Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 липня 2020 року 13:59

Липень був насиченим на спортивні заходи

Пирятин – спортивне місто Полтавщини, де створено всі умови для занять фізичною культурою як для професіоналів, так і любителів. Спортивні змагання додають драйву та позитиву не тільки спортсменам, а й їхнім вболівальникам, урізноманітнюють наше життя та зберігають традиції спортивного Пирятина. Тому, для тих, хто є шанувальником здорового способу життя та публічних спортивних заходів впродовж липня в Пирятинській громаді відбулося багато цікавого.

Днями на місцевому стадіоні „Ювілейний‘‘  відбулись зональні змагання Чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45 років +. У футбольних випробуваннях Чемпіонату змагалися 10 команд з різних областей України. Завдяки  забитим голам пирятинського футболіста Андрія Бєляєва команда ФК „Пирятин-Полтавщина‘‘ здобула право участі у півфіналах Чемпіонату України, а любителям футболу – вболівати за команду Пирятина, яка змагається за почесне звання Чемпіона Полтавщини.

Не менш захопливою була гра з міні-футболу, яка відбулася на спортивному майданчику Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. У традиційному турнірі  на „Кубок міського голови“ брали 6 команд Пирятинської  громади. Володарем кубку стала нова команда, яка показала відмінний результат і здобула І місце, - команда ФК „СКІЛ“  . Поступившись новачкам, друге місце посіла команда ФК „Ветеран“, а третіми стали спортсмени з ФК „Динамо поліція“.

Любителі пляжних видів спорту також не залишились без уваги. Ті, кому цікавий волейбол, спостерігали на острові Масальський за турніром з волейболу на Кубок міського голови серед дорослих. У змаганнях взяли участь п’ять команд з Миргорода, Гребінки, Лубен та Пирятина. У результаті напруженої, але цікавої гри пирятинська волейбольна команда „Молодь‘‘ здобула друге місце.

А от створюють хороший настрій вболівальникам, підбадьорюють спортсменів на змаганнях - вихованці танцювальних колективів Пирятинської ОТГ. Тож запрошуємо всіх, дорослих і малих, на спортивні заходи, які відбуваються на території Пирятинської міської ОТГ. Спортсменам же бажаємо захоплюючих ігор та гідних перемог !

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua