Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 квітня 2017 року

Щороку 1 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день солідарності трудящих. Для українців соціальне звучання цього свята сьогодні змінилося. Зараз Першотравень - це свято весни і праці, свято всіх людей, хто трудиться заради розквіту та розбудови нашої країни.

28 квітня 2017 року

28 квітня у приміщенні центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання позачергової сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутати швидко та одноголосно прийняли рішення про додаткове 50% відшкодування оплати за спожиті житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих учасників АТО, які проживають на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, за період з 1 липня по 31 грудня 2016 року.

28 квітня 2017 року

Традиційно у квітні в Центрі дитячої та юнацької творчості проходить тиждень декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Для гуртківців  була організована цікава зустріч з майстринею берестяної скані Ольгою Нестеренко, тематична екскурсія до краєзнавчого музею „Старовинні техніки рукоділля в сучасному житті“, фото-сесія „Краса весни навколо нас“. 

28 квітня 2017 року

28 квітня у центральній районній бібліотеці відбулася презентація книги нашої землячки Ольги Гурби. Це четверта книга роману-тетралогії „Не встигла сказати“ під назвою „Ціна милосердя“.

28 квітня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Розглянуто ряд житлово-комунальних питань. Зокрема, про присвоєння адреси земельним ділянкам, про нумерацію квартири, про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки та інші.

28 квітня 2017 року

В Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов тиждень знань з основ пожежної та техногенної безпеки. З вихованцями гуртків були проведені бесіди на тему: „Вогонь наш друг, та не завжди. Чекати можна і біди“, години спілкування „Захист людини у надзвичайних ситуаціях“, перегляд фільму „101 – служба порятунку“. 

28 квітня 2017 року

25 – 26 квітня 2017 у Києві відбулася міжнародна конференція „Кращі практики надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії та Грузії“, на якій Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представляли керуючий справами виконавчого комітету Лариса Кочур та начальник відділу муніципальних послуг і правових питань Людмила Коваль. Мета конференції – обмін досвідом та кращими практиками організації надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії, Грузії.

27 квітня 2017 року

Будівельна частина робіт з облаштування Центру надання адміністративних послуг в Пирятині практично завершена. Тривають підготовчі роботи. Зокрема, придбання меблів та оргтехніка.

27 квітня 2017 року

27 квітня заступники міського голови Ігор Шикеринець і Максим Варава та керуючий справами виконавчого комітету Лариса Кочур зустрілися з представниками експертної групи Проекту „U-LEAD“. 

27 квітня 2017 року

26 квітня вихованці дошкільного навчального закладу „Червона шапочка“ завітали до Державної пожежно-рятувальної частини №19. Під час екскурсії дітям показали приміщення, де знаходиться пожежна техніка, одяг, у якому гасять пожежі. Продемонстрували, як рятувальники реагують в разі виклику на пожежу. 

27 квітня 2017 року

27 квітня відбулося спільне засідання постійних комісій Пирятинської міської ради. Депутати розглянули та обговорили проекти рішень, що виносяться на двадцять другу позачергову сесію.

27 квітня 2017 року

Сьогодні в Пирятині відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям. Реалізувати проект вдалося за рахунок бюджету міської ОТГ та обласного бюджету.

27 квітня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули питання щодо системної роботи з екологічних питань. Обговорили план роботи створеної комісії стосовно виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, забруднення територій відходами промислового та особистого виробництва.

26 квітня 2017 року

Сьогодні в приміщенні центру дитячої та юнацької творчості відбулися громадські слухання. Розглядалося питання щодо нового Генерального плану розвитку міста Пирятина з метою врахування пропозицій та зауважень від громади стосовно перспективного будівництва та можливості змін цільового призначення земельних ділянок.

26 квітня 2017 року

26 квітня, близько 13:00, в Пирятині сталася пожежа. Житель провулку Водокачний мало не залишився без господарчої будівлі.

26 квітня 2017 року

26 квітня 1986 рік…

Василю Цюрику було 34 роки. Він був одружений та мав дворічного сина. Працював кадровим військовим. Навесні 1986 року отримав наказ і поїхав в зону зараження. На питання, чи знав куди їде, відповідає: „Так“ і додає „Страху не було, була цікавість.“ Але, швидше за все, розуміння повного масштабу наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції не було ні в кого.

26 квітня 2017 року

Сьогодні виповнюється 31 рік, як відбулася наймасштабніша техногенна катастрофа за весь час використання атомної енергетики - аварія на Чорнобильській атомній електростанції. 26 квітня для всього світу стало днем скорботи та жалоби за жертвами Чорнобильської трагедії. 

26 квітня 2017 року

25 квітня учні старших класів Пирятинської школи естетичного виховання зустрілися з ліквідатором аварії на ЧАЕС  Олександром Хреновим. Він розповів дітям про те, як українці намагалися „вгамувати радіаційного звіра“.

25 квітня 2017 року

Відбулася сходка жителів вулиць Лесі Українки, Панфілова, Заводської, Січових Стрільців. Приводом зібрання стали колективні звернення мешканців вулиці Лесі Українки до міської ради.

25 квітня 2017 року

24-25 квітня у Києві проходить конференція „Повноправні громадяни – підзвітне управління“, яка є частиною проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. Пирятинську об’єднану громаду представляли керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур та начальник відділу муніципальних послуг та правових питань Людмила Коваль.

25 квітня 2017 року

Тридцять один рік тому Чорнобильська аварія, найбільш серйозна техногенна катастрофа в історії цивільної ядерної енергетики, вразила саме серце Європи, викликала тривогу на всьому континенті у зв’язку з її медико-санітарними, екологічними та соціальними наслідками.

24 квітня 2017 року

22 квітня на всій планеті пройшли акції з нагоди Всесвітнього дня Землі. Колектив вчителів та учнів Олександрівської школи теж не залишився осторонь. В усіх класах пройшли виховні години під девізом: „Хай живе загальний мир у всьому світі!“. Ці слова записані на Дзвоні миру, який знаходиться в штаб-квартирі ООН. Він був відлитий з монет, які пожертвували діти з усіх континентів. А також у нього вплавили ордени і медалі з різних кінців світу. 

24 квітня 2017 року

З 1 квітня в Україні стартувала державна програма „Доступні ліки“, яка дозволяє громадянам отримувати низку препаратів безкоштовно або з невеликою доплатою. Програма діє на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми.

24 квітня 2017 року

24 квітня пирятинці відправили чергову автівку із гуманітарною допомогою для наших захисників. Продукти харчування: овочі, крупи, консервацію, печиво та інші речі допомогли зібрати учнівський та педагогічний колектив Пирятинського ліцею та небайдужі пирятинці.

24 квітня 2017 року

Для маленьких олександрівчан- школярів Великодні свята були насичені цікавими подіями. Діти побували на Великодньому прес-калейдоскопі в сільській бібліотеці, де бібліотекар Антоніна Гузевська ознайомила їх із святковими статтями дитячих журналів та газет.

23 квітня 2017 року

У 5-річної Ніки Барбашиної виявили страшну хворобу – ембріональну саркому печінки.  Дівчинка кожного дня отримує сильні знеболюючі. На лікування дитини потрібні значні кошти.

23 квітня 2017 року

21 квітня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати заслухали та взяли до відома інформацію щодо використання освітньої субвенції та коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на галузь освіти за І квартал 2017 року.

21 квітня 2017 року

Питання бродячих тварин, а особливо собак, гостро стоїть в місті. Адже з кожним роком кількість чотирилапих безхатченків збільшується, як і збільшується кількість нападів на людей.

21 квітня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та екології. Депутати розглянули проектні пропозиції щодо виготовлення проектно-кошторисної документації проектувальними організаціями.

21 квітня 2017 року

Сьогодні на вулиці Проїзна відбулася сходка. Міський голова, начальник відділу із земельних та екологічних питань, інспектор з благоустрою та депутат міської ради зустрілися із жителями цієї вулиці, щоб обговорити проблему водовідведення, яку вони неодноразово порушували.

21 квітня 2017 року

Сім’я - колиска духовного народження людини. Різноманіття стосунків між її членами, безпосередність почуттів, які вони мають один до одного, жива реакція на щонайменші деталі поведінки дитини - все це створює сприятливу атмосферу для емоційного і естетичного формування особистості.

20 квітня 2017 року

Щороку, незадовго до поминальних днів, на міському кладовищі вирує посилена робота. Пирятинці упорядковують могили своїх рідних: прибирають суху рослинність, підсипають землею, викидають зіпсовані штучні квіти та вінки. Тому навколо цвинтаря виростають купи сміття так швидко, що комунальники не встигають їх вивозити.

20 квітня 2017 року

19 квітня у Центрі  дитячої та юнацької творчості на відкритій зустрічі міський голова прозвітував перед громадою про свою роботу та роботу виконавчих органів міської ради у 2016 році. Як зазначив Олексій Рябоконь, звітний 2016 рік став для Пирятина роком змін. Пирятинська громада прожила його у статусі міської об’єднаної територіальної громади. Збільшилися не лише кількість населення, територія управління та обслуговування, а й повноваження та зона відповідальності: в галузі освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, надання адміністративних послуг та прямі міжбюджетні відносини з Держбюджетом.

20 квітня 2017 року

Сьогодні учні старших класів шкіл міста взяли участь у навчанні з бойової та мобілізаційної підготовки. Заняття відбувались на базі Пирятинського районного військового комісаріату.

20 квітня 2017 року

Минулого тижня учні школи №6 зібрали пасхальні кошики для захисників, що нині перебувають в зоні АТО. Крім пасочок, відправили обереги та листи. Подарунки вже надійшли військовослужбовцям.

19 квітня 2017 року

14 квітня в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського відбувся обласний науково-практичний семінар “Розвиток саморегуляції та конкурентоспроможності педагогічного працівника в умовах соціально-економічних змін“. У семінарі взяла участь головний спеціаліст відділу освіти Пирятинської міської ради Анна Тристан. 

19 квітня 2017 року

Цього року Пирятинська міська рада вперше запровадила Громадський бюджет (бюджет участі). Це нагода пирятинцям самим визначити, на що витратити 200 тисяч гривень бюджетних коштів.

18 квітня 2017 року

Насильство в сім`ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. Для його попередження необхідно систематично проводити профілактичну роботу серед населення.

18 квітня 2017 року

У зв’язку з вторгненням арктичного повітря 18-22 квітня очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0 до -5°, на поверхні грунту 3-8°, температура вдень 2-9° тепла.

18 квітня 2017 року

Щороку з метою забезпечення дотримання громадського правопорядку під час Великодніх свят в Пирятині обмежується робочий час закладів торгівлі та ресторанного господарства, де реалізовуються алкогольні напої. Цього року виконком міської ради також встановив тимчасовий режим роботи для таких об’єктів: 15 квітня з 8:00 до 22:00, 16 квітня з 8:00 до раніше встановленого режиму роботи.

18 квітня 2017 року

14 квітня відбувся майстер-клас з писанкарства. Захід організований Пирятинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районним центром соціальних служб. 

16 квітня 2017 року

Пирятинці зустріли світле свято Воскресіння Христове. Його ще називають Великдень або Паска. Це найдавніше і найголовніше християнське свято богослужебного року, що встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа.

14 квітня 2017 року

Шановні пирятинці та гості міста!

Щиро та сердечно вітаю Вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

Великдень несе нам відчуття радості та перемоги Сина Божого, дарує надію на краще майбутнє, об’єднує творити добрі справи і турбуватися про рідних і близьких.

14 квітня 2017 року

З нагоди Великодня у Центрі дитячої та юнацької творчості проходить виставка дитячих робіт вихованців гуртків відділу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва „Радість світлого Воскресіння“. Традиційні  писанки,  витинанки, аплікації, картини з вовни, писанки, прикрашені бісером – таким різноманіттям юні умільці зустрічають свято Воскресіння Христового, віддаючи шану традиціям свого народу.

 

14 квітня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули звернення щодо ремонту покрівлі над першим під’їздом будинку №66А по вулиці Європейській та будинку №2 по вулиці Полтавській. Минулого року гроші на проведення цих робіт були виділені, але не освоєні. Тому було рекомендовано юридичному відділу вивчити питання щодо можливості розробки програми реалізації невиконаних зобов’язань за 2016 рік.

14 квітня 2017 року

У зв’язку з набранням чинності Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році“ змінено порядок обрахунку місцевих податків. Для платників єдиного податку першої групи базою оподаткування в 2017 році є прожитковий мінімум (1600 грн.), для другої – мінімальна заробітна плата (3200 грн.) З метою зниження податкового навантаження для платників єдиного податку другої групи рішенням сесії міської ради з 1 квітня 2017 року знижено ставки податків не менше як на 50%.

14 квітня 2017 року

В холі дошкільного навчального закладу "Сонечко" працює виставка „Великдень – світле і рідне свято життя“. Милують око різноманітні вироби та композиції, присвячені найвизначнішому християнському святу – Воскресінню Ісуса Христа. 

14 квітня 2017 року

Відповідно до рішення виконавчого комітету Пирятинської міської ради „Про встановлення тимчасового режиму роботи закладів ресторанного господарства, об’єктів та відділів торгівлі на території Пирятинської об’єднаної міської територіальної громади 15.04.2017-16.04.2017“ від 22 березня 2017 року  № 59,15 квітня 2017 року, під час  проведення Великодніх свят, всі заклади ресторанного господарства, об’єкти та відділи торгівлі, в яких здійснюється реалізація алкогольних  напоїв, будуть  працювати до 22 години. А 16 квітня 2017 об’єкти торгівлі функціонуватимуть відповідно до раніше встановленого режиму роботи.

13 квітня 2017 року

13 квітня на Станції юних техніків відбулося підведення підсумків тижня авіації та космонавтики. Учні шкіл міста та вихованці позашкільних навчальних закладів ознайомилися із літальними апаратами. Викладач СЮТу Павло Бублик продемонстрував дітям, як працюють квадрокоптери та інші апарати на радіоуправлінні. Діти із захватом спостерігали за польотами.

13 квітня 2017 року

12 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. На порядок денний було винесено 9 питань. Основна частина стосувалася житлово-комунальної сфери: про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, про впорядкування адреси об’єктам нерухомості, про встановлення пріоритету на розміщення рекламного засобу.

13 квітня 2017 року

13 квітня директор та фахівець Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка і Наталія Юрченко привітали з наступаючим святом Воскресіння Христового багатодітні родини. Завітали у сім’ї, де виховується п’ятеро і більше дітей. 

13 квітня 2017 року

Сьогодні вирушила автівка в зону АТО із провізією для захисників. Пирятинці зібрали продукти харчування: крупи, печиво, консервацію, сало, воду та паски.

13 квітня 2017 року

12 квітня колектив дошкільного навчального закладу "Сонечко" долучився до прибирання території рідного міста. Березова алея, яка поруч із закладом, кожної весни перетворюється в „алею сміття“. Тому працівники дитсадка щороку наводять там лад.

12 квітня 2017 року

З приходом весни та тепла всі готуються до Великодня. Кожне свято традиційно супроводжується щирими побажаннями, адресованими в усній формі або ж тематичною листівкою. Як прикрасити листівку, аби вона перетворилася на справжній шедевр, діти вчилися на майстер-класі у Пирятинському краєзнавчому музеї. 

12 квітня 2017 року

11 квітня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Депутати зібралися для того, щоб розглянути лист Пирятинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України щодо збереження надбавки за престижність педагогічної праці.

12 квітня 2017 року

11 квітня відбулось засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Обговорювали одне питання – якість виконання робіт з поточного ремонту асфальтового покриття доріг міста.

12 квітня 2017 року

        У Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, в Полтавському обласному центрі естетичного виховання відбувся ІХ обласний фестиваль-конкурс „Молодь обирає здоров’я“. Захід проводиться з метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя, набуття та засвоєння дітьми і молоддю нових знань про здоровий спосіб життя, підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ/СНІД, інфекцій, що передаються статевим шляхом, виявлення, обмін і розповсюдження кращого досвіду із запобігання негативним проявам серед дітей і молоді засобами мистецтва, використовуючи їх вокальні, хореографічні, художньо-спортивні здібності.

11 квітня 2017 року

10 квітня міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у представницькій дискусії в Українському кризовому медіа-центрі. Тема розмови: „Гроші та повноваження: що змінилося для громад у 2017 році“.

11 квітня 2017 року

Любилель гір та екстриму Ігор Стригунівський знову вирушив у подорож. Цього разу до Непалу підкорювати вершини Гімалаїв. 

10 квітня 2017 року

Сьогодні підрядна організація, яка виконувала ремонтні роботи проїжджої частини вулиць нашого міста у 2016 році, розпочала роботи із усунення недоліків відповідно до обсягів гарантійних зобов’язань по поточному ремонту доріг. Відповідно до актів обстеження асфальтобетонного покриття проїжджої частини вулиць м. Пирятин обсяг таких зобов’язань становить 42 квадратних метри.

10 квітня 2017 року

Зразковий хореографічний колектив „Стиль“ Пирятинської школи естетичного виховання посів I місце у другій віковій категорії в Обласному конкурсі хореографічних колективів „Джерела надії“, який відбувся в місті Гадяч. За звання кращого змагалися більше 30 хореографічних колективів Полтавської області.

10 квітня 2017 року

Під час весняних канікул акордеоністи школи естетичного виховання взяли участь у Всеукраїнському конкурсі „Класичний меридіан“, що проходив у Києві. Олексій Сергієнко здобув звання Лауреата І премії. Це вже вп’ятнадцяте хлопець виборює звання лауреата на всеукраїнському на міжнародному рівнях.

10 квітня 2017 року

9 квітня учні Пирятинської школи естетичного виховання взяли участь в обласному конкурсі ансамблів „Музичний калейдоскоп-2017“. Вокальний ансамбль „Соняшник“ (керівник Олена Добриньова) посів II місце, фортепіанний дует у складі Віолетти Гартвіг та Анастасії Іванець (клас викладача Зінаїди Коваленко) здобув III місце.

9 квітня 2017 року

9 квітня відбулись фінальні змагання з міні-футболу на кубок відділу освіти міської ради. Турнір проходив у двох вікових групах і тривав протягом кількох місяців.

8 квітня 2017 року

Вербна неділя – неділя, припадає за 7 днів до Великодня, цього року це – 9 квітня.Великий Тиждень, який ще називається Страсним, розпочинається Вербною неділею. Багатьма мовами світу вона називається Пальмовою неділею — з огляду на гілки пальм, що їх стелили на дорогу під час в’їзду Господа Ісуса в Єрусалим. Однак на слов'янських територіях, де пальми не ростуть, а весна настає з цвітіння верб, то пальмові гілки люди замінили вербними, відповідно і назва свята змінилася.

8 квітня 2017 року

Протягом кількох днів працівники міської ради, педагоги, школярі, комунальники робили Пирятин ошатним та красивим. Змінивши діловий одяг на спортивні костюми, джинси та кросівки і „озброївшись“ садовим інвентарем, загрібали, підміталили, саджали дерева.

7 квітня 2017 року

7 квітня - Всесвітній день здоров’я. Весело та цікаво цього дня було в Пирятинському ліцеї. В навчальному закладі організували для учнів спортивні заходи з метою популяризації здорового способу життя.

7 квітня 2017 року

7 квітня міський голова зустрівся із представниками Євангельських Протестантських Церков. Обговорювали питання відзначення 500-річчя Реформації на території Пирятинської об’єднаної громади.

7 квітня 2017 року

6 квітня у Полтаві урочисто відкрили офіс Центр розвитку місцевого самоврядування. Це другий такий заклад в Україні. Загалом в нашій державі їх планується створити 24. Серед запрошених був і Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

7 квітня 2017 року

Нещодавно захисникам на передову передали продукти. Житель с. Велика Круча Микола Натяглий приніс блок цигарок, картоплю, моркву та березовий сік, а жителі Березової Рудки – консервацію та овочі.

7 квітня 2017 року

6 квітня відбулося друге пленарне засідання 21 сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутати розглянули два питання.

7 квітня 2017 року

Цієї весни минає 75 років, як фашистські окупанти вчинили розправу над мирними жителями Пирятинщини. Понад три тисячі літніх людей, жінок, дітей були жорстоко розстріляні гітлерівцями.

6 квітня 2017 року

5 квітня відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя у складі Правління Асоціації об’єднаних територіальних громад з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Голову Уряду було поінформовано про мету створення, головні завдання та напрямки діяльності Асоціації як на національному, так і на регіональному та місцевому рівнях.

5 квітня 2017 року

Відбулося засідання робочої групи з питань благоустрою та озеленення міста Пирятин за участю фахівців міської ради, членів виконкому, депутатів міської ради, керівників комунальних підприємств, НПП „Пирятинський“ та ДП „Пирятинське лісове господарство.  Нараду провів заступник міського голови Максим Варава.

5 квітня 2017 року

Вже кілька років поспіль в Центрі дитячої та юнацької творчості проводиться міська виставка-конкурс з образотворчого мистецтва серед дітей Пирятинської міської ради „Я - за чисте місто“ з метою екологічного виховання дітей засобами образотворчого мистецтва, широкої пропаганди ідеї збереження довкілля та екологічного благополуччя, формування любові та шани до рідного міста, виявлення та підтримки талановитих дітей, сприяння розвитку їхніх творчих здібностей.

5 квітня 2017 року

4 квітня відбулося засідання робочої групи щодо визначення підрядної організації, яка буде виконувати роботи з ремонту дорожнього покриття у 2017 році. Заступник міського голови Максим Варава проінформував присутніх про результати обстеження асфальтобетонного покриття проїжджої частини вулиць міста.

5 квітня 2017 року

З настанням тепла почалися господарчі роботи на при­садибних ділянках та подвір'ях приватних будинків. Збираються та спалюються сухі гілки, листя та сміття. Це не лише порушення Правил благоустрою, а й загроза виникнення  пожежі. Залишене без нагляду вогнище, при наявності вітру та легкозаймистих матеріалів, за лічені хвилини стане господарем у подвір’ї та оселі.

5 квітня 2017 року

В Пирятинському краєзнавчому музеї до 75-річниці однієї з найбільших трагедій на Пирятинщині, масового розстрілу мирних жителів фашистськими окупантами у Пироговій Леваді, проводяться краєзнавчі години, тематичні екскурсії, зустрічі краєзнавців. 

5 квітня 2017 року

4 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати знову розглядали питання про внесення змін до рішення другої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 11 грудня 2015 року № 34 „Про внесення змін та доповнень до Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Пирятинської міської ради“.

5 квітня 2017 року

4 квітня міський голова вітав юних сумоїстів. Разом із директором Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи Олександром Горбачовим вручили спортсменам відзнаки кандидата у майстри спорту та майстра спорту.

5 квітня 2017 року

4 квітня відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя і керівництва району з начальником залізничних перевезень регіональної філії Південної залізниці ПАТ „Українські залізниці“ Ольгою Дяченко. Розмова проходила прямо на пероні.

5 квітня 2017 року

„Здорова нація – здорова країна!“,  „Здоровим бути модно!“ – всі знають ці вислови. Дійсно, здоров’я сьогодні найважливіше у житті людини. І необхідно  починати дбати про нього з дитинства.

4 квітня 2017 року

10 квітня 2017 року працівники міської ради будуть проводити щорічний наділ земельних ділянок для ведення городництва:

 

4 квітня 2017 року

Відповідно до розпорядження міського голови „Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років в м. Пирятин“ від 4 квітня 2017 року у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря вище +80С більше трьох діб опалювальний сезон 2016-2017 років у населених пунктах Пирятинської міської ради закінчується: 

4 квітня 2017 року

З 1 квітня на території населених пунктів Пирятинської міської ради розпочався двомісячник благоустрою та озеленення. Кожен житель громади, а також підприємства, установи, організації повинні дотримуватися Правил благоустрою. Чи виконують пирятинці свої зобов’язання, перевіряла комісія під час рейду. До складу робочої групи входили представники КП „Каштан“, відділення поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Також були залучені представники засобів масової інформації.

4 квітня 2017 року

3 квітня у міського голови відбулася робоча нарада з цивільного захисту населення. Це нові повноваження для Пирятинської міської ОТГ, тому є ряд проблем, що потребують нагального вирішення.

4 квітня 2017 року

У понеділок міський голова провів особистий прийом громадян. В основному пирятинці зверталися з особистих питань, але були й такі, що стосувалися більш широкого кола осіб.

4 квітня 2017 року

3 квітня у міського голови відбулася робоча зустріч із директором Лубенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Артемом Россохою та керівником Пирятинського бюро правової допомоги Володимиром Орлом. 

3 квітня 2017 року

2 квітня на вулиці Абаканська вирувала робота. Біля багатоповерхових будинків місцеві жителі встановлювали дитячий майданчик, який придбала Пирятинська міська рада. Такі ж роботи проводилися протягом вихідних і в Олександрівці та Калиновому Мості.

3 квітня 2017 року

З 1 квітня по 1 червня на території населених пунктів Пирятинської міської ради проводиться щорічна акція „За чисте довкілля“, в рамках якої планується ряд заходів. 

3 квітня 2017 року

Наближаються 75-ті роковини однієї з найбільших трагедій в історії Пирятинщини – масового розстрілу мирних жителів краю фашистськими окупантами, під час якого практично були знищені єврейська та ромська громади Пирятина та навколишніх сіл.

3 квітня 2017 року

Нещодавно у селі Яреськи, Шишацького району, відбувся Чемпіонат області з сумо серед юнаків, молоді та дорослих. Пирятинську команду представляли 23 спортсмени – вихованці тренера Петра Антончука.

1 квітня 2017 року

Традиційно День сміху відзначили у селі Каплинці районним святом гумору „Смійтеся на здоров’я“. Учасники художньої самодіяльності Пирятинщини своїми виступами подарували присутнім гарний настрій та хороший відпочинок.

1 квітня 2017 року

Сьогодні три пункти голосування розпочали свою роботу. З 8:00 можна було віддати свій голос у поштових відділеннях по вул. Полтавська, 5 та Чернишевського, 22, з 9:00  - у міській раді. У понеділок відкриються ще два пункти – у старостатах Олександрівки та Калинового Мосту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua