Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 грудня 2017 року

Дорогі пирятинці,  

щиро вітаю вас з наступаючим  Новим роком  та Різдвом Христовим!

29 грудня 2017 року

28 грудня відбулася тридцять третя позачергова сесія Пирятинської міської ради. Її проведення ініціювала група депутатів міської ради. У своєму депутатському зверненні вони зазначили, що, на їхню думку, на останній сесії міської ради два рішення були прийняті з порушеннями і пропонували скасувати їх на позачерговому пленарному засіданні ради. Ці рішення стосуються створення в межах Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади ще двох опорних закладів – Пирятинського ліцею з філією, якою має стати Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 1, та Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

29 грудня 2017 року

28 грудня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

29 грудня 2017 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 76,8 % порівняно з епідпороговим показником.

29 грудня 2017 року

27 грудня співробітники ДСНС в Пирятинському районі провели інструктажі щодо додержання правил пожежної безпеки з нагоди святкування Новорічних та Різдвяних свят  у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста Пирятин.

28 грудня 2017 року

Відповідно до плану роботи відділу освіти Пирятинської міської ради у закладах освіти розпочалися Новорічні свята. Чудові конкурси,танці, святкові пісні, різні забави - все це піднімає настрій маленьким жителям нашого міста,вихованцям шкіл. Як здорово, що ми,дорослі, щороку маємо змогу поділитися радістю і добром з малечею та привітати один одного з найкращим святом на Землі - Новим Роком! 

27 грудня 2017 року

26 грудня розпочався передноворічний марафон щедрувальної групи, організованої Пирятинською міською радою, в мікрорайонах Пирятина та селах об’єднаної громади. З веселими щедрівками, піснями та новорічними вітаннями щедрувальники побували на вулицях Цибаня та Київській, в селі Калинів Міст.

27 грудня 2017 року

Відкриття міської ялинки  дійсно велике свято для громади, до нього готуються усі жителі Пирятинщини. Цього разу свої виступи показали вихованці закладів освіти Пирятинської міської ради.

 

26 грудня 2017 року

В центрі дитячої та юнацької творчості побували  вихованці дошкільних закладів міста. Цікавим та захоплюючим було дійство на сцені. Діти весело аплодували юним артистам – вихованцям гуртків відділу художньої самодіяльності ЦДЮТ. Особливим було фотографування з головним героєм казкового дійства – святим Миколаєм. Зустріч з казкою надовго запам’ятається малечі!

26 грудня 2017 року

В переддень новорічних свят у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася традиційна  акція «Діти для дітей». Вихованці Центру запрсили своїх друзів, батьків, бабусь та дідусів, щоб  донести всім  присутнім  своє добро,  людяність, гуманність, а в першу чергу –  допомогти разом. Педагоги та вихованці ЦДЮТ  дарували свою творчість заради життя і надії. На сцені ожила казка про доброго милосердного Святого Миколая. Талановиті діти радували присутніх чудовими  концертними номерами. Також діти разом з батьками провели ярмарку-розпродаж дитячих виробів декоративно-ужиткового мистецтва та смаколиків.

23 грудня 2017 року

22 грудня відбулася тридцять друга сесія Пирятинської міської ради. Її проведенню передувала напружена робота депутатів у постійних комісіях.

На пленарному засіданні 22 грудня міська рада затвердила низку цільових програм на 2018 рік, ухвалила План соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної теритріальної громади та бюджет міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

23 грудня 2017 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 69,9 % порівняно з епідпороговим показником.

22 грудня 2017 року

 У м. Пирятин рятувальники Пирятинського району провели профілактичні рейди по місцям продажу піротехнічних виробів «З метою донесення до населення правил безпечного поводження із піротехнічними виробами». В місцях стихійної торгівлі, ринки та інші об’єкти з масовим перебуванням людей продажу піротехнічних виробів виявлено не було. В місті Пирятин існує лише одне місце де продають сертифіковану піротехнічну продукцію а саме: магазин «Мікс» м.Пирятин, майдан Незалежності. 3 Шовкопляс Віталій Олександрович.

22 грудня 2017 року

21 грудня в Центрі громадського діалогу відбувся круглий стіл учасників шкільної служби „Порозуміння“. Метою зустрічі було залучення громади до вирішення конфліктів не лише в учнівському середовищі, а й в Пирятинській ОТГ. 

22 грудня 2017 року

17-19 грудня у Харкові проходив Всеукраїнський турнір по сумо.

Переможцями турніру стали бірці Пирятинської ДЮСШ.

22 грудня 2017 року

22 грудня 2017 року о 14:00 відбудеться тестова онлайн трансляція засідання тридцять другої сесії сьомого скликання Пирятинської міської ради.

Посилання на канал з трансляцією буде доступне тут з 13:50.

https://youtu.be/KwvUIQA8XlY

21 грудня 2017 року

16 грудня в місті Пирятині відбувся святковий Гала-концерт обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю „Естрадна веселка – 2017“ імені Володимира Прокопенка та урочиста церемонія нагородження лауреатів.

         Юні обдарування Полтавщини нагороджували Дипломами та цінними подарунками шановні гості обласного конкурсу: директор обласного методичного кабінету навчальних закладів мистецтва та культури Ліна Богодиста, Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, заступник голови Пирятинської райдержадміністрації Ольга Яременко.

21 грудня 2017 року

Концертно-розважальна КВЕСТ-гра „Запалюємо зорі Святому Миколаю“ вирувала в Олександрівському сільському клубі іграми, конкурсами, веселими піснями, запальними танцями за участю вокальних колективів „Чорнобривці“, „Колібрі“, „Газдині“, танцювального та театрального, темп роботи яких на сцені задавала художній керівник Ніна Черненко. Свято набрало обертів, коли увесь зал заспівав дружно пісню „Сніг кружляє“, а потім глядачі затанцювали українську польку. Апогеєм свята став вихід Святого Миколая із щирими побажаннями та солодощами для всіх учасників художньої самодіяльності від директора ТОВ „Б.О.С. Вікторія – АГРО“ Світлани Сироти та депутата обласної ради Віталія Бабака.

20 грудня 2017 року

Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарних правил пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Адже часто для обігріву власних помешкань люди використовують саморобні або не сертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.

20 грудня 2017 року

19 грудня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

20 грудня 2017 року

19 грудня 2017 року Асоціацією міст України проведено Всеукраїнський урок місцевого самоврядування у веб-форматі. Міський голова спільно з учнями міських закладів освіти прийняли участь у слуханнях. За попередньою заявкою учні шкіл міста сформували перелік запитань до спікерів та в повній мірі отримали відповідь на свої запитання.

20 грудня 2017 року

З 09 по 16 грудня 2017 року виконуюча обов"язки начальника відділу освіти Анна Тристан взяла участь у навчальній поїздці до Польщі  в складі делегації працівників освіти та представників ОТГ Полтавської області. Візит організований за сприяння міжнародних організацій ULEAD з Європою, Solidarity Fund PL Kyiv та SALAR/ SKL international/ Support to Decentralization in Ukraine Project. 

20 грудня 2017 року

19 грудня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний захід "Ми казку в гості запросили" для дітей дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з особливими освітніми потребами. Зі святом малечу привітала виконуюча обов"язки начальника відділу освіти Анна Тристан, побажавши присутнім радості, тепла, добробуту та всіляких гараздів. Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості створили для присутніх казкову атмосферу, а Святий Миколай пригостив дітлахів солодкими подарунками, придбаними за кошти міської ради. 

19 грудня 2017 року

17 грудня 2017 року в спортивному залі Пирятинського ліцею відбулася перша щорічна Спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської об’єднаної територіальної громади серед жінок. В змаганнях прийняли участь 6 команд, серед них Пирятинська міська рада, Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №1, Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4, Пирятинський сирзавод, Пирятинське відділення Державного Казначейства та відділ освіти Пирятинської районної державної адміністрації.

19 грудня 2017 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 53,4 % порівняно з епідпороговим показником.

19 грудня 2017 року

18 грудня у Центрі громадського діалогу відбулося навчання з пожежної безпеки. В заході взяли участь відповідальні за пожежну безпеку працівники міської ради, керівники та завідуючі господарською частиною закладів освіти Пирятинської міської ради, а також керівники комунальних підприємств.

Навчання стосувалося заходів пожежної безпеки на підприємстві, в установі, організації; пожежної безпеки на робочому місці, сповіщення про пожежу та виклику пожежної охорони; заходів пожежної безпеки в побуті. Увага присутніх була акцентована на переліку контрольних питань для підготовки до заліків за результатами проведення навчання, необхідності знань нормативно-правових актів. 

19 грудня 2017 року

ДСНС ІНФОРМУЄ!!!

Правила користування пічним опаленням!!!

У зв’язку з похолоданням розпочалася масова експлуатація опалювальних приладів, опалювальних печей і систем, пічок-буржуйок. Значно зростає небезпека виникнення пожеж від неправильної експлуатації чи незадовільної підготовки систем опалення. Нерідко недбалість самих господарів, котрі ігнорують правила пожежної безпеки  при експлуатації електрообігрівальних приладів та систем опалення, приводить до виникнення пожежі. Проявіть обачність і намалюйте в своїй уяві  до чого може привести ваша безпечність і тоді ви зрозумієте, що ті негаразди,  які є сьогодні  після пожежі можуть стати щасливим минулим.

19 грудня 2017 року

Пирятинський РС ГУ ДСНС України

у Полтавській області попереджає!!!

Безпечна ялинка!!!

Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, що принесуть до кожного будинку радість і надію, зміни на краще в житті.
Пожежній безпеці ялинки варто приділити особливу увагу. Адже Новий рік – це свічки, хлопавки й вогні, а ялинки, на жаль, дуже добре горять. Причому штучні, при цьому, ще й виділяють отруйні речовини, швидко плавляться й «розтікаються», а виходить, ліквідувати загоряння буде сутужніше. 

19 грудня 2017 року

Сьогодні ми відзначаємо одне із найулюбленіших і найсвітліших свят - День Святого Миколая. Свято,  коли  душі наповнюються теплим  та незгасаючим вогнем любові, вірою у краще майбутнє та сподіваннями на диво, а обличчя сяють щирими посмішками. 

15 грудня 2017 року

15 грудня  відбулося засідання Клубу громадського діалогу з питань підготовки та реалізації проекту міжмуніципального співробітництва „Пирятинська SMART громада“

15 грудня 2017 року

Нещодавно в Полтавському юридичному інституті Харківського національного університету „Юридична академія України імені Ярослава Мудрого“ відбувся Міжрегіональний форум „Взаємодія громад: можливості, виклики, технології“, в якому взяли участь міський голова Олексій Рябоконь і його заступники Ігор Шикеринець та Раїса Андрейщук.

15 грудня 2017 року

14 грудня в Центрі громадського діалогу відбувся другий практичний семінар-тренінг „Основи медіаграмотності“, який провів експерт Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування Юрій Ісаєв за підтримки Пирятинської міської ради. До участі у тренінгу були запрошені спеціалісти міської ради та працівники закладів освіти, які готують і публікують інформацію на сайті та офіційних сторінках навчальних закладів, а також представники засобів масової інформації.

15 грудня 2017 року

14 грудня Погоджувальна рада у складі керівництва та голів постійних комісій Пирятинської міської ради узгодила перелік питань, який пропонується винести на розгляд тридцять другої сесії Пирятинської міської ради, що відбудеться 22 грудня 2017 року.

14 грудня 2017 року

14 грудня у великій залі адмінбудинку з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС відбулося зібрання членів районної громадської організації „Союз Чорнобиль України“. 

14 грудня 2017 року

11 грудня в районі залізничного вокзалу відбувся прорив чавунної труби водопостачання, яка була встановлена більше 50 років тому. Після спроб закрити пробоїни, прориви відбувалися в іншому місці. Тому Пирятинським міським водоканалом було вирішено замінити чавунну трубу на металеву.

Роботи тривали 4 дні, після чого водопостачання жителів району залізничного вокзалу було відновлено.

14 грудня 2017 року

13 грудня 2017 року в рамках проекту «Запровадження енергоменеджменту та енергомоніторингу в системі бюджетних закладів Пирятинської міської ради Полтавської області», що реалізується громадською організацією „Грінері“ спільно з Пирятинською міською радою та підтримується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH від Програми „U-LEAD з Європою“, що фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, було проведено енергетичний аудит Пирятинської школи естетичного виховання. 

14 грудня 2017 року

13 грудня 2017 року в приміщенні Центру громадського діалогу, під головуванням заступника міського голови Варави Максима було проведено семінар-навчання за участі керівників та завгоспів бюджетних установ щодо впровадження системи енергетичного моніторингу на об’єктах комунальної власності.

Перед присутніми виступили головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Руслан Биков та представник компанії ЕСКО Україна Романець Олександр.

14 грудня 2017 року

12.12.2017 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії відділу освіти Пирятинської міської ради. Члени комісії розглянули нагальні питання  та розробили методичні рекомендації для педагогів закладів освіти міста, які атестуються у 2017-2018 навчальному році.

14 грудня 2017 року

Щороку, 14 грудня, в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. День пам’яті встановлено в день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим енергоблоком.

14 грудня 2017 року

„Андріївською калитою“ смакували в Олександрівському сільському клубі учасники художньої самодіяльності . А ще, як в давні часи, ворожили на каблучці та свічках, на попелі та стрічках, і по-сучасному: на тестах, на книжці та телефонних номерах. Закликали щасливу долю та розумного і багатого судженого. Передбачили й те, до кого першого потраплять на весілля!

14 грудня 2017 року

13 грудня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

13 грудня 2017 року

13 грудня послугами ЦНАПу скористався п’ятитисячний клієнт.

Загалом в ЦНАПі надається 115 адміністративних та муніципальних послуг. Найбільш популярні: видача довідок про склад сім’ї, міграційні, земельні питання; реєстрація нерухомого майна; архітектури та містобудування; житлово-комунальні; видача посвідчень багатодітним сім’ям.

13 грудня 2017 року

у Полтавській, Сумській та Харківській областях організовує Харківський РЦОЯО

Пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному ЗНО надає змогу:

психологічно адаптуватися до процедури ЗНО

- навчитися працювати із тестовим зошитом та бланками відповідей

- правильно розраховувати час на виконання завдань ЗНО

отримати результат з певного предмета тощо

Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб.

Участь у пробному ЗНО є добровільною!

Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів та для конкурсного відбору до вищих навчальних закладів.

12 грудня 2017 року

В селі Олександрівка тривають роботи із заміни теплотраси від котельні до приміщення школи та дитячого садка. Пирятинською міською радою заключений договір підряду  з „Полтавагазтех“ на виконання робіт з поточного ремонту. 

12 грудня 2017 року

11 грудня головний спеціаліст з питань цивільного захисту і мобілізаційної роботи виконкому міської ради Роман Педяш, спеціаліст 2 категорії з земельних питань відділу з земельних та екологічних питань виконкому міської ради Наталія Корчемна та працівники Пирятинського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Юрій Томко і Ковальчук Вадим розглянули звернення громадян. Жителька міста Пирятин скаржилася на магазин „Декор“ щодо створення пожежонебезпечних умов, зокрема, на захаращення в розриві між будівлями.

12 грудня 2017 року

9 грудня в спортивному залі Пирятинського ліцею відбулися перші ігри з баскетболу, які проходили в рамках відкритого Чемпіонату Пирятинської ОТГ. Цього року участь у змаганнях беруть 6 команд.

12 грудня 2017 року

 

24 та 31 березня 2018 року для всіх бажаючих ознайомитися з процедурою ЗНО, проводиться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (пробне ЗНО).

Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб.

Вартість одного пробного тесту у 2018 році для учасників порівняно з 2017 роком не змінилась і складає 129 гривень (по Харківському РЦОЯО).

З 09 до 31 січня 2018 року на сайті Харківського РЦОЯО (http://zno-kharkiv.org.ua) у розділі «Пробне ЗНО» відбудеться реєстрація на пробне ЗНО для мешканців Полтавської, Сумської та Харківської областей.

У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО на рахунок, зазначений у реквізитах, що формуються одночасно з реєстраційною заявою.

Учасники пробного ЗНО з іноземних мов зможуть пройти процедуру тестування з цього предмета з аудіюванням. 

10 грудня 2017 року

Протягом тижня в селі Заріччя тривають роботи з будівництва експлуатаційної свердловини в с. Заріччя Пирятинського району Полтавської області для водозабезпечення господарсько-питних потреб мешканців сіл Заріччя та Голобородька.

10 грудня 2017 року

8 грудня в Пирятинському краєзнавчому музеї відбулось відкриття резиденції „Снігової королеви“. Щосуботи у закладі майстри декоративно-ужиткового мистецтва будуть проводити майстер-класи для всіх бажаючих, хто прагне навчитися виготовляти новорічні прикраси власними руками. 

10 грудня 2017 року

З метою надання фінансової підтримки постраждалим особам внаслідок проведення антитерористичної операції і внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, що опинились у складних життєвих обставинах, – Мінсоцполітики відповідно до Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 року № 535, відкрито рахунки для зарахування коштів від фізичних і юридичних осіб для надання одноразової допомоги громадянам зазначених категорій.

9 грудня 2017 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 55,1% порівняно з епідпороговим показником.

8 грудня 2017 року

7 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Цього дня всі, хто причетний до самоврядування в Пирятинській об’єднаній громаді, зібралися у центрі дитячої та юнацької творчості на урочистості та святковий концерт.

8 грудня 2017 року

7 грудня виповнилося 4 місяці від початку роботи Центру надання адміністративних послуг. За цей період надано 4732 адміністративних та муніципальних послуг: земельні – 700; міграційні – 1290; реєстрація нерухомого майна – 110; архітектури та містобудування – 40; муніципальні – 2560; житлово-комунальні – 14; видача посвідчень багатодітним сім’ям – 18.

8 грудня 2017 року

7 грудня міський голова Олексій Рябоконь та виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Анна Тристан представили педагогічному колективу Пирятинського ліцею нового керівника закладу. Пройшовши всі етапи конкурсного відбору та набравши найбільше голосів, директором ліцею стала Лариса Пономаренко.

8 грудня 2017 року

5-6 грудня у Києві проходила підсумкова Конференція „Сталий енергетичний розвиток: нові можливості для ОТГ“ за участі експертів та фахівців в сфері енергозбереження та енергоефективності. Захід відбувся за підтримки Асоціації з енергоефективності та енергозбереження в рамках завдання „Енергоефективність та енергетичний менеджмент в об’єднаних територіальних громадах” проекту „Енергоефективні реформи в Україні“, що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини у співпраці з „U-LEAD з Європою“.

8 грудня 2017 року

6 грудня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. На розгляд виносилися питання, які стосувалися звернень громадян та депутатських звернень.

8 грудня 2017 року

6 грудня відділом освіти Пирятинської міської ради  спільно з Пирятинською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №4 проведено педагогічний семінар вчителів початкових класів „Компетентнісний підхід як основа реалізації сучасних цілей Нової української школи“.

8 грудня 2017 року

Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарних правил пожежної безпеки. Адже часто для обігріву власних помешкань люди використовують саморобні або не сертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.

8 грудня 2017 року

На виконання наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг“ та з метою визначення пріоритетів і завдань у сфері надання соціальних послуг, забезпечення практичної реалізації впровадження соціальних послуг, а також забезпечення прозорості їх надання структурними підрозділами, проведено моніторинг та внутрішню оцінку якості соціальних послуг: догляд вдома, паліативний догляд, догляд стаціонарний, соціальна адаптація в Пирятинському територіальному центрі.

7 грудня 2017 року

6 грудня у міського голови відбулася нарада робочої групи щодо розробки та впровадження системи енергоменеджменту в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді. У засіданні взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, його заступник Максим Варави та начальники структкрних підрозділів виконкому міської ради Олександр Новіков, Світлана Кеда, Тарас Ільченко, Руслан  Соловйов та Андрій Божко.

7 грудня 2017 року

Органи місцевого самоврядування сьогодні відіграють важливу роль у процесі становлення та розвитку нашої держави. В епоху реформи з децентралізації на самоврядних органах лежить величезна відповідальність за те, щоб сприяти розв’язанню проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах. 

7 грудня 2017 року

Пирятинським РС ГУ ДСНС України у Полтавській області проведено аналіз з метою вжиття невідкладних заходів щодо попередження виникнення пожеж, зменшення загиблих і травмованих в Пирятинському районі. 

6 грудня 2017 року

5 грудня в Полтаві міський голова Олексій Рябоконь підписав Меморандум про співпрацю між Пирятинською ОТГ, швейцарсько-українським проектом DESPRO, Полтавською ОДА, обласною радою та Омельницькою ОТГ. 

6 грудня 2017 року

5 грудня у великому залі адмінбудинку відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України. Найщиріші вітання лунали на адресу захисників України та небайдужих людей, які допомагають іншим.

6 грудня 2017 року

Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні професія військовослужбовця набула нового сенсу. Це не просто люди, які вміють тримати зброю у руках та знають тонкощі військової справи, а люди, котрі захищають цілісність та незалежність нашої Батьківщини. 

5 грудня 2017 року

4 грудня у Києві відбувся ІІ Всеукраїнський форум об’єднаних громад „Ініціативи, що змінюють життя“. У ньому взяли участь керівництво держави, міжнародні партнери та представники об’єднаних громад. Серед спікерів був і Пирятинський міський голова.

5 грудня 2017 року

4 грудня в Центрі громадського діалогу відбулася презентація дослідження прозорості міста Пирятин. Дослідження проводив громадський активіст Богдан Бондаренко за методологією, яку йому надало представництво міжнародної неурядової організації Transparency International в Україні.

5 грудня 2017 року

3 грудня у Києві відбулися Загальні збори Асоціації об’єднаних територіальних громад. У зібранні взяли участь уповноважені представники 90 зі 115 громад-членів Асоціації з усіх регіонів України. Серед них Пирятинський міський голова, заступник голови Асоціації Олексій Рябоконь.

5 грудня 2017 року

Щиро та сердечно вітаю з Міжнародним днем волонтера. Бути волонтером – це не робота, не справа, а поклик душі та спосіб життя. Це не зважаючи на свої проблеми, думки і матеріальний стан, допомога іншим.

5 грудня 2017 року

З 1 грудня 2017 року у Пирятинській школі естетичного виховання відкрився клас ударних інструментів. Діти будуть навчатися грі на ударних інструментах згідно типових навчальних планів та програм. 

4 грудня 2017 року

Художній керівник Олександрівського сільського клубу Ніна Черненко провела цікаву виховну годину для школярів Олександрівської філії Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ступенів № 6 з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. 

4 грудня 2017 року

4 грудня у Центрі громадського діалогу члени клубу інвалідів „Мрія“ відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю. До сильних духом завітали гості: секретар міської ради Тетяна Чайка, спеціаліст міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Наталія Юрченко, депутат міської ради Аліна Мірошніченко, керівники району та волонтери.

4 грудня 2017 року

2 грудня за ініціативи Української асоціації районних та обласних рад відбувся ІІІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості „Перлина Fest“.

4 грудня 2017 року

30 листопада та 1 грудня виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Анна Тристан брала участь у Міжнародній конференції „Інклюзія для всіх: освітня політика та практика“, організаторами якої виступили Міжнародний фонд „Відродження“ та Всеукраїнський фонд „Крок за кроком“.

4 грудня 2017 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 42,7% порівняно з епідпороговим показником.

4 грудня 2017 року

1 грудня в Полтавському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся практичний семінар-навчання з питань енергоефективності та енергозбереження для представників об’єднаних територіальних громад Полтавщини.

4 грудня 2017 року

Сьогодні, 4 грудня, велике християнське свято - Введення в храм Пресвятої Діви Марії, або Третя Пречиста. В його основі церковний переказ про введення Діви Марії в Єрусалимський храм. Згідно з ним, у V столітті бездітні Яким і Анна дали обіцянку – якщо у них народиться дитина, вони віддадуть її на службу Богові.

3 грудня 2017 року

Виконавчий комітет Пирятинської міської ради запрошує всіх бажаючих: жителів населених пунктів, суб’єктів господарювання: підприємств, установ, об’єктів  торгівлі, ресторанного господарства і побутового обслуговування населення взяти участь у конкурсі „Краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської міської ради до Нового 2018 року.

3 грудня 2017 року

2 грудня у Центрі громадського діалогу відбулися громадські слухання. У засіданні взяли участь секретар міської ради Тетяна Чайка, спеціалісти міської ради, депутати та громадські активісти. Говорили про план соціально-економічного розвитку Пирятинської об’єднаної громади на 2018 рік та бюджет міської ОТГ на 2018 рік. Ініціювала проведення заходу бюджетна комісія міської ради.

3 грудня 2017 року

Щороку 3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, інтересів, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з обмеженими фізичними можливостями у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. 

2 грудня 2017 року

1 грудня відбулося засідання тридцять першої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутати внесли зміни до деяких програм, до бюджету міської ОТГ на 2017 рік, прийняли рішення з ряду земельних питань.

1 грудня 2017 року

30 листопада в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся перший етап обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання. В ньому брали участь міські заклади освіти та запрошені навчальні заклади району. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua