Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 грудня 2017 року 19:36

„Пирятин SMART“

15 грудня  відбулося засідання Клубу громадського діалогу з питань підготовки та реалізації проекту міжмуніципального співробітництва „Пирятинська SMART громада“. Участь у заході взяли фахівці Пирятинської міської ради на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем, а також голови Тарасівської, Сасинівської, Білоцерківської, Каплинцівської, Харківецьківської та Куріньківської сільських рад.  З вітальним словом до учасників засідання звернувся В’ячеслав Толкованов, доктор наук з державного управління, професор, радник Комітету Верховної Ради України  з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Представляли концепцію інтегрованого веб-порталу „Пирятинська SMART громада“ та нових веб-сервісів експерти проекту „SMART громада“ Інна Даніленко та Катерина Гунченко.

Своїм досвідом з впровадження е-врядування поділилися представники з Гадяцького району, які презентували свої інноваційні досягнення в галузі медичного обслуговування мешканців міста та району, а також у сфері безпеки громадян.

Попрацювавши в групах було напрацьовано пропозиції щодо створення веб-порталу „Пирятин SMART“  та обговорено можливі шляхи по реалізації проекту міжмуніципального співробітництва з сільськими громадами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua