Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 липня 2020 року 15:40

Працівники КП „Каштан‘‘ доглядають за містом

Зелені  насадження  у середовищі міста  виконують  кілька  різних  функцій,  основні  з  яких  –  екологічні:  очищують  повітря від  забруднень, пилу, послаблюють шум,  забезпечують  доступ  кисню  і  поглинання  вуглекислого  газу, насичують повітря фітонцидами. Крім цього, зменшують зливові стоки і навантаження на міські каналізаційні мережі, регулюють  міський  мікроклімат,  стабілізують  температуру  і вологість повітря. Також зелені  насадження  виступають як місця проживання  чи зростання тварин  і рослин, таким чином вносять внесок в збереження біорізноманіття.

Над завданням утримання зелених насаджень працівники КП „Каштан‘‘ в літній період виконують роботи по виполюванню бур’янів в квітниках, викошуванню трав на газонах, дитячих майданчиках, обабіч доріг, у скверах та інших громадських місцях.

Крім цього, проводять інші роботи з благоустрою Пирятинської громади, такі як утримання міського кладовища, фарбування лавок в місцях відпочинку, підмітання тротуарних доріжок, збирання сміття з урн.

Щодня комунальники клопотяться, аби містяни та гості Пирятина відчували себе комфортно. Йдучи вулицями міста, милувалися чистотою тротуарів та буяючими клумбами квітів, відпочивали на якісних пофарбованих лавках.

Тож гуляючи містом пам’ятайте, що в естетичний його вигляд вкладено людський труд.

Не смітіть, не зривайте насадження, не псуйте майно! Поважайте та цінуйте те, що маємо. Тоді зможемо разом досягти більшого!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua