Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2017 року 17:04

Проведено енергетичний аудит Пирятинської школи естетичного виховання

13 грудня 2017 року в рамках проекту «Запровадження енергоменеджменту та енергомоніторингу в системі бюджетних закладів Пирятинської міської ради Полтавської області», що реалізується громадською організацією „Грінері“ спільно з Пирятинською міською радою та підтримується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH від Програми „U-LEAD з Європою“, що фінансується Європейським Союзом і його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, було проведено енергетичний аудит Пирятинської школи естетичного виховання.

Дане обстеження проводили фахівці з компанії ЕСКО Україна Романець Олександр та Прокопенко Дмитро.

Енергетичний аудит даного об’єкту надає змогу встановити ефективність використання енергоресурсів,  розробити економічно обґрунтуванні заходи по зниженню їх витрат, визначити шляхи економії ПЕР та покращення умов перебування відвідувачів.

Головним результатом проведення даного заходу є перелік рекомендацій щодо зниження енергоспоживання із зазначенням їх вартості та періоду окупності. Якісний енергетичний аудит повинен передувати всім проектам реконструкції будівель для максимально ефективного використання наявних фінансів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua