Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 липня 2020 року 19:28

Як не перетворитися на медіа-маріонетку та критично сприймати інформацію

Сьогодні в конференц-залі  „Happy Land‘‘ в м. Пирятин навчалися критично сприймати інформацію, аби не перетворитися на медіа-маріонетку, якою можна керувати, смикаючи за інформаційні ниточки. Тренінг за такою темою дав зрозуміти, що ми живемо зараз в непростий час гібридних стосунків і засилля маніпуляцій .

Працювала з аудиторією сертифікований за темою медіаосвіти тренер, медіаексперт Інституту демократії імені Пилипа Орлика, заслужений журналіст України Алла Федорина.

Тривав тренінг 5 годин, де не тільки теоретично, а й практично розбиралися з такими поняттями як фейк, бот, пропаганда, піар. Говорили про їхній вплив на свідомість людини, її кругозір та дії. Навчилися розрізняти правдиву інформацію від дезінформації, адже це дуже важливо на порозі виборів. Учасники тренінгу - активні, небайдужі пирятинці, які прагнуть мислити критично опрацювали в команді матеріалами медіа, виконали практичні  завдання, подискутували та поспілкувалися.

Захід  став можливим і виконаний за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Проведення заходу передбачало дотримання профілактичних вимог для запобігання COVID-19.

Дякуємо за продуктивний та корисний день організаторам та спікеру тренінгу!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua