Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 липня 2020 року 19:08

Відбулася позачергова сесія

Сьогодні відбулося пленарне засідання сімдесят першої позачергової сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання, на розгляд якого винесено питання призначення керівників комунальних підприємств „Готель „Пирятин“ та „Каштан“.

На початку засідання міський голова Олексій Рябоконь повідомив, що сьогодні на електронну пошту виконкому Пирятинської міської ради надійшло анонімне повідомлення викривача щодо кандидата на посаду директора КП  „Готель „Пирятин“. Відповідальній особі з питань запобігання корупції у виконкомі міської ради доручено провести перевірку зазначеного факту відповідно до статті 532  Закону України „Про запобігання корупції“. Після цього буде прийнято відповідне рішення, як це передбачено законом. Тому це питання було знято з розгляду.

Під час голосування за кандидата на посаду керівника КП „Каштан“ 11 депутатів підтримали кандидатуру, яка пройшла конкурсний відбір.

Утрималися 4 депутати (Войпанюк В.К., Хоменко О.В., Жайворонок О.Л., Томко С.Я.), не голосував 1 (Драло І.Г.), незважаючи на те, що процедура проведення конкурсу в повній мірі відповідала Положенню про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників підприємств, що належать до комунальної власності Пирятинської міської ради, затвердженого рішенням 51 сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 04 квітня 2019 року.

По закінченню сесії міський голова Олексій Рябоконь прокоментував цю ситуацію.

Сьогодні ж міський голова Олексій Рябоконь представив трудовому колективу Валентина Шокала, прийнятого за строковим трудовим договором.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua