Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 липня 2020 року 18:02

Пирятинську громаду відвідав голова Полтавської ОДА

Сьогодні з робочим візитом Пирятинську громаду відвідав голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Побував у Центрі надання адміністративних послуг Пирятинської міської ради, ТОВ „Пирятинський сирзавод” та зустрівся з громадськістю.

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур презентувала ЦНАП. Ознайомила з історією його створення. Зазначила, що на сьогодні адміністратори ЦНАПу  надають 186 адміністративних та муніципальних послуг: від соціальних – до виготовлення біометричних паспортів. Центр надання адміністративних послуг оснащений та забезпечений всім необхідним, що дає змогу відвідувачам як в місті, так і в селах ОТГ отримувати швидко та якісно адмінпослуги.

Голова ОДА Олег Синєгубов, відзначив що у Пирятині один із найкращих ЦНАПів області, і підтвердженням цьому є те, що 2018 року він отримав спеціальну відзнаку Полтавської облдержадміністрації „Кращий ЦНАП ОТГ‘‘, а  2019 року – диплом „За розширення послуг‘‘.

Біля ЦНАПу голова ОДА зустрівся з громадськістю та представниками правоохоронних органів. Дав відповіді на питання пирятинців. Заступник міського голови Максим Варава задав актуальне для міської ради питання щодо співфінансування будівництва полігону твердих побутових відходів та завершення робіт підрядною організацією на території Пирятинської міської ОТГ. У відповідь Олег Синєгубов повідомив, що фінансування із екологічного фонду Полтавської ОДА відбудеться найближчим часом.

Більш детально про це питання дивіться за посиланням.

Потім голова ОДА ознайомився з виробничим процесом ТОВ „Пирятинський сирзавод‘‘, технологією виробництва твердих сирів та вже готовою продукцією заводу. Оцінив якісні та органолептичні показники продукції підприємства в дегустаційній залі.

Далі візит продовжився у Березовій Рудці.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua