Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 липня 2020 року 10:42

Місто продовжує змінюватися на краще

Важливим стратегічним завданням місцевої влади є формування багатофункціонального міста, у якому має бути створено якісне середовище життєдіяльності населення. Пріоритетним напрямком для досягнення збалансованого розвитку міста є поліпшення умов проживання мешканців громади. Саме тому і  з  метою покращення дорожнього та тротуарного покриття Пирятина, зручного пересування маломобільних груп населення на виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік в місті майже одночасно підрядними організаціями виконано ряд капітальних ремонтів.

Вже проведено ремонт дорожнього покриття по вул.Журналістів в м.Пирятин. Роботи виконав ФОП Мариненко О.В. на загальну суму 1301254,66 тис.грн. 

Завершено мощення фігурними елементами тротуару Березової алеї по вул. Січових Стрільців.   Облаштовані „кишені“ для паркових лавок, встановлення яких покращить дозвілля та відпочинок жителів та гостей громади. Роботи виконав ФОП Акопян А.А., загальна кошторисна вартість  яких, склала 1155000,00 грн.

Задля комфортного пересування містом завершується ще один запланований капітальний ремонт тротуару на розі вулиць Соборна та Визволення (від вул.Соборна, 52 до вул.Визволення, 1). Роботи виконує ФОП Акопян А. А. Реалізація проєкту передбачає облаштування 1090 кв.м тротуару мощенням плиткою.

Також продовжуємо покращувати благоустрій міста. Доказом цього є майданчики з контейнерами під тверді побутові відходи, які все більше з’являються на вулицях міста. 

Реагуючи на звернення громадян щодо облаштування таких майданчиків  по вул.Зоряна,2 заасфальтовано майданчик для сміттєвих баків та огороджено його бетонним парканом. Загальна вартість проведених робіт - 12 тис. грн.

Спеціально облаштовані майданчики для контейнерів зі збору твердих побутових відходів не тільки покращують естетичний вигляд вулиці, а й запобігають рознесенню сміття вулицями міста. Такі заходи проводяться міською радою для задоволення комунальних потреб жителів Пирятина та покращення благоустрою міста.

КП „Пирятинський міський водоканал‘‘ провів ремонтні роботи по вул. Лесі Українки, замінивши частину  старого водогону на нову мережу водопостачання, протяжністю 400м. Такі роботи здійснено для покращення якості води та запобіганню поривів. Далі заплановано заміну водогону в с. Калинів Міст (250м).

На перехресті вулиць Європейська-Абаканська – жвавий рух. Адже Європейська – це одна із центральних вулиць міста, на якій інтенсивний рух транспорту, а по Абаканській пирятинці прямують до залізничного вокзалу. Крім того, тут розташовані магазини та дитячий садок. Дбаючи про безпеку на дорозі, вже встановлено транспортні та пішохідні світлофори на цьому перехресті. Роботи виконало ТОВ „КІРОВОГРАДДОРСЕРВІС“. Вартість робіт склала 560,58594 тис.грн.

Міська рада завжди працює над покращенням матеріально-технічної бази наших освітніх  закладів. І цьому є ще одне підтвердження - вже завершено поточний ремонт  ЗДО „Калинка“ в с. Калинів Міст. Роботи виконала місцева підрядна організація ПП „Удайбудпроект‘‘. В приміщенні проведено заміну електромережі, систем водопостачання та водовідведення. Також виконано кахельні будівельні роботи. Загальна вартість робіт - 116,0 тис. грн.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua