Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 липня 2020 року 15:39

Відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та уникнення  дорожньо-транспортних пригод відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху при виконкомі Пирятинської міської ради.

 Комісією розглянуто ряд питань: щодо встановлення засобу примусового зниження швидкості по  вул.Водостічна; заборони паркування автотранспорту по вул.Соборна зі сторони з непарною нумерацією будинків та щодо обмеження руху великогабаритного транспортного засобу в селах Олександрівка та Рівне.

Комісія відхилила пропозицію щодо встановлення засобу примусового зниження швидкості по  вул.Водостічна, натомість члени комісії підтримали пропозицію щодо встановлення на цій вулиці інформаційно-вказівних знаків  „Пішохідна зона“, які використовуються для позначення пішохідної зони, на території якої проїзд транспортних засобів заборонений. У пішохідну зону  в’їзд дозволяється лише транспортним засобам, що обслуговують громадян і підприємства, які розташовані у зазначеній зоні, а також транспортним засобам, що належать громадянам, які проживають в цій зоні. Дія знаку поширюється на всю позначену ним територію. 

На одному із засідань виконкому міської ради було порушено питання щодо ускладненого руху велосипедистів по вул.Соборна, у зв’язку з паркування автомобілів вздовж вулиці. На засіданні комісії розглянуто можливість встановлення заборонних дорожніх знаків „Стоянку заборонено“. Але у зв’язку із зростанням рівня автомобілізації та малою кількістю карманів для паркування   ця пропозиція відхилена. Питання щодо обмеження руху великогабаритного транспорту через с.Рівне розглядалося на засіданні виконавчого комітету та прийнято рішення про встановлення заборонних знаків, але в зв’язку з тим, що встановлені дорожні знаки постійно демонтуються, комісією вирішено встановити залізобетонні опори та на висоті 5 м закріпити самі знаки.

За ініціативи мешканців с.Олександрівка на в’їзді та виїзді із села запропоновано влаштувати шлагбауми висотою 3м. Питання щодо встановлення було узгоджено з Пирятинським районним відділенням головного управління ДСНС України в Полтавській області.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua