Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 грудня 2017 року 21:11

Пирятинська ОТГ стала переможцем проекту DESPRO „Підтримка децентралізації в Україні“

5 грудня в Полтаві міський голова Олексій Рябоконь підписав Меморандум про співпрацю між Пирятинською ОТГ, швейцарсько-українським проектом DESPRO, Полтавською ОДА, обласною радою та Омельницькою ОТГ.

Рішенню про підписання меморандуму передував відбір конкурсних заявок від 12 громад полтавського регіону та ознайомчі візити експертів проекту в ОТГ області. В результаті такого відбору, партнерами проекту стали Пирятинська та Омельницька об’єднані територіальні громади, в яких DESPRO здійснюватиме свою діяльність у IV фазі.  Пирятин став у числі переможців, бо одним із перших в області почав застосовувати практику міжмуніципального співробітництва та постійно впроваджує нові інструменти управління.

Нова фаза проекту передбачає комплексне реформування системи централізованого водопостачання в об’єднаній територіальній громаді. Директор проекту DESPRO в Україні Оксана Гарнець зазначила, що зараз представники громад вже дещо інші, ніж були рік тому. Це люди з іншим форматом мислення. Вони розуміють, що їм потрібно і готові працювати над цим, усвідомлюючи, що працюють заради власного розвитку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua