Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 грудня 2017 року 14:33

Рейди по місцям продажу піротехнічних виробів

 У м. Пирятин рятувальники Пирятинського району провели профілактичні рейди по місцям продажу піротехнічних виробів «З метою донесення до населення правил безпечного поводження із піротехнічними виробами». В місцях стихійної торгівлі, ринки та інші об’єкти з масовим перебуванням людей продажу піротехнічних виробів виявлено не було. В місті Пирятин існує лише одне місце де продають сертифіковану піротехнічну продукцію а саме: магазин «Мікс» м.Пирятин, майдан Незалежності. 3 Шовкопляс Віталій Олександрович.

Багато мешканців міста та району купує несертифіковану піротехнічну продукцію придбану за межами району але вони навіть не підозрює, що такі вироби вимагають підвищеної уваги при поводженні з ними. Необхідно чітко усвідомлювати, що піротехніка не завжди буває якісною та відповідає вимогам», - інформує Пиртинський РС ГУ ДСНС України у Полтавській області..

Але, якщо ви все ж таки вирішили придбати піротехнічну продукцію, то зробіть це у спеціалізованій точці продажу. Там компетентні продавці нададуть вам безпечні та якісні вироби, а також усі необхідну інформацію щодо застосування тієї чи іншої продукції», - радить начальник Пирятинського РС Головного управління ДСНС в області Юрій Клименко.

ДСНС нагадує, що неправильне чи невміле використання навіть сертифікованих піротехнічних виробів може призвести до пожеж, каліцтва та загибелі людей. Особливо небезпечні петарди в руках дітей.

 

«Будьте обережними при поводженні з піротехнічними виробами, дотримуйтесь техніки безпеки та не дозволяйте дітям самим запускати петарди чи феєрверки! Бережіть своє життя й здоров’я та життя оточуючих», - закликають рятувальники.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua