Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 липня 2020 року 17:30

Із засідання комісії ТЕБ і НС

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. Розглядали 3 питання порядку денного: режиму роботи закладів харчування на території Пирятинської ОТГ в умовах продовження карантину до 31 липня 2020 року, з метою запобігання поширенню COVID-19, розгляд звернень суб'єктів господарювання щодо дозволу роботи в період карантину та питання стану протипожежного водопостачання на території Пирятинської ОТГ.

Вирішено заборонити роботу закладів з надання послуг громадського харчування на території Пирятинської ОТГ, які працювали цілодобово (торгові комплекси та АЗС на трасі Київ-Харків-Довжанський та інші) з 23:00 до 7 години, крім послуг із замовленням на виніс.

Відповідно до закону України щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення  дозволити куріння тютюнових виробів, сигарет і кальянів тільки у відповідних спорудах чи окремих приміщеннях, сумарна площа яких не має перевищувати 10 відсотків загальної площі відповідної споруди чи приміщення, обладнана витяжкою, вентиляцією чи іншим засобом для видалення тютюнового диму, а також розмістити інформацію щодо ризиків куріння. Зазначимо, що таких приміщень, які б відповідали вищевказаним вимогам на території Пирятинської ОТГ немає.

Також начальнику КП „ Пирятинський міський водоканал‘‘ Олександру Курочці міський голова Олексій Рябоконь дав доручення привести до відповідності протипожежного водопостачання, розробивши план дій усунення недоліків визначених у приписі Пирятинського РС ДСНС України у Полтавській області.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua