Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 грудня 2017 року 15:25

Спеціаліст міської ради провів навчання для представників об’єднаних громад Полтавщини

1 грудня в Полтавському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся практичний семінар-навчання з питань енергоефективності та енергозбереження для представників об’єднаних територіальних громад Полтавщини.

Цей захід проходив в рамках завдання „Енергоефективність та енергетичний менеджмент в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ)“ проекту „Енергоефективні реформи в Україні“, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини спільно з „U-Lead з Європою“.

Семінар-навчання з питань енергоефективності та енергозбереження разом із тренерами Оленою Чорненькою та Віталієм Кузьменком, провів головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради Руслан Биков.

В процесі роботи було висвітлено ряд питань, а саме: організація сучасної системи енергетичного менеджменту; впровадження енергетичного моніторингу; європейський досвід термомодернізації будівель; енергетичний аудит; кроки реалізації енергоефективних заходів; фінансові ресурси для впровадження енергоефективних заходів; що таке Угода мерів.

По закінченню учасники семінару обмінялись враженнями та підвели підсумки. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua