Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 липня 2020 року 19:04

Клуб - сільський, а комфорт і зручності по-європейськи

Олександрівський   сільський  клуб Пирятинської ОТГ - один з найкращих закладів культури , який поступово перетворюється на клуб мрії жителів села. Працює  стабільно,  в режимі оновлення,  підвищення  якості  та  комфортності  проведення дозвілля та відпочику.

Клуб у селі - це свято, це пісня, це життя. Ми працюємо над організацією свят і відпочинку для людей, робота сільського клубу спрямована на відродження, популяризацію народних традицій, звичаїв та обрядів, розвиток творчості. Проте все це можливо, коли працюєш у комфортних умовах. На сьогодні в Олександрівці - один з найсучасніших клубів ОТГ: з новим дахом, фасадом, вікнами, східцями, пандусом, залом, сценою, підлогою, меблями, сценічними костюмами, газовим отопленням, освітленням, водою, інтернетом. Усі ці комфортні умови створені за останні кілька років, коли село увійшло в склад Пирятинської ОТГ. Та роботи в клубі не припиняються, зараз Пирятинська міська рада та особисто староста села Іван Тарасовський взялися за побутові приміщення, туалет, творчі майстерні. Процес покращення не зупиняються.                                                                                                                        

У сучасному клубі й гігієна та зручність на сучасному рівні. Нещодавно створена зручна туалетна кімната з новим оснащенням, гарячою водою, газовим опаленням  для  задоволення потреб працівників клубу, учасників гуртків і художньої самодіяльності, відвідувачів святкових заходів. На  туалетну кімнату з бюджету  громади  виділено 150 тисяч гривень. На даний час кладеться плитка у фойє та вхідному коридорі клубу.

Аматори культури, небайдужі та ініціативні люди, які попри повсякденну рутинну роботу знаходять час для творчості, радують гостей клубу піснею, майстер-класами, танцями. І хоч живемо в складний карантинний час, пристосовуємося і продовжуємо творити!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua