Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 грудня 2017 року 08:42

Відбулося позачергове засідання виконкому міської ради

19 грудня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, зумовлене необхідністю схвалення проекту бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. З цього питання доповіла начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда.

Член виконкому Віктор Бугайов вніс пропозицію передати районному бюджету лише частину коштів (на І квартал) субвенції на первинну медицину. Такі кроки з боку міської ради змусили б районну владу розпочати процес передачі первинної ланки медицини об’єднаній громаді.

Начальник фінуправління ознайомила присутніх з прогнозом бюджету громади на 2019-2020 роки.

З метою упорядкування адресного господарства міста виконавчим комітетом прийнято рішення, яким зобов’язано директора КП „Каштан“ провести заміну табличок з новими назвами вулиць та провулків, розташованих на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади до 19 січня.

Крім того, членами виконкому було розглянуто заяву щодо погодження місця розташування тимчасової споруди по вул.Європейська в м.Пирятин. Після детального обговорення питання прийнято рішення про відмову в погодженні.

Насамкінець Олександр Снаговський порушив питання щодо паркування автівок біля Пирятинського ліцею. Таке паркування не тільки порушує правила дорожнього руху, але й створює аварійно-небезпечну ситуацію та загрожує життю і здоров’ю дітей. Міський голова Олексій Рябоконь дав доручення заступнику міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Максиму Вараві залучити поліцію до розгляду та вирішення питання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua