнародний день дружби. Це особливий день, адже хто має справжніх щирих друзів, має нагоду привітати їх зі святом та приділити увагу цьому дню. Звичайно, дружба буває різною: за поглядами на життя, спорідненістю душ, родинними стосунками, між колегами та партнерами. 

30 липня 2020 року

Для інформування жителів громади з проблемою як в Україні, так і в світі в цілому спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради спільно з представниками Молодіжної ради розробив інформаційний буклет „Скажи НІ сучасному рабству“.

 Буклети вручали всім тим, хто небайдужий до проблеми торгівлі людьми.

30 липня 2020 року

Цьогорічні випускні заходи залишаться не тільки в нашій пам’яті, а й в історії України. Ситуація, яка склалася в країні, у зв’язку з загальнонаціональним карантином, внесла багато корективів  в наші життєві плани, а особливо  в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого  життя. Таких швидкоплинних змін під час закінчення навчання в школі ще не зазнавав ніхто.

30 липня 2020 року

Днями було виявлено порив водогону по центральній вулиці Пирятинської міської ОТГ. Під час ліквідації аварії, оглянувши труби, зрозуміли, що вони знаходяться в незадовільному стані.

30 липня 2020 року

30 липня спеціалізованим підприємством розпочато технічну діагностику та перезарядку порошкових та вуглекислотних вогнегасників закладів освіти і культури Пирятинської міської об’єднаної громади.

 

30 липня 2020 року

Міністерство соціальної політики України спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у Полтавській області розпочали реалізацію соціального проєкту ,,Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19“.

30 липня 2020 року

Сьогодні відзначає 85 – річний ювілей Ніна Самойлова. Ніна Іванівна вже не один десяток років голова квартального комітету вулиць Пушкіна, Абаканська та провулку Пушкіна в м. Пирятин.

30 липня 2020 року

Пирятин – спортивне місто Полтавщини, де створено всі умови для занять фізичною культурою як для професіоналів, так і любителів. Спортивні змагання додають драйву та позитиву не тільки спортсменам, а й їхнім вболівальникам, урізноманітнюють наше життя та зберігають традиції спортивного Пирятина. Тому, для тих, хто є шанувальником здорового способу життя та публічних спортивних заходів впродовж липня в Пирятинській громаді відбулося багато цікавого.

30 липня 2020 року

Вже декілька років поспіль Пирятин є одним з округів проведення ЗНО  в Полтавській області. Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6, в яких за останні роки створено хорошу матеріально-технічну базу та кадровий потенціал, визначені пунктами проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників шкіл з Пирятинського, Гребінківського, Чорнухинського, а цього року й Лохвицького районів.

30 липня 2020 року

Наше місто завжди славилося високим рівнем освіти. Згадаймо хоча б дві гімназії – чоловічу й жіночу, – які було відкрито в Пирятині більше ста років тому. В усі часи випускники пирятинських шкіл вступали до найпрестижніших вищих навчальних закладів, ставали вченими, дослідниками, фахівцями обраної справи.

30 липня 2020 року

Сьогодні відбулася виїзна комісія, в якій взяли участь працівники виконкому міської ради, керівництво Пирятинської філії АТ „Полтаваобленерго‘‘, інженер КП „Каштан“ та голова ОСББ „Буровик – 2016“.

 

30 липня 2020 року

29 липня відбулося засідання комісії по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги. Очолила засідання заступник міського голови з питань діяльності виконкому Людмила Безушко.

30 липня 2020 року

Кав’ярня Cofex з’явилася на центральній вулиці Пирятина нещодавно, але стала улюбленицею як жителів, так і гостей громади. Все це завдяки облаштованій зоні відпочинку: лави, клумби, гойдалки, зелені насадження.

30 липня 2020 року

29 липня міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у панельній дискусії „Залучення інвестицій та місцевий економічний розвиток в ОТГ“ в рамках онлайн-конференції “Місцевий бізнес в умовах коронакризи: можливості та підтримка”. Обговорення організувала Асоціація ОТГ за підтримки Програми „Добре врядування“.

29 липня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь зустрівся  із заступником голови Полтавської облдержадміністрації Євгеном Грековим,  директором Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Андрієм Вергелесом та головою Пирятинської райдержадміністрації Анатолієм Зайцевим. Робоча зустріч відбулася безпосередньо на полігоні твердих побутових відходів, реконструкція якого не завершується Департаментом капітального будівництва облдержадміністрації, який є замовником будівництва, вже другий рік.

29 липня 2020 року

29 липня головний спеціаліст - інспектор праці управління економіки  Юлія Йощенко провела навчання з адміністраторами ЦНАП. Темою занять було питання отримання дотації за наявні бджолосім’ї фізичними особами та суб’єктами господарювання, задля  якісного надання адміністративних послуг мешканцям Пирятинської громади.

29 липня 2020 року

Вчора, 28 лпня в Культурно-громадському центрі святкували 210-річчя з Дня народження видатного художника ХІХ століття пирятинця Аполлона Мокрицького. Це вперше нашого земляка згадали на такому рівні, за радянських часів його ім'я майже не згадувалося.

29 липня 2020 року

Пояснюючи дитині, що таке COVID-19, важливо дотримуватися балансу: не налякати, але й не применшувати загрозу, тому що всім слід дотримуватися певних правил, аби не захворіти

Для початку з’ясуйте, що дитині відомо про епідемію. Дайте зрозуміти, що дитина може ділитися з вами своїми страхами. Говоріть лише правду, але використовуйте мову, відповідну віку дитини. Якщо не маєте відповіді на якесь запитання, пробуйте разом її пошукати, наприклад, на сайті ВООЗ. Поясніть, що не вся інформація в інтернеті є правдивою і краще довіряти експертним організаціям..

29 липня 2020 року

Одним з найголовніших нововведень українського законодавства у сфері виробництва та обігу харчових продуктів є запровадження системи НАССР.

НАССР – це комплекс практичних процедур, виконуючи які оператор ринку може бути впевнений у безпечності харчових продуктів, які він виробляє або продає. Особи, які здійснюють виробництво або обіг харчових продуктів (не для власного споживання) вважаються операторами ринку.

29 липня 2020 року

Українська пісенна культура – одне з найцінніших духовних надбань народу за багатовікову його історію. Ставши невід’ємною складовою частиною кращих набутків світу, вона посіла в них справді визначне місце. У народних піснях відображено найрізноманітніші прояви життя трудового народу – його нелегку, але героїчну історію. Жодна нація за всю історію не має такої кількості пісень, яку створив український народ. Україна здавна відома своєю співочістю. І це легко довести: етнографи нарахували близько 200 тисяч українських народних пісень, а це більше, ніж у всіх інших націй. Найкращі фольклорні твори передаються з вуст в уста, залишаючись повсякчас актуальними.

29 липня 2020 року

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та  молоді днями оголосив аукціон добра, де можна придбати цікаву річ та допомогти ближньому. У продажі вже 7 лотів, 2 - з них вже знайшли своїх власників. Кошти виручені на аукціоні порівну спрямуються на лікування Богдана Археменка та Ростислава Онікієнко двох маленьких жителів Пирятинської міської ОТГ, які понад усе хочуть бути здоровими.

29 липня 2020 року

Важливим стратегічним завданням місцевої влади є формування багатофункціонального міста, у якому має бути створено якісне середовище життєдіяльності населення. Пріоритетним напрямком для досягнення збалансованого розвитку міста є поліпшення умов проживання мешканців громади. Саме тому і  з  метою покращення дорожнього та тротуарного покриття Пирятина, зручного пересування маломобільних груп населення на виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік в місті майже одночасно підрядними організаціями виконано ряд капітальних ремонтів.

29 липня 2020 року

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети „Правовий вісник‘‘.

28 липня 2020 року
          Сьогодні відбулася відеозустріч з представниками громадської організації „Україна без сміття“ Євгенією Аратовською та Ольгою Філь за участі міського голови Олексія Рябоконя, заступника міського голови Варави М.В., начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради  Зуєва С.В.,  спеціалістів міської ради та працівників КП „Каштан“. 
 
28 липня 2020 року

26 липня в рамках Чемпіонату Полтавської області з футболу І групи ФК „Пирятин‘‘ приймала команду ФК „Глобине‘‘.

Матч розпочали з гімну України та вітального виступу вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

Далі - півтори години напруженої та цікавої гри.

28 липня 2020 року

Сьогодні, 28 липня 2020 року, фахівці управління економіки виконкому міської ради взяли  участь у онлайн-заході „Змістовна кава з Юрієм Бовою, Тростянецьким міським головою“, яка організована за сприяння Асоціації відкритих  міст.

 

28 липня 2020 року

Православні віряни 28 липня відзначають День хрещення Київської Русі - України і водночас вшановують пам’ять рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Русі. Цьогоріч відзначають 1032-ту річницю.

28 липня 2020 року

27 липня робоча група перевірила готовність Калиновомостівського закладу дошкільної освіти ,,Калинка“ до відновлення роботи після проведення поточного ремонту харчоблок з урахуванням протиепідемічних заходів, передбачених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 20.05.2020 № 25. В результаті перевірки надано висновок про готовність закладу відновити свою роботу з 28 липня 2020 року.

27 липня 2020 року

2013 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. Цей день відзначається проведенням масштабних інформаційних компаній з метою привернення уваги до проблеми сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, боротьби із злочинцями, що задіяні в цій кримінальній діяльності, надання підтримки і допомоги потерпілим.

27 липня 2020 року

Як повідомляють на офіційному веб-сайті Полтавської ОДА, - за минулу добу на Полтавщині нових випадків захворювання на коронавірус немає. Загалом від початку карантину в Полтавській області зафіксували 394 випадки:

27 липня 2020 року

Жителі Пирятинської громади 24 липня мали можливість взяти участь у кіно-тесті „Королева бензоколонки‘‘, складали пазли (кадри з кінофільму).

На карті мрій міста написали свої побажання. Найцікавішим моментом було те, що у вікторині взяла участь жителька Пирятина, яка знімалась у масовці відомого кінофільму.

26 липня 2020 року

Щиро вдячний вам за відданість професії, за терпіння і мудрість. Бажаю легко знаходити спільну мову з відвідувачами, досягати нових висот. Нехай ваше життя буде наповнене щасливими днями та приємними подіями. Міцного здоров'я вам, родинного тепла, гарного попиту на товари, вдячних покупців, економічної стабільності та процвітання!

Міський голова                                                          Олексій Рябоконь

25 липня 2020 року

Карнавал "Королева бензоколонки" в Пирятинській ОТГ засновано в 2017 році. Свято полюбилося пирятинцям і щороку збирає до тисячі гостей. Цього року вперше карнавалили дистанційно. Відділ культури і туризму оголосив конкурс з двома номінаціями "Дефіле у стилі 60-70-х" та театралізацію "Один в один". Участь взяло більше 20 осіб. Проте перемогу вибороли найкращі, справжні таланти.

25 липня 2020 року

24 липня на спортивному майданчику Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 заверився традиційний турнір  на „Кубок міського голови“ з вуличного міні-футболу, участь у якому взяли 6 команд Пирятинської об’єднаної громади.

24 липня 2020 року

Продовжуємо виконання заходів з популяризації підприємницької діяльності та залучення широких верств населення до зайняття власною справою. Так, 21 липня 2020 року проведено перше у цьому році засідання конкурсної комісії міського конкурсу  „Кращий підприємець Пирятинської міської ОТГ-2020“ .

24 липня 2020 року

Сьогодні за ініціативою міського голови Олексія Рябоконя відбулася робоча нарада з питань підготовки закладів освіти та культури до опалювального періоду 2020-2021 років, в якій  взяли участь профільні заступники міського голови, спеціалісти виконавчого комітету міської ради, керівники закладів освіти та культури. 

24 липня 2020 року

24 липня в приміщенні Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти та засідання комісії з питань укомплектування садочків Пирятинської міської ОТГ. 

24 липня 2020 року

З метою ознайомлення з можливостями та умовами пільгового кредитування запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі, який організовано облдержадміністрацією спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва на тему: „Державна програма 5,7,9%. Доступні кредити для бізнесу“, який відбудеться 28 липня 2020 року о 14-00.

24 липня 2020 року

Реалізовано робочий проєкт об’єкту „Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Журналістів в м.Пирятин‘‘. Його виконання було передбачено Програмою розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік.

24 липня 2020 року

Лептоспіроз – гостре інфекційне захворювання, спільне для людей і тварин. Найбільшим резервуаром лептоспірозу в природі є гризуни ( пацюки, миші, польовки, ондатри тощо), серед свійських тварин – велика рогата худоба, свині, собаки. За даними «Полтавського обласного центру охорони здоров’я України» в цьому році були зареєстровані випадки захворювання людей в Чорнухинському та Шишацькому районах, які не були пов’язані з виробництвом.

24 липня 2020 року

Пирятинська публічна бібліотека продовжує онлайн відео-знайомство з майстринями Пирятинського краю. І сьогодні до вашої уваги зустріч з майстринею Вікторією Кабушкою.

24 липня 2020 року

З 5 по 16 серпня відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Тому цими днями він не буде працювати.

У ЄДР відбуватиметься перенесення даних зі старого реєстру до нового. Документи на реєстрацію не прийматимуться з 00 годин 05 серпня.

24 липня 2020 року

Міністерство соціальної політики розробило низку змін для забезпечення доступу до соціальної допомоги громадян та родин, що її потребують. Суттєві зміни торкнуться питань рівного доступу до державної допомоги, об’єктивності під час її призначення та спрощення оформлення необхідних документів.

23 липня 2020 року

Не залишити одиноку людину на самоті, оточити увагою, підтримати добрим словом – першочергове завдання працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району.

23 липня 2020 року

На черговому засіданні виконкому міської ради 22 липня розглянули 19 питань порядку денного.

Виконкомом міської ради продовжується робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Затверджено комісію з питань формування потреби 2020 року в субвенції з державного бюджету. Вже третій рік поспіль на території Пирятинської міської ОТГ діє механізм забезпечення житлом дітей-сиріт за рахунок державного бюджету. За цей час отримали житло – троє дітей відповідних категорій. Ще 15 – потребує покращення житлових умов.

23 липня 2020 року

Літо – чудовий час для відпочинку та оздоровлення, тим більше, якщо це відпочинок в мальовничому куточку Полтавщини – місті Миргород, в лікувально-оздоровчому санаторії.

За кошти Пирятинської міської ОТГ 23 липня відправлено на оздоровлення родичів загиблого учасника антитерористичної операції на Сході України: дружина та син. Вони відочиватимуть в санаторії 18 днів.  

23 липня 2020 року

З метою забезпечення  житлом дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, сьогодні відбулося засідання комісії з питань формування потреби в 2020 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом таких дітей.

 

23 липня 2020 року

Сьогодні відбулося виїзне засідання комісії з безпеки дорожнього руху. Узгоджували питання щодо розміщення зупинкового  комплексу - тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул.Європейська біля ПрАТ „Пирятинське АТП 15343“.

 

23 липня 2020 року

Директор територіального центру Сергій Зайченко 22 липня проінформував членів виконкому міської ради  про підсумки роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району станом на 01 липня 2020 року.

23 липня 2020 року

За минулу добу на Полтавщині зафіксували 11 нових випадків захворювання на коронавірус.

Від початку карантину в області зафіксували 371 випадок захворювання: Кременчук – 126, Полтава – 88 (6 нових випадків), Кременчуцький район – 33, Кобеляцький район – 17, Полтавський район – 16, Горішні Плавні – 15, Миргородський район – 15, Зіньківський район – 10, Лубни – 7, Карлівський район – 6 (1 новий випадок), Гадяцький район – 5 (4 нові випадки) Глобинський і Чутівський райони – по 5, Пирятинський та Оржицький райони – 4, Лубенський, Хорольський і Козельщинський райони – по 3, Машівський і Решетилівський райони – по 2, Лохвицький район – 1, Котелевський район – 1.

23 липня 2020 року

22 липня на засіданні виконкому міської ради заслухано інформацію про хід виконання Плану місцевого економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2019-2020 роки за перше півріччя 2020 року, розробленого в рамках ініціативи ЄС „Мери за економічне зростання“ під назвою „Співпраця задля підвищення конкурентоспроможності в секторі агропромислового виробництва Пирятинського субрегіону“. План МЕР спрямований на стимулювання розвитку основних галузей економіки громади: агропромислового комплексу, малого і середнього бізнесу.

23 липня 2020 року

22 липня уряд прийняв рішення щодо продовження адаптивного карантину до 31 серпня задля уникнення досягнення піків захворювань і перевантаження системи охорони здоров’я.

23 липня 2020 року

 19 липня 2020 року в місті Миргород місцева команда „ФК Миргород-2019‘‘ в рамках Чемпіонату Полтавської області з футболу І групи приймала наших земляків, команду ФК Пирятин. Гра закінчилась нічиєю, 2:2. Голи за Пирятинців забили Богдан Кошовий та Максим Кравченко.

26 липня команда ФК Пирятин  прийматиме одного з лідерів Чемпіонату, команду ФК Глобине. Гра відбудеться о 17.00  на стадіоні „Ювілейний‘‘ в Пирятині.

23 липня 2020 року

Ботулізм – це харчове отруєння, зумовлене споживанням продуктів, в яких накопичилися ботулотоксини. Присутність токсинів в харчових продуктах не змінює їх органолептичних (смак, колір) властивостей.

23 липня 2020 року

Новеньку книгу, видану коштом Пирятинської міської ради, щойно забрали з друку. З першої сторінки вона захоплює, адже відчуваєш значимість цього видання. Значимість для нащадків, для родин тих воїнів, чиї імена увійшли до 1 частини книги, для всієї нашої громади. "Пирятинці: з Україною в серці, зі зброєю в руках" - назву придумали колективно. Зрештою і вся книга - колективна робота групи авторів. Ініціатива видання належить Юлії Кабушці, директору ЦСССДМ Пирятинської міської ради.

22 липня 2020 року

Конкурс в рамках карнавалу „Королева бензоклонки‘‘ розпочато. Оголошено номінації „Дефіле у стилі 60-70-х‘‘ та „Один в один‘‘. Усі відео учасників розміщено на сторінці відділу культури і туризму міської ради.

22 липня 2020 року

Літо, окрім маси цілком очевидних приємностей, таїть у собі цілий ряд найсправжнісіньких небезпек.Є одна ситуація, яка влітку повторюється набагато частіше, аніж у інші пори року. Йдеться про харчові отруєння. Варто знехтувати нескладними гігієнічними нормами щодо споживання дарів природи — і ти вже на лікарняному ліжку.

22 липня 2020 року

„За минулу добу на Полтавщині зафіксували 4 випадки захворювання на коронавірус‘‘. Про це повідомляють на офіційному веб-сайті Полтавської ОДА.

Від початку карантину в Полтавській області зафіксували 360 випадків захворювання. Загалом одужали 314 жителів області, продовжують лікування 33 людини.

21 липня 2020 року

Сьогодні з робочим візитом Пирятинську громаду відвідав голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Побував у Центрі надання адміністративних послуг Пирятинської міської ради, ТОВ „Пирятинський сирзавод” та зустрівся з громадськістю.

21 липня 2020 року

24 липня перед приміщенням культурно-громадського центру буде відбуватися дійство, присвячене карнавалу „Королева бензоколонки‘‘, з дотриманням правил карантину та соціальної дистанції.

21 липня 2020 року

Розпочато будівельні роботи із реконструкції мережі водовідведення районного будинку культури по вул. Соборна, 59 в м. Пирятин. В ході реалізації проєкту заклад культури буде підключено до централізованої каналізаційної системи міста. На даний час проводяться внутрішні роботи з облаштування туалетної кімнати для потреб працівників та відвідувачів Пирятинської публічної бібліотеки.

21 липня 2020 року

Фонд „Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу“ сформував рейтинг малих та середніх громад Полтавської області.

Станом на 1 липня Пирятинська міська ОТГ посіла друге місце серед 72 громад Полтавщини.

21 липня 2020 року

Сьогодні відбулася онлайн-конференція „Співробітництво територіальних громад у сфері адміністративних послуг“, під час якої презентовано Посібник Програми „U-LEAD з Європою“, який допоможе громадам розібратись з існуючими та найбільш ефективними для сфери адмінпослуг формами співробітництва, тонкощами укладання договорів та надасть практичні приклади покращення надання адмінпослуг за допомогою інструменту міжмуніци­пального співробітництва.

21 липня 2020 року

21 липня спеціалісти виконавчого комітету Пирятинської міської ради спільно із керівництвом та працівниками ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ та КП „Каштан“ провели обстеження трьох котелень на території міста.

21 липня 2020 року

Художники та ті, хто тільки вчиться, пора показати себе! 28 липня плануємо виставку робіт місцевих художників. Роботи потрібно принести в Пирятинський КГЦ завчасно. Експозиція буде сформована зранку.

21 липня 2020 року

За інформацією офіційного сайту Полтавської державної адміністрації від початку карантину в Полтавській області діагностували  356 випадків захворювання на COVID-19. Уже одужали 313 жителів, продовжують лікування 30 людей.

21 липня 2020 року

У відділенні денного перебування в медичному кабінеті відвідувачі територіального центру можуть отримати послуги: лікувальна фізкультура, послуги з масаж, аромотерапія, фіточай та фізіотерапевтичні процедури.

20 липня 2020 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. Розглядали 3 питання порядку денного: режиму роботи закладів харчування на території Пирятинської ОТГ в умовах продовження карантину до 31 липня 2020 року, з метою запобігання поширенню COVID-19, розгляд звернень суб'єктів господарювання щодо дозволу роботи в період карантину та питання стану протипожежного водопостачання на території Пирятинської ОТГ.

20 липня 2020 року

Географія поширення інфекції: Кременчук – 125, Полтава – 77 (2 нові випадки), Кременчуцький район – 33, Кобеляцький район – 17, Полтавський район – 16, Горішні Плавні – 15, Миргородський район – 15, Зіньківський район – 10, Лубни – 7, Глобинський, Чутівський і Карлівський райони – по 5, Пирятинський та Оржицький райони – 4, Лубенський, Хорольський і Козельщинський райони – по 3, Машівський район – 2, Решетилівський район – 2, Гадяцький район – 1, Котелевський район – 1.

20 липня 2020 року

Пирятинська філія ПАТ „Полтаваобленерго‘‘ повідомляє:

21.07.2020 року з 8.00 до 17.00 планується відключення електропостачання повітряних ліній 0,4 кВт, лінія 8 від ЗТП 459 с.Олександрівка;

27.07.2020 року з 8.00 до 17.00 – КТП 487, 463 с. Олександрівка

29.07.2020 року з 8.00 до 17.00 – КТП 443, 464, 461, 460 с. Рівне та Могилевщина

20 липня 2020 року

З нагоди свята вітаю всіх шахістів Пирятинської громади з Днем шахів в Україні !

Зичу Вам творчої наснаги, енергії, бажання постійно вдосконалювати свою майстерність, незламної волі та багато яскравих партій, комбінацій, фантастичних задумів і блискучих ходів !

Міський голова                                                                                                        Олексій Рябоконь

18 липня 2020 року

17 липня відбулося позачергове виїзне засідання міської комісії з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в якому взяли участь посадові особи міської ради, представники контролюючих органів та керівник районного управління Дерпродспоживслужби Юрій Шніт.

Обстежено торговельний павільйон, що розташований в центрі міста, на предмет легальної зайнятості та  законності надання послуг  з куріння кальяну.

18 липня 2020 року

Сьогодні на острові Масальський зібралося близько 80 людей: працівників міської ради, установ, організацій, підприємств та небайдужі містяни, які відгукнулися допомогти розчистити Удай. 

18 липня 2020 року

Вже завршено мощення тротуару плиткою березової алеї, що по вул. Січових Стрільців. 17 липня задля комфортного пересування містом розпочато ще один запланований капітальний ремонт тротуару на розі вулиць Соборна та Визволення (від вул.Соборна, 52 до вул.Визволення, 1). На місці ремонтних робіт побував міський голова Олексій Рябоконь із заступником.

18 липня 2020 року

Видання краєзнавчої літератури - справа непопулярна, проте дуже потрібна. Не кожен край може похвалитися такими надбаннями. А от у Пирятинському краєзнавчому музеї цього року вже  відбулася друга презентація надбань краєзнавців. Вийшла у світ книга Олександра Рудковського "Пирятинщина в голодні післявоєнні роки ХХ ст." ще на початку року, проте через карантинні обмеження, презентували її тільки зараз.

17 липня 2020 року

Калинів Міст сьогодні запросив на творчу майстерню всіх охочих. Щоправда, матеріали використовували незвичайні - поліетилен та пластик. Марина Шевчук, директор Калиновомостівського СБК навчала робити вироби із вторинної сировини: "Якщо я хочу навчити інших щось робити, то обов'язково я маю перевірити це на собі! Ось така гілочка квітів у мене вийшла з сміттєвого пакета, дроту і тейп-стрічки!"

 

17 липня 2020 року

Сьогодні, 17 липня, відбулась нарада у заступника міського голови Людмили Безушко з розгляду питання виконання бюджету міської ОТГ видаткової частини за 1 півріччя поточного року, а також опрацьована перспектива виконання доходної частини бюджету до кінця року, в розрізі бюджетоутворюючих податків, зокрема, ПДФО, акцизний податок та місцеві податки і збори.  

17 липня 2020 року

Міжнародний благодійний фонд ,,Альянс громадського здоров’я“ cпільно з Пирятинською міською радою проводить дослідження, метою якого є збір та аналіз базових даних щодо демографічних та соціально-економічних показників та підготовка Портрету громади. 

17 липня 2020 року

Місцевою підрядною організацією ПП „Удайбудпроект‘‘ здійснено демонтаж чотирьох плит покриття на житловому будинку по вул. Європейська, 155А.

17 липня 2020 року

Сьогодні, 17 липня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року в Україні закінчилася проведенням тестування з хімії. 3 випускники шкіл Пирятинської ОТГ взяли участь у ЗНО на пункті тестування Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка у м. Полтава.

17 липня 2020 року

Завершено поточний ремонт  ЗДО „Калинка“ в с. Калинів Міст. Роботи виконала місцева підрядна організація ПП „Удайбудпроект‘‘. 

17 липня 2020 року

17 липня працівники відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради стали активними учасниками Консультативної сесії 
„Розмежування повноважень органів влади у сфері освіти“, організованої Швейцарсько-українським проєктом 
#DECIDE Decentralization for Improved Democratic Education у співпраці з Державною службою якості освіти.
 
17 липня 2020 року

17 липня заступник міського голови Людмила Безушко та фахівці управління економіки виконкому міської ради взяли участь у веб-практикумі на тему „Економіка в період карантину: вплив на місцеві бюджети змін до Бюджетного та Податкового кодексів. 

17 липня 2020 року

 Пирятинська філія  АТ „ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“ повідомляє:  з  27.07.2020  по 31.07.2020р. у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання, відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, які проживають за адресами:

 

17 липня 2020 року

Раціональний режим харчування та його збалансованість є основною умовою зміцнення дитячого організму, вироблення гарного імунітету, повноцінного розвитку дітей як фізично, так і психічно. Контроль за якістю харчування в закладах освіти здійснюють члени шкільних рад та медичні працівники. 

16 липня 2020 року

Багато експертів вважають, що сьогодні світова економіка переходить вже до п'ятого технологічного укладу. Його ключовими відмінностями є, поряд з іншими, різке зниження енергоємності та матеріаломісткості виробництва, при збереженні заданих властивостей. Зрозуміло, ці процеси не можуть обійти стороною промислове виробництво будівельних матеріалів. І вже зараз народжуються багато нових матеріалів з позитивними характеристиками, які створюють нові можливості як для приватного сектору,  так і будівельних компаній.

 

16 липня 2020 року

Сьогодні відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань освіти, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю міського голови та голів інших постійних комісій. Робоча група  у складі фахівців відділу освіти, молоді та спорту, директорів шкіл презентувала пропозиції щодо формування перспективної мережі закладів загальної середньої освіти в Пирятинській ОТГ.

 

16 липня 2020 року

Збираємося у суботу, 18 липня о 8.00 біля мосту острова Масальський. З собою мати граблі, вила та інший інвентар, який стане в нагоді!

Хто має дерев’яні човни – велике прохання взяти участь у заході!

Спільними зусиллями – врятуємо Удай!

16 липня 2020 року
    Влітку, рятуючись від спеки, люди часто залишають вікна вдома відчиненими. Але це – небезпека для малюків.
   Про правила, дотримання яких дозволить врятувати життя і здоров’я дітей, розповідає відео, яке зробила система безоплатної правової допомоги завдяки правовим клубам  PRAVOKATOR у співпраці з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ювенальною поліцією та патрульною поліцією України.
16 липня 2020 року

Пирятинська міська рада впроваджує проєкт Мінсоцполітики, основною метою якого є прийом документів від жителів громади для призначення субсидій та інших видів державної соціальної допомоги у ЦНАПі. Від початку цього року наші адміністратори здійснюють прийом документів у місті та в Олександрівському старостаті.

16 липня 2020 року

15 липня на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з географії, яке було заключним в основній сесії ЗНО на пунктах тестування Пирятина.

 

16 липня 2020 року

Шановні бухгалтери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера!

Без вашої надзвичайно відповідальної професії не можливо забезпечити подальший розвиток економіки нашої громади і держави в цілому. Від своєчасного проведення платежів, якості і подачі звітів, залежить оперативність прийняття управлінських рішень у діяльності підприємств і організацій, стратегічне планування їх подальшого розвитку.

15 липня 2020 року

14 липня, ввечері, до приймальні міського голови звернулася жителька багатоповерхівки по вул. Полтавська з проблемою затікання води під час дощу з житла розташованого поверхом вище. Як виявилося, в цій квартирі тривалий час ніхто не проживає, власники перебувають за межами України.

15 липня 2020 року

14 липня відбулося виїзне засідання міської комісії з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в якому взяли участь посадові особи міської ради та Пирятинського районного управління Дерпродспоживслужби в Полтавській бласті.

Обстежено 15 торговельних об’єктів зі спеціалізацією - торгівля м’ясом та м’ясопродуктами, що розташовані на території Пирятинської міської ОТГ.

 

15 липня 2020 року

Міністерство охорони здоров’я працює над рекомендаціями, за якими в умовах карантину можуть працювати школи у новому навчальному році. Серед варіантів, які зараз розглядаються – температурний скринінг дітей та співробітників школи, а також антисептичні заклади у приміщенні. Фінальний список рекомендацій буде розроблений у співпраці з Міністерством освіти і науки уже найближчими тижнями – щоб у школярів та власників закладів був час підготуватися.

 

15 липня 2020 року

 Комісією розглянуто ряд питань: щодо встановлення засобу примусового зниження швидкості по  вул.Водостічна; заборони паркування автотранспорту по вул.Соборна зі сторони з непарною нумерацією будинків та щодо обмеження руху великогабаритного транспортного засобу в селах Олександрівка та Рівне.

 

15 липня 2020 року

15 липня відбулася робоча зустріч керівництва міської ради з головами ОСББ щодо участі їх об’єднань в Програмі сприяння створенню ОСББ на 2020 рік та етапів її виконання.      

15 липня 2020 року

Від початку карантину в Полтавській області діагностували 337 випадків захворювання. Уже одужали 305 жителів області, продовжують лікування 19 людей.

15 липня 2020 року

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч» (далі – Фотоконкурс).

Тема конкурсних робіт (фотографій): захист прав людини, рівний доступ до правосуддя та правової інформації, посилення правових можливостей і правової спроможності населення, право на  безоплатну правову допомогу.

 

14 липня 2020 року

З 1 січня цього року викривачі корупції отримали право на безоплатну вторинну правову допомогу. Розширення кола суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу передбачено Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції» від 17 жовтня 2019 року  № 198-IX, який набрав чинності з 1 січня 2020 року.

 

14 липня 2020 року

Карнавал „Королева бензоколонки‘‘ - оригінальне свято Пирятинської ОТГ. Чи знаєте ви ще хоч один карнавал, створений за мотивами фільму? Здається, так пощастило лише пирятинцям.

14 липня 2020 року

За ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, сьогодні з робочим візитом, Пирятин відвідала директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Віта Ковальська.

Зустріч розпочалася у Центрі надання адміністративних послуг, де міський голова спільно з спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту міської ради презентували досягнення освіти Пирятинської ОТГ, окреслили перспективи розвитку.

14 липня 2020 року

12 липня на стадіоні „Ювілейний“ команда ФК Пирятин, в рамках Чемпіонату Полтавської області з футболу, приймала команду ФК „Семенівка“ і поступилась з рахунком 1:2. Гол за пирятинців забив Максим Кравченко.

14 липня 2020 року

11 липня 2020 року  на місцевому стадіоні „Ювілейний‘‘  відбулись зональні змагання Чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45 років +.

 У футбольних випробуваннях Чемпіонату беруть участь 10 команд з різних областей України, в тому числі й з Полтавської. 

14 липня 2020 року

Карантин послаблено, однак небезпека COVID-19 залишається! Тому уникаємо натопів, тримаємося на відстані 1, 5 м один від одного, носимо маски, вітаємося безконтактно, миємо руки з милом та обробляємо їх антисептиком. Залишаємося вдома, коли хворіємо.Адже майбутнє без COVID-19 залежить від кожного з нас!

Виконуймо правила та будьмо здорові!

Телефон „гарячої‘‘ лінії МОЗ:  0 800 505 840

14 липня 2020 року

У Пирятинському краєзнавчому музеї розпочався художній сезон. 14 липня відкрилася виставка Оксани Горбань - художниці, вчителя образотворчого мистецтва та художньої культури, керівника гуртків ЦДЮТу. Оксана В'ячеславівна презентувала не лише твори живопису, а й вироби декоративного мистецтва, ляльки та аплікації. 

14 липня 2020 року

Від початку карантину в Полтавській області зафіксували 334 випадки захворювання. Загалом одужали 299 жителів області, продовжують лікування 22 людини.

 

14 липня 2020 року

На спільному засіданні платформ „Сільський розвиток“ та „Економіка та інвестиції“ Асоціації ОТГ  розглянуто законопроєкт „Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо детінізації виробництва сільськогосподарської продукції“ № 3131Д.

 

14 липня 2020 року

З 14 липня у Пирятинському краєзнавчому музеї діятиме виставка робіт Оксани Горбань. Експозиція розміщена в приміщенні музею до 30 липня за адресою: м. Пирятин, вул. Пушкіна, 47 з 10.00 до 17.30.

Вхід вільний.

 

13 липня 2020 року

Сьогодні, 13 липня, на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з біології. Всього виявили бажання скласти тестування 352 особи з Пирятинського, Гребінківського, Чорнухинського та Лохвицького районів, для яких створено 24 аудиторії. Не з’явилися на пункти ЗНО 97 осіб (28%).


 

13 липня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь провів робочу нараду, за участю старости Івана Тарасовського та директора Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ступенів №6 Миколи Василенка, під час якої обговорювалися питання проведення ремонтних робіт в освітніх закладах.

13 липня 2020 року

У відділенні денного перебування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району надається послуга „Університет третього віку“, який дає можливість людям старшого віку реалізовувати навчання впродовж всього життя. У 2019 – 2020 навчальних роках в „Університеті третього віку“ працює 4 факультети: „Здоровий спосіб життя“, „Мистецтвознавство“, „Психологічний“, „Народного співу“ та 5 факультативів: „Декоративно-прикладний“, „Краєзнавчий“, клуб „Меридіан“, „Танцювальний“, „Дім, сад, город“.

 

13 липня 2020 року
    На Полтавщині за минулу добу виявили два нові випадки захворювання на коронавірусну хворобу – в Полтаві й Миргородському районі. Загалом одужали вже 297 жителів області. Продовжують лікування 23 людини.
    Від початку карантину в регіоні зафіксували 333 випадки захворювання.
 
13 липня 2020 року

14 липня в м.Полтава та Полтавській області  очікуються  грози, місцями град, шквали, місцями значний дощ, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с ( 1 рівень небезпечності - жовтий).

13 липня 2020 року
   13 липня міський голова Олексій Рябоконь провів нараду з керівництвом комунальних підприємств міста. Під час зустрічі обговорено поточну діяльність підприємств, озвучено проблемні питання в роботі та напрацьовано основні шляхи покращення їх діяльності. 
    За підсумками наради керівникам комунальних підприємств дано ряд доручень та рекомендацій.
13 липня 2020 року

Оголошено прийом на 2020/21 навчальний рік Національною академією статистики, обліку так аудиту (НАСОА), що належить до сфери управління Держстату. Національна академія статистики, обліку та аудиту здійснює підготовку фахівців на бакалаврському, магістерському, освітньо-науковому та науковому рівнях вищої освіти. Підготовка фахівців ступенів бакалавр та магістр здійснюється за освітніми програмами “Прикладна статистика та бізнесаналітика”, “Офіційна статистика”, “Цифрова економіка”, “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Облік, аудит та оподаткування”, “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”, “Публічне управління та адміністрування” денної та заочної форми навчання. У Національній академії статистики, обліку та аудиту запроваджено програму паралельного навчання з провідними польськими закладами вищої освіти, після закінчення якої випускники отримують два дипломи – НАСОА та одного з польських університетів.

 

13 липня 2020 року

20.07.2020          м. Пирятин вул. Приудайська, Короленка, буд. №2, 4, 6

21.07.2020          с. Меченки вул. Сковороди, Урожайна

22.07.2020          с. Олександрівка вул.Садова, буд. №27

23.07.2020          с. Меченки вул. Сковороди, Урожайна

24.07.2020          с. Могилевщина вул. Київська, Шевченка

24.07.2020          с. Першотравневе вул. Залізнодорожна (частково), Перемоги, Польова

13 липня 2020 року

Будьте обережними під час розрахунків у мережі Інтернет. Шахраї створюють вебсервіси, які пропонують фейкові послуги (поповнення мобільного, грошовий переказ, покупку авіаквитка). Візуально такі сайти схожі на легітимні сервіси. Вони залучають клієнтів за допомогою дуже вигідних пропозицій (наприклад, обіцяючи дуже низькі ціни на послуги, нульову комісію тощо).

Мета злочинців – змусити клієнта залишити конфіденційні дані своєї картки в платіжній формі на сайті.

13 липня 2020 року

12 липня на острові Масальський відбувся турнір з волейболу на Кубок міського голови серед дорослих. У змаганнях взяли участь п’ять команд з Миргорода, Гребінки, Лубен та Пирятина.

 

11 липня 2020 року

Так, сьогодні, 11 липня із жителями Пирятина спілкувався міський голова Олексій Рябоконь. До Олексія Петровича звернулося троє громадян. Їх питання стосувалися матеріальної допомоги у відновлені квартири, що постраждала внаслідок пожежі, кладовища по вул. Київська та облаштування асфальтового покриття тротуару по Європейській ( в р-ні ОСЗ). Заявники отримали вичерпні роз’яснення та разом з міським головою обговорили шляхи вирішення вищевказаних питань.

10 липня 2020 року

Лубенський міжрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень ДУ „Полтавський  обласний лабораторний центр  МОЗ України“ повідомляє:

 на території Пирятинського району зареєстровано 3 підтверджених випадки на COVID – 19, всі хворі одужали (мають по 2 негативні результати ПЛР)За поточний тиждень підтверджені випадки COVID -19 не реєструвались.       

10 липня 2020 року

Ми звикли вказувати свій номер телефону всюди: в анкетах-опитувальниках, різноманітних сервісах, при реєстрації на сайтах, оформлюючи покупки, підписуючись на розсилки, навіть, як код доступу при реєстрації в якійсь системі.

Ваш фінансовий номер телефону не є секретним, а даремно, бо шахраї, на жаль, можуть легко цим скористатись, якщо не дотримуватись певних правил.

 

10 липня 2020 року

Телефонне шахрайство – це найпоширеніший вид шахрайства. І дуже часто від нього страждають люди поважного віку.

 Зловмисник входить в довіру до клієнта банку та домагається, щоб потенційна жертва переказала йому гроші або передала дані своєї картки. Сценаріїв такого шахрайства є десятки. Приводимо найпопулярніші із них:

 

10 липня 2020 року

9 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту  міської ради Сергій Зуєв проінформував про стан організації харчування дітей у закладах освіти Пирятинської міської ради. 

10 липня 2020 року

Відповідно до ст. 20  Закону України «Про теплопостачання» тарифи на теплову енергію  повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат на виробництво, транспортування та постачання  теплової енергії  і є регульованими та встановлюються органами місцевого самоврядування у межах повноважень, визначених законодавством.

10 липня 2020 року

Шановні мешканці громади!

Запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції.

Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик,

10 липня 2020 року

Карантин та поширення коронавірусу, добре демонструють, хто чого вартий. Одні люди допомагають тим, хто їх оточує, інші намагаються їх ошукати. На жаль, навіть зараз шахраї не збавили оберти.

Шахраї масово розсилають SMS від імені банків, Нацбанку чи Кабміну із пропозицією отримати нібито «державну допомогу». Для цього вони вимагають повідомити номер своєї платіжної картки, термін її дії та іншу платіжну інформацію.

10 липня 2020 року
   За минулу добу на Полтавщині зафіксували три нові випадки захворювання на коронавірусну хворобу. По одному – в Кременчуці, Полтавському й Чутівському районах.
     Загалом одужали вже 290 жителів області, продовжують лікування 27 людей.
     Від початку карантину в регіоні зафіксували 330 випадків захворювання.
 

 

10 липня 2020 року

9 липня у селі Олександрівка відбувся день міської ради у старостаті. Керівництво та фахівці міської ради цього дня оглянули об’єкти комунальної власності, поспілкувалися із жителями старостинського округу, визначили пріоритетні напрямки роботи.

 

10 липня 2020 року

9 липня на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, який був наймасовішим за кількістю зареєстрованих учасників та залучених педагогічних працівників в окрузі проведення ЗНО м. Пирятин.

 

9 липня 2020 року

Сьогодні відбулося пленарне засідання сімдесят першої позачергової сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання, на розгляд якого винесено питання призначення керівників комунальних підприємств „Готель „Пирятин“ та „Каштан“.

9 липня 2020 року

Члени комісії розглянули 2 заяви від сімей загиблих учасників АТО, які проживають на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та потребують поліпшення житлових умов. За результатами обговорення та з метою соціальної підтримки сімей, комісія рекомендувала міському голові виділити грошову допомогу заявникам у сумі 

9 липня 2020 року

Міський голова Олексій Рябоконь - у прямому ефірі, присвяченому реформі децентралізації та етапам розвитку громад.

Дивіться ефір за посиланням 

 

 

9 липня 2020 року

Наявність природних осередків лептоспірозу, створює постійний ризик для здоров’я людей і тварин, загрожує епідеміологічному благополуччю населення. За останні 20 років у Полтавській області межі осередків лептоспірозу поширились на усю територію, кількість пунктів, де визначені циркуляція лептоспір та інфікування цими збудниками людей, збільшилась від 25 до 278;  на лептоспіроз захворіли 393 людини, 37 (9,4%) з них померли.

8 липня 2020 року

Батько і мати – два сонця гарячих,

Що нам дарують надію й тепло,

 Батько і мати у долі дитячій

Так необхідні, щоб щастя було!

Рід, родовід, родина, рідня… Слова одного кореня, які в Україні споконвіку вважаються святими. Саме з сім`ї починається земне життя людини. Тут вона здобуває свій перший досвід спілкування зі світом, звідси робить свої перші кроки, тут пізнає перші цінності життя, вчиться шанувати батька, матір, свій рід, любити землю, де народилася, берегти пам'ять свого роду.

 

8 липня 2020 року

Із 6 липня у спеціально облаштованій кімнаті на площі Героїв Майдану, 2 розпочали здійснювати прийом громадян депутати Пирятинської міської ради сьомого скликання.

8 липня 2020 року

7 липня у Пирятині відбувся Інвестиційний Форум „Пирятинський обрій“. Захід проведено в рамках виконання Плану місцевого економічного розвитку, розробленого за сприяння ініціативи ЄС „Мери за економічне зростання“, у партнерстві з Асоціацією міст України, Полтавським регіональним офісом „ULEAD з Європою“, Національним природним парком „Пирятинський“, ГО „Агенція розвитку Пирятинщини“

 

8 липня 2020 року

До Дня родини, з 25 червня по 7 липня включно, проходив фотоконкурс ,,ЩАСЛИВА РОДИНА-МІЦНА ГРОМАДА“. 42 родини розмістили на сторінці Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у фейсбуці свої фотографії.

Вчора відбулося засідання журі, яке й визначило переможців.

 

8 липня 2020 року

8 липня відбулося засідання конкурсної комісії з відбору на посаду керівника комунального підприємства „Готель“ Пирятин“.

При відборі кандидатури на заміщення посади керівника комунального підприємства „Готель“ Пирятин“ розглядалося дві подані конкурсні пропозиції стратегії розвитку підприємства із трьох допущених до другого етапу.

8 липня 2020 року

7 липня основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року продовжилася проведенням тестування з англійської мови. 27 випускників шкіл Пирятинської ОТГ взяли участь у ЗНО з англійської мови на пункті тестування Лубенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Лубенської міської ради Полтавської області у м. Лубни.

 

8 липня 2020 року

7 липня відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради. Секретар опікунської ради Анастасія Колос  ознайомила присутніх членів комісії зі змістом листів, що надійшли від Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату на адресу опікунської ради.

 

8 липня 2020 року

Сертифікація  насіння та садивного матеріалу є однією з головних умов для здійснення діяльності в сфері насінництва  і розсадництва та виведення насіння як продукту на  внутрішній та зовнішні ринки.  

8 липня 2020 року

Федерація футболу Пирятинського району приймає заявки команд на участь в Кубку «Міського голови» з вуличного міні-футболу.

 

8 липня 2020 року

7 липня відбулося засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Було розглянуто 9 заяв громадян, які потребують матеріальної допомоги на лікування та 1 заяву на лікування учасника бойових дій. Ознайомившись з документами заявників, враховуючи тяжкість захворювань, матеріальний стан та умови проживання, члени комісії рекомендували міському голові виділити грошову допомогу на загальну суму 18500 гривень.

 

8 липня 2020 року

11 липня 2020 року о 1700 на стадіоні „Ювілейний“  відбудуться зональні змагання Чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45 років і старші.

 Команда ФК Пирятин-Полтавщина прийматиме команди: ФК „Сула“ Лубни та команду „Поділ“ Полтава 45р.+.

 

8 липня 2020 року

 У найближчу годину із збереженням до кінця дня 8 липня по м.Полтава та Полтавській області  очікуються  грози, місцями град, місцями шквали 15-20 м/с ( 1 рівень небезпечності - жовтий).

Повідомляє Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА.

8 липня 2020 року

5 липня в смт. Семенівка відбувся 4-й тур Чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд І ліги. Команда ФК Пирятин грала на виїзді з командою ФК Дружба (Очеретувате) і здобула переконливу перемогу 3:1. Голи за пирятинців забивали: Максим Кравченко (2) та Ігор Кривенко.

8 липня 2020 року

Тож прийміть щирі та сердечні вітання з Днем родини!

Нехай ваші родини завжди будуть наповнені любов’ю, повагою, взаємодопомогою та джерелом збереження кращих традицій людських взаємин. Міцного здоров'я вам, благополуччя, миру, злагоди та добра! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

Міський голова                  Олексій Рябоконь

7 липня 2020 року

7 липня відбулося засідання конкурсної комісії з відбору на посади керівника комунального підприємства „Каштан“.

При відборі кандидатури на заміщення посади керівника комунального підприємства „Каштан“ розглядалося три подані конкурсні пропозиції стратегії розвитку підприємства із трьох допущених до другого етапу. Відповідно до Положення конкурсні пропозиції містили наступні складові: проєкт стратегічного плану розвитку суб’єкта господарювання на середньострокову перспективу;

7 липня 2020 року

Україна - одна з найбільших, найкрасивіших  і найбагатших природними ресурсами країна Європи. Нам є, чим пишатися і що показати світові. 

На території Пирятинської громади діє Національний природний парк «Пирятинський» - один з 19 молодих парків, що з’явились в Україні наприкінці 2009 року.

Указом Президента України 7 липня визначено Днем працівника природно-заповідної справи.

Зі святом працівників НПП «Пирятинський» привітав міський голова Олексій Рябоконь та кращих з кращих нагородив грамотами міської ради.

 

7 липня 2020 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь привітав працівників Пирятинського відділення поліції з професійним святом - Днем Національної поліції України. Побажав міцного здоров’я, добробуту, родинного тепла та затишку, успіхів у службі та мирного неба над головою.

7 липня 2020 року

Шановні працівники природно-заповідної справи! 

Щиро вітаю вас із професійним святом. Ви присвятили себе благородному покликанню – берегти природу, нашу планету, а отже, і майбутнє прийдешніх поколінь. Збереження заповідних куточків є першочерговим завданням всіх природоохоронців, і громадянським обов’язком кожного з нас перед нашими нащадками.

На території Пирятинської громади функціонує Національний природний парк «Пирятинський», працівники якого щодня забезпечують охорону заповідних природних комплексів та об’єктів, проводять освітньо-виховну роботу серед пирятинців, виховуючи почуття любові та дбайливого ставлення до рідної природи.

6 липня 2020 року

Поводження із небезпечними побутовими відходами суттєво впливає на охорону довкілля та здоров’я населення. До небезпечних побутових відходів відносяться: батарейки, ртутні лампи, термометри, оскільки вони містять свинець, ртуть, кадмій, нікель, марганець та інші хімічні елементи, які можуть довгий час залишатися активними, мати шкідливий вплив на живі організми, в тому числі на людину. Здатні накопичуватися в тканинах, викликаючи ряд захворювань. 

6 липня 2020 року

2 червня 2020 року Верховною Радою України прийнято Закон України „Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб“, яким з січня 2020 року підвищено розміри державної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів (піклувальників) із 2 до 2,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку, а для дітей з інвалідністю – із 2 до 3,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку.

6 липня 2020 року
 Загалом одужали вже 274 жителі області. Продовжують лікування 37 людей. Від початку карантину на Полтавщині зафіксували 324 випадки захворювання.
 

 

4 липня 2020 року

Шановні працівники поліції! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Ви повязали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству , забезпечуючи охорону прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.

Працюйте з честю та гідністю, залишайтеся відданими справі. Зичу всім вам родинного добробуту, міцного здоровя і щастя, нових звершень у нелегкій, але такій потрібній службі.

 

4 липня 2020 року

3 липня відбулося друге пленарне засідання сімдесятої сесії міської ради, на якому розглянуто 8 питань порядку денного.

Рішенням сесії внесено зміни та доповнення до ряду діючих  програм:

3 липня 2020 року

Щиро вітаю наших партнерів, друзів - громаду Щучинського району із національним святом – Днем незалежності Білорусі!

Від усієї душі зичу Вам, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання та здобутки задля добробуту й щасливого життя білоруського народу.

Нехай Щучин буде вічно молодим і процвітаючим містом, а Білорусь – потужною і заможною країною!

3 липня 2020 року

3 липня працювала постійна комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва На розгляд комісії винесено 5 питань порядку денного.

Депутати підтримали внесення змін до Програми сприяння створенню ОСББ на 2020 рік та Програми покращення матеріально-технічної бази КП „Каштан“ та рекомендували сесії міської затвердити Програми в даній редакції.

3 липня 2020 року

2 липня відбулося засідання комісії виконавчого комітету Пирятинської міської ради по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги. Очолив засідання заступник міського голови з питань діяльності виконкому, голова комісії Ігор Шикеринець.

 Комісією розглянуті питання про намір встановлення  уточненого скоригованого  розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» окремо по кожній будівлі в м. Пирятин та розгляд звернення жителів будинків по вул. Європейській 66, 66-А, 66-В. щодо достовірності сплати внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії 

3 липня 2020 року

Тема старої бруківки не полишає пирятинців ось вже протягом трьох тижнів. Одні обговорюють незручності через поки не покладений асфальт по вул.Успенській, а інші приходять зі своїми спогадами та пропозиціями у відділ культури і туризму.

 

3 липня 2020 року

Лубенський міжрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень ДУ „Полтавський  обласний лабораторний центр  МОЗ України“ повідомляє:

на території Пирятинського району зареєстровано 3 підтверджених випадки на COVID – 19, всі хворі одужали (мають по 2 негативні результати ПЛР). За поточний тиждень підтверджені випадки COVID -19 не реєструвались.              

 

3 липня 2020 року

2 липня відбувся вебінар „SMART РІШЕННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГРОМАД“ у рамках реалізації проєкту „Smart рішення як сучасний інструмент розвитку громад“, метою якого є впровадження інноваційних рішень у громадах задля забезпечення підвищення комфорту проживання в громадах, прозорості в прийнятті рішень, швидкості та якості надання послуг, а також зменшення вартості та споживання ресурсів.

 

3 липня 2020 року

Розпочато виконання робіт по поточному ремонту вхідного ганку адмінбудинку за адресою: пл. Героїв Майдану, 2, м. Пирятин. У ході проведення будівельно-монтажних робіт передбачено: заміну вхідних дверей, облаштування навісу, водовідведення, улаштування покриття з керамічних плиток, опорядження стель пластиковими панелями.

Роботи виконує місцевий підрядник ПП „Удайбудброект“. Вартість робіт становить 40,0 тис. грн.

 

3 липня 2020 року

2 липня з 22:00 працювала мобільна група  для контролю за виконанням карантинних обмежувальних заходів на території Пирятинської міської ОТГ у складі головного спеціаліста з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради Педяша Романа, головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Даниленка Володимира та дільничого офіцеру Пирятинське ВП ГУНП в Полтавській області Приходька Дмитра.

3 липня 2020 року

2 липня відбувся вебінар на тему „Запобігання та боротьба з проявами сексизму в місцевій політиці“. Сексизм у визначенні Ради Європи – це „будь-які дія, жест, візуальний прояв, вимовлені або написані слова, практика або поведінка, в основі яких лежить ідея про те, що людина або група людей гірші через свою стать, та які проявляються в публічній або приватній сферах, у мережі або поза нею“. 

3 липня 2020 року

Завершено виконання робіт по поточному ремонту частини покрівлі районного будинку культури по вул. Соборна, 59 в м. Пирятин. А саме,  проведено ремонт загальною площею 410 кв.м фальцевої покрівлі.

 

3 липня 2020 року
         2 липня відбувся круглий стіл „Поширення інформації у громадах в умовах боротьби з коронакризою“, який присвячено обговоренню ролі інформаційних ресурсів органів місцевого самоврядування у поширенні інформації в умовах кризи спричиненої COVID-19. Під час круглого столу обговорювався стан аналіз інформаційного наповнення офіційних інформаційних ресурсів сайтів 96-ти ОТГ, який було здійснено DESPRO з метою вивчення кращих практик та проблемних моментів інформування жителів громад щодо поширення та протидії коронавірусу.
 
3 липня 2020 року

У рамка підготовки до другого пленарного засідання сімдесятої сесії міської ради сьомого скликання, 2 липня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Депутати рекомендували бюджетній комісії передбачити кошти в сумі 14,0 тис.грн на проходження експертизи ПКД „Реконструкція з впровадженням заходів по енергозбереженню в ДНЗ № 3 Берізка“.

3 липня 2020 року

1 липня відбулось засідання координаційної ради з питань громадського бюджету Пирятинської ОТГ. Члени координаційної ради обговорили два питання щодо реалізації проєктних пропозицій до кінця року в категорії „Проєктні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (крім проєктних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься на території сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади)“ та доцільності подачі проєктних пропозицій для реалізації наступного року.

3 липня 2020 року

Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець проінформувала членів виконкому  про   підсумки роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2020 року.

 

3 липня 2020 року

02 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули актуальні та важливі для громади питання.

Начальник фінансового управління Світлана Кеда ознайомила присутніх із змінами, які пропонується внести до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік. Детально розповіла про спрямування коштів по окремих галузях. Членами виконкому міської ради  схвалено збільшення доходної частини в сумі 1 566 054 грн., решта планових призначень в сумі 1 053 497 грн. та  перерозподіл коштів, спрямувавши видатки  за відповідними напрямками.

 

 

3 липня 2020 року

2 липня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради.

Розглянуто питання про епідемічну ситуацію на території Пирятинської ОТГ в умовах продовження карантину до 31 липня 2020 року. Інше важливе питання - це попередження виникнення пожеж у природних екосистемах на території громади.

3 липня 2020 року

Місто продовжує змінюватися на краще. Облаштовується ще одна зона відпочинку для пирятинців  – березова алея по вул. Січових Стрільців. Сьогодні активно тривають роботи, а саме готується основа тротуару  під мощення фігурними елементами та облаштовуються „кишені“ для паркових лавок, встановлення яких покращить дозвілля жителів та гостей громади.

3 липня 2020 року

       Пирятинська філія  АТ „ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“ повідомляє:

   З  13.07. по 17.07.2020 року у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання, які направлені на поліпшення та якість електропостачання, відбудуться тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, які проживають за наступними адресами:

 

3 липня 2020 року

З метою підтримки сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та під час поширення  на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 благодійну допомогу продуктовими наборами отримало 10 сімей з дітьми, які перебувають на обліку Пирятинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

2 липня 2020 року

З 19 травня 2020 року на території Пирятинської ОТГ оголошено щорічний конкурс з благоустрою „Найкращий будинок та благоустрій території“. Конкурсна комісія розпочала роботу по обстеженню будинків, власники яких виявили бажання брати участь у конкурсі.  На сьогодні надійшло 7 звернень щодо участі у конкурсі.

 

2 липня 2020 року

2 липня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Члени комісії розглянули проєкти рішень, що виносяться на друге пленарне засідання сімдесятої сесії міської ради.

При розгляді питання про внесення змін та доповнень до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік, голова комісії Олексій Хоменко проінформував, що протягом двох днів працювала робоча група, у складі депутатів та спеціалістів міської ради, з  обстеження доріг, які потребують підсипання щебенем. Попередньо напрацьований виконавчим комітетом перелік вулиць, був доповнений ще двома, тобто ремонту потребує 30 вулиць. 

2 липня 2020 року

Сьогодні, 2 липня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року продовжилася проведенням тестування з фізики. 9 випускників шкіл Пирятинської ОТГ взяли участь у ЗНО з фізики на пункті тестування Вищий навчальний заклад Укоопспілки „Полтавський університет економіки і торгівлі“ у м. Полтава.

 

2 липня 2020 року

Передбачається, що підвищення мінімальної заробітної плати відбудеться вже з 1 вересня – до 5 000 грн, з 1 січня 2021 року – до 6 000 грн, тобто майже на 20%, з 1 липня 2021 року – 6 500 гривень.

Рішення є важливими тому, що підвищення мінімальної заробітної плати - це:

2 липня 2020 року

В Україні з 1 липня 2020 року збільшується розмір прожиткового мінімуму. Відповідно до чинного законодавства від зазначеного показника залежить і гарантований мінімальний розмір аліментів, який складає 50% від прожиткового мінімуму.

Відтак, для малечі віком до 6 років гарантований мінімальний розмір аліментів становитиме 929,5 грн. Для дітей віком від 6 до 18 років мінімальні виплати складатимуть 1159 грн.

1 липня 2020 року

З 2 липня 2020 року Центр надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради відновлює роботу згідно графіку, прийом громадян розпочинається з 08:00.

Прохання звертатися до ЦНАПу з особистим візитом лише у разі крайньої необхідності. Також ви можете направити звернення разом із пакетом вхідних документів на електронну адресу: cnap@pyryatyn-mrada.gov.ua. та отримати відповіді на питання, які вас цікавлять за телефонами (05358) 32350, 32353066-617-94-32.

Прийом відвідувачів відбувається з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог. При цьому звертаємо вашу увагу на дотримання маскового режиму.
Прохання із розумінням поставитися до ситуації, яка склалася, та не наражати себе та інших на небезпеку.

1 липня 2020 року

Аби зустріти своїх вихованців гарними затишними приміщеннями, розпочато комплексний поточний ремонт в ЗДО „Калинка“ с. Калинів Міст.  У ході робіт буде проведено заміну електромережі, систем водопостачання

1 липня 2020 року

Дбаючи про безпеку на дорозі, продовжуються роботи по реалізації проєкту „Реконструкція світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Європейська-Абаканська в м.Пирятин Полтавської області“. На сьогодні вже встановлено транспортні та пішохідні світлофори.

 

1 липня 2020 року

Навчальний семінар на тему проєктної діяльності "Створюй, вигравай, реалізуй" для працівників культури 1 липня підготував відділ муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради. Головний спеціаліст відділу Олександр Новіков представив присутнім презентацію успішної роботи над проєктами. Розповів про ключові етапи роботи, відповів на питання аудиторії. Розібрали нюанси підготовки проєктних заявок на прикладі реальних проєктів, що зараз опрацьовуються відділом. Учасники семінару обговорили теми для подальшої роботи у цьому напрямку.

 

1 липня 2020 року

За підтримки Міністерства освіти і науки та Міністерства культури України хореографічний колектив „Стенет‘‘ Центру дитячої та юнацької творчості взяв участь у конкурсі "Лавина Талантів 2020" дистанційно. Завдяки старанням вихованців ЦДЮТу та злагодженій роботі керівника Тетяни Зубенко „Стенет‘‘ нагороджено особливою відзнакою. Крім цього,  танцівники посіли призові місця у різних вікових категоріях

1 липня 2020 року

1 липня 2020 року МОН спільно з ПриватБанком розпочинають повертати учасникам пробного ЗНО кошти, сплачені раніше за участь у тестуванні.

Що потрібно знати, щоб швидко отримати кошти?

Кому повертають кошти?

1 липня 2020 року

З метою запобігання виникнення пожеж у екосистемах через людський фактор, рятувальники продовжують проводити профілактичні рейди по лісовим масивам краю аби донести до громадян важливість дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Рятувальники нагадують, що причиною виникнення більшості пожеж є спалювання сухої трави та сміття. Також існує загроза загоряння лісових масивів, житлових будинків та інших споруд.

1 липня 2020 року
  Дві людини захворіли на коронавірусну хворобу в Кременчуці, по одній – у Полтаві, Лубнах і Хорольському районі.
  Загалом одужали вже 270 жителів Полтавщини. Продовжують лікування 36 людей.
  Від початку карантину в нашій області зафіксували 319 випадків захворювання.
1 липня 2020 року

Фахівці Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області продовжують проводити рейди по місцям масового відпочинку людей, з метою попередження загибелі громадян на водних об’єктах.

Так, днями фахівці провели профілактичні бесіди з відпочивальниками острову Масальський. Під час спілкування з громадянами, рятувальники нагадали основні правила безпечної поведінки на воді та вручили тематичні пам’ятки і листівки.

1 липня 2020 року

День архітектури України – свято, яке в Україні відзначають щорічно 1 липня. Щиро вітаю архітекторів з їх професійним святом!

Новий час, нові умови роботи потребують від Вашої професії пошуку нових образів, нових наукових підходів і методів у творчості і роботі.
Професія архітектора дуже важлива, адже архітектор створює обличчя, яке показує місто всьому світу. Завдяки Вашій праці, творчому підходу та сміливим архітектурним рішенням створюється обличчя нашого міста! Саме від Вашого професіоналізму залежить комфорт і зручність проживання пирятинців.

У цей святковий день бажаю Вам злагоди, міцного здоров’я, щастя, невичерпного натхнення. Творчої наснаги, нових та сміливих проєктів, успіхів у реалізації всього задуманого.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua