Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 липня 2020 року 18:58

Відбулося засідання комісії по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги

2 липня відбулося засідання комісії виконавчого комітету Пирятинської міської ради по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги. Очолив засідання заступник міського голови з питань діяльності виконкому, голова комісії Ігор Шикеринець.

 Комісією розглянуті питання про намір встановлення  уточненого скоригованого  розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» окремо по кожній будівлі в м. Пирятин та розгляд звернення жителів будинків по вул. Європейській 66, 66-А, 66-В. щодо достовірності сплати внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії тими власниками приміщень, які обладнані індивідуальними системами опалення. В роботі комісії взяли участь представники ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» та жителі будинків по вул. Європейській 66, 66-А, 66-В.

  Розглянуто та обговорено подані ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» розрахунки скоригованих внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії окремо по 27 будинках в м. Пирятин, їх  структуру та складові елементи витрат. За підсумками обговорення члени комісії рекомендували ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» змінити рентабельність підприємства з 3 до 1,5 відсотки, що вплине на зменшення прибутку та  витрат закладених в розрахунок. Підприємству запропоновано провести перерахунок скоригованих  розмірів внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку в сторону зменшення та подати їх на розгляд засідання виконкому міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua