Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 липня 2020 року 14:34

Спільними зусиллями – врятуємо Удай!

За ініціативи міського голови Олексія Рябоконя сьогодні у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася робоча зустріч щодо розчищення плеса річки Удай на острові Масальський. На ініціативу міської ради позитивно відгукнулися керівники підприємств, установ та організацій. Обговорили організаційні питання. Зазначили, що було б добре, аби активісти Пирятинської громади також долучилися до цієї справи.

„Як показав минулорічний досвід, залучення човнів - ефективне і дає змогу охопити більшу територію для очищення.  Тому маємо гостру необхідність у такому обладнанні‘‘, - зауважив міський голова.

Аби визначитися із масштабами проблеми, після зустрічі Олексій Рябоконь, його заступник, депутат міської ради та директор КП „Каштан‘‘ безпосередньо виїхали на острів Масальський. Визначилися з об’ємом робіт та залученням техніки комунальників.

Тому звертаємося до жителів та гостей Пирятинської міської ОТГ, шанувальників відпочинку на острові Масальський та всіх небайдужих  - долучайтеся до доброї справи! Давайте разом розчистимо плесо річки та створимо комфортні умови для нашого з вами відпочинку!

Збираємося у суботу, 18 липня о 8.00 біля мосту острова Масальський. З собою мати граблі, вила та інший інвентар, який стане в нагоді!

Хто має дерев’яні човни – велике прохання взяти участь у заході!

Спільними зусиллями – врятуємо Удай!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua