Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 грудня 2017 року 09:13

Засідання виконкому міської ради

28 грудня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.  

Насамперед було заслухано керуючу справами виконкому міської ради Ларису Кочур про план роботи виконавчого комітету міської ради на                   2018 рік та затверджено його.

Про роботу відділу освіти Пирятинської міської ради у 2017 році доповіла виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Анна Тристан. Керівник відділу освіти повідомила зокрема про те, що у дошкільних навчальних закладах Пирятинської міської ради навчається 617 дітей; у школах – 1971 учень. Рішенням двадцять четвертої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 30.06.2017 № 166 створено Опорний заклад Пирятинська школа І-ІІІ ступенів №6 з філією в селі Олександрівці. Протягом навчального року пирятинські школярі брали активну участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, фестивалях, олімпіадах, де отримували призові місця. У 2017-2018 році у Пирятинському ліцеї та Опорному закладі почали працювати 2 перші класи на науково-педагогічним проектом „Інтелект України“. Педагоги пирятинських шкіл є постійними учасниками різноманітних семінарів-практикумів, тренінгів, виставок, воркшопів, фестивалів, що сприяє підвищенню їх фахового рівня, поглиблення знань, вдосконалення вмінь і навичок.  За результатами навчання та зовнішнього незалежного оцінювання по області Пирятинська ОТГ тримає „золоту середину“. У листопаді проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора Пирятинського ліцею, під час якого вперше було проведено публічні презентації претендентів перед батьківською громадськістю та педагогічним колективом. За результатами конкурсу перемогу здобула Лариса Пономаренко, яка призначена директором Пирятинського ліцею 07 грудня 2017 року. Продовжується  робота з впровадження інклюзивної освіти у школах міста. Позашкільні навчальні заклади, такі як дитячо-юнацька спортивна школа, станція юних техніків, будинок дитячої та юнацької творчості відвідують 744 дитини. Вихованці беруть активну участь у міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах, де здобувають перші призові місця. Налагоджена дієва робота учнівського самоврядування. Значна увага приділяється національно-патріотичному вихованню молоді Пирятинської ОТГ. Створення комфортних умов для навчання дітей – один з пріоритетних напрямків діяльності Пирятинської міської ради. Протягом навчального року здійснюється безперервна робота по покращенню матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Крім того, членами виконкому було розглянуто та затверджено кілька питань відділу будівництва та архітектури виконкому міської ради: про розміщення тимчасової споруди, про присвоєння та упорядкування адрес, про взяття громадян на квартирний облік при виконкомі міської ради. Внесено зміни у склад опікунської ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua