Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 квітня 2017 року 08:50

Профілактика насильства в сім’ї

Сім’я - колиска духовного народження людини. Різноманіття стосунків між її членами, безпосередність почуттів, які вони мають один до одного, жива реакція на щонайменші деталі поведінки дитини - все це створює сприятливу атмосферу для емоційного і естетичного формування особистості.

19 квітня з метою профілактики насильства у сім’ї в ДНЗ „Сонечко“ відбулися загальні батьківські збори. На зібрання адміністрацією закладу була запрошена директор Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка. Вона провела з батьками навчальну зустріч-тренінг з попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми „Слово ранить, або як уникати крику, насмішок та образ дитини“.

Практичний психолог дитсадка, щоб продемонструвати соціальні й емоційні зв'язки, які забезпечують необхідні умови для виживання та розвитку дитини, використала вправу „Нитки“, провела анкетування та розповіла батькам про взаємини в сім’ї, про заохочення і покарання. Увагу батьків було сконцентровано на тому, як діти реагують на насильство, як насильство відбивається на поведінці дітей, про наслідки насильства в сім’ї. На завершення батьки зробили колаж „Щаслива сім'я“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua