Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 липня 2020 року 15:48

Вітаємо переможців фотоконкурсу ,,ЩАСЛИВА РОДИНА-МІЦНА ГРОМАДА“

До Дня родини, з 25 червня по 7 липня включно, проходив фотоконкурс ,,ЩАСЛИВА РОДИНА-МІЦНА ГРОМАДА“. 42 родини розмістили на сторінці Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у фейсбуці свої фотографії.

Вчора відбулося засідання журі, яке й визначило переможців.

8 липня в Україні відзначається День родини, тож сьогодні міський голова Олексій Рябоконь спільно з підприємцями міста нагородили родини-переможців.

1 місце та сертифікат на професійну сімейну фотосесію від Алли Однойко отримала родина Галіб Олени Василівни;

2 місце та сертифікат на сімейний обід у кафе ,,Dolce Vita“ від Олександра Чепура отримала родина Васько Анжели Анатоліївни;

3 місце та сертифікат на стрижку для всіх членів сім'ї у салоні краси ,,Наталі“ від Наталії Литвиненко отримала родина Тонконіг Ірини Віталіївни.

Приз глядацьких симпатій, подарунок від Студії Посуду (Катя Чепур) отримує родина Галини Бачиш, яка набрала найбільше голосів на сторінці у фейсбуці.

Додатковий приз глядацьких симпатій отримує родина Котяш Олександри Валеріївни від відділу ,,Пирятинського бюро правової допомоги“ Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також всі переможці отримали солодкі подарунки від Пирятинської міської ради.

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує всім родинам за креативні, веселі, позитивні фотографії.

Щиро бажаємо кожній родині мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua