Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 липня 2020 року 16:41

Комісією з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 15 торговельних об’єктів

14 липня відбулося виїзне засідання міської комісії з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в якому взяли участь посадові особи міської ради та Пирятинського районного управління Дерпродспоживслужби в Полтавській бласті.

Обстежено 15 торговельних об’єктів зі спеціалізацією - торгівля м’ясом та м’ясопродуктами, що розташовані на території Пирятинської міської ОТГ.

Під час здійснення моніторингу головним спеціалістом-інспектором праці Юлією Йощенко та провідним спеціалістом управління економіки Лілією Зубко  проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з господарюючими суб’єктами та продавцями на предмет недопущенння найнятих працівників до роботи без офіційного працевлаштування, а також про забезпечення виконання законодавчих актів у сфері торгівлі, захисту прав споживачів, cанітарно-епідемічного благополуччя населення та тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19).

За результатами обстеження було виявлено ряд порушень, як законодавства про працю, так і провадження господарської діяльності без реєстрації фізичної особи – підприємця.

Суб’єктам господарювання рекомендовано терміново усунути всі зафіксовані правопорушення в добровільному порядку. В разі неусунення вищезазначених порушень суб’єкти господарювання будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства.

Комісія працювала з врахуванням усіх карантинних обмежень, дотримуючись санітарно-гігієнічних норм та маскового режиму.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua