Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 липня 2020 року 15:20

Директор Департаменту освіти і науки Віта Ковальська відвідала Пирятин

За ініціативи міського голови Олексія Рябоконя, сьогодні з робочим візитом, Пирятин відвідала директор Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Віта Ковальська.

Зустріч розпочалася у Центрі надання адміністративних послуг, де міський голова спільно з спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту міської ради презентували досягнення освіти Пирятинської ОТГ, окреслили перспективи розвитку.

У ході спілкування  обговорено нагальні питання, що наразі вирішуються в освітній галузі, формування мережі закладів загальної середньої освіти відповідно до змін в законодавстві. Так, відповідно до Закону України „Про повну загальну середню освіту“, засновнику до 1 вересня 2024 року потрібно визначитися щодо статусу закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ОТГ.

Далі учасники побували в Пирятинському ліцеї та Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4, де оглянули оснащення кабінетів хімії, фізики, біології, математики.

За підсумками зустрічі міський голова дав доручення відділу освіти, молоді та спорту проаналізувати мережу закладів загальної середньої освіти та напрацювати спільно з директорами шкіл пропозиції щодо подальшого функціонування цих закладів відповідно до Закону.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua