Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 липня 2020 року 12:00

Депутати готуються до сесії

У рамка підготовки до другого пленарного засідання сімдесятої сесії міської ради сьомого скликання, 2 липня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Депутати рекомендували бюджетній комісії передбачити кошти в сумі 14,0 тис.грн на проходження експертизи ПКД „Реконструкція з впровадженням заходів по енергозбереженню в ДНЗ № 3 Берізка“.

Комісія підтримала клопотання старости сіл Калинів Міст, Верхоярівка, Замостище Руслана Бабака щодо виділення коштів у сумі 16,0 тис.грн на придбання будівельних матеріалів для Калиновомостівського будинку культури. Роботи будуть проведені власними силами старостату.

Рекомендовано винести на розгляд бюджетної комісії та затвердження сесії питання про виділення коштів на виготовлення ПКД „Капітальний ремонт волейбольного майданчика Пирятинської ДЮСШ по вул.Визволення, 2Б в м.Пирятин“. Покриття для майданчика вже придбано у минулому році, завдяки співпраці з депутатом Полтавської обласної ради Іваном Близнюком.

Далі розглянуто звернення жителів вулиці Успенська щодо ремонту тротуару, на ділянці від Ярмаркової до Соборної.  Заступник міського голови Максим Варава повідомив, що спочатку планувалося частково облаштувати  тротуар по обидві сторони вулиці, але у зв’язку із виявленням столітньої цегляної бруківки біля редакції районної газети,  роботи було повністю перенесено на одну сторону. Комісія рекомендувала спеціалістам виконавчого комітету провести облаштування тротуару до 31 липня, біля відрізку ділянки з історичною бруківкою встановити інформаційну табличку, із зазначення історичного об?єкта та створити комісію для обстеження тротуарів Пирятина на предмет виявлення елементів потенційної культурної спадщини.

Крім того, рекомендовано прийняти рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Пирятин.

Всього розглянуто 7 питань, одне питання, яке стосувалося виділення коштів на утеплення теплотраси Пирятинської СЮТ та адміністративної будівлі міської ради, знято для доопрацювання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua