Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 липня 2020 року 13:06

Десять випускників Пирятинської ОТГ отримали медалі

Наше місто завжди славилося високим рівнем освіти. Згадаймо хоча б дві гімназії – чоловічу й жіночу, – які було відкрито в Пирятині більше ста років тому. В усі часи випускники пирятинських шкіл вступали до найпрестижніших вищих навчальних закладів, ставали вченими, дослідниками, фахівцями обраної справи.

Є чим пишатися Пирятинській об’єднаній громаді і цього року. Десять випускників Пирятинського ліцею та Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 за особливі успіхи у навчанні відзначені золотими та срібною медалями. На урочистій церемонії вручення атестатів, яка цього року буде проходити з дотриманням певних санітарних вимог та обмежень, золоті медалі отримають 5 випускників Пирятинського ліцею: Роман Андрущенко, Анна Афанасенко, Альона Гвоздь, Лілія Кійко, Артьом Сердюк. Найвищі нагороди за одинадцять років наполегливої праці буде вручено також 4-м випускникам Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6: Софії Безбородовій, Анастасії Глобинець, Катерині Кизим та Катерині Чунадрі. Срібною медаллю буде нагороджено випускника цієї ж школи Едуарда Грисюка.

Приємно відзначити, що четверо із десяти медалістів: Лілія Кійко, Анастасія Глобинець, Катерина Кизим та Роман Андрущенко – в різні роки отримували стипендії Пирятинської міської ради за особливі успіхи в освітній, спортивній та мистецькій діяльності.

Пирятинська громада щиро вітає випускників 2020 року! Зичить усім щасливої долі та здійснення мрій!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua