Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 липня 2020 року 22:38

8 липня Пирятинська публічна бібліотека відзначила День родини

Рід, родовід, родина, рідня… Слова одного кореня, які в Україні споконвіку вважаються святими. Саме з сім`ї починається земне життя людини. Тут вона здобуває свій перший досвід спілкування зі світом, звідси робить свої перші кроки, тут пізнає перші цінності життя, вчиться шанувати батька, матір, свій рід, любити землю, де народилася, берегти пам'ять свого роду.

З нагоди цього свята в фоє Пирятинського культурно-громадського центру відбувся родинний вогник «Рідна домівка, рідна сім’я – тут виростає доля твоя». Організатор та ведуча свята бібліотекар 1-ї категорії відділу обслуговування – Алла Кабушка запросила на свято три родини. Родина Гурлай – мама Марина В’ячеславівна представила своїх трьох чарівних доньок Юлію, Анастасію та маленьку Поліну, розповіла про свою родину. Родина Плошко – мама Юлія Володимирівна представила своїх синів Володимира та Артема та маленьку племінницю, розповіла про свою родину. Родина Мілєнтєвих – мама Алла Германівна представила свого сина Володимира та розповіла про свою родину.

Привітали родини з чудовим святом та вручили подарунки начальник відділу культури і туризму міської ради Олена Гуленко та директор Публічної бібліотеки Юлія Бойко. Трав’яні чаї сім’ї одержали від Національного природного парку «Пирятинський», Олена Гуленко також подарувала кожній дитині силіконовий браслетик "Пирятин - місто, яке я люблю!".

На адресу всіх родин звучали пісні про маму, родину, у виконанні Аліни Загреби та віршовані привітання від місцевої поетеси Ніни Козаченко.

По закінченню заходу прозвучала пісня від родини Гурлай у виконанні Анастасії Коваленко.

Для родин була  представлена виставка-інсталяція «Тепло сімейного вогнища», відвідувачі заходу переглянули сімейні фото з архівів запрошених родин та виставка власних виробів Марини Гурлай та Анастасії Коваленко.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua