Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 липня 2020 року 11:03

Відбулося засідання виконкому

9 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту  міської ради Сергій Зуєв проінформував про стан організації харчування дітей у закладах освіти Пирятинської міської ради. У закладах загальної середньої освіти охоплено гарячим харчуванням - 1720 учнів,  що становить 85 % від загальної кількості здобувачів освіти, що на 13 % більше від минулого року. Вартість харчування становить 12 грн. Стовідсотково охоплені безкоштовним гарячим харчуванням діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, діти із малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України „Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям“, діти із особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах, діти з інвалідністю, діти учасників АТО, діти з багатодітних сімей та діти, постраждалі від аварії на ЧАЕС, діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів та діти із числа внутрішньо переміщених осіб. 

Учні 1-4 класів харчуються на умовах співфінансування  (10 гривень бюджет міської об’єднаної територіальної громади та 2 гривні батьківська плата), решта учнів 5-11 класів та вихованці групи продовженого дня – за батьківські кошти. Оплата за харчування здійснюється за безготівковим розрахунком банківськими картками з використанням терміналів Приватбанку.

Рішенням виконавчого комітету встановлено скоригований розмір внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ окремо по кожній будівлі в м.Пирятин.

Розглянуто ряд соціальних питань та житлово-комунального господарства: упорядкування адреси, видачі будівельного паспорта та квартирний облік.

Наостанок член виконкому Віктор Бугайов порушив питання щодо руху велосипедистів по центральній вулиці міста. Задля їх безпеки запропонував встановити додаткові дорожні знаки та нанести розмітку. Олексій Рябоконь дав доручення заступнику міського голови Максиму Вараві винести це питання на розгляд комісії  з безпеки дорожнього руху при виконкомі Пирятинської міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua