Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 липня 2020 року 10:50

Вирішено розпочати реалізацію проєктних пропозицій громадського бюджету Пирятинської ОТГ

1 липня відбулось засідання координаційної ради з питань громадського бюджету Пирятинської ОТГ. Члени координаційної ради обговорили два питання щодо реалізації проєктних пропозицій до кінця року в категорії „Проєктні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (крім проєктних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься на території сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади)“ та доцільності подачі проєктних пропозицій для реалізації наступного року.

В результаті обговорення вирішили розпочати реалізацію проєктних пропозицій в категорії „Проєктні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської ОТГ (крім проєктних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься на території сіл Пирятинської ОТГ)“, а саме:

  1. „Оформлення кабінету англійської мови у школі“;
  2. „Успішні діти – успішне місто“;
  3. „Мотузковий парк „Лазалка“ в  Пирятинському ліцеї“;
  4. „Мистецький простір в опорному закладі Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6“;
  5. „Співоча нація – майбутнє країни“;
  6. „Перший крок до успіху“ кольоровий принтер EPSON + конвертний ламінатор для учнів 3-А класу, який навчається за  програмою „Інтелект України“.

Крім цього, було вирішено напрацювати зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Пирятинської міської об'єднаної територіальної громади та запропонувати депутатам відповідний проєкт рішення для його затвердження на сесії міської ради. Також відтерміновується подача проєктних пропозицій, реалізація яких запланована на 2021 рік. Остаточна дата прийому пропозицій визначиться на засіданні координаційної ради після затвердження відповідних змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Пирятинської міської об'єднаної територіальної громади та остаточного формування територіальних меж Пирятинської громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua