Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 грудня 2017 року 14:00

Правила користування пічним опаленням!!!

ДСНС ІНФОРМУЄ!!!

Правила користування пічним опаленням!!!

У зв’язку з похолоданням розпочалася масова експлуатація опалювальних приладів, опалювальних печей і систем, пічок-буржуйок. Значно зростає небезпека виникнення пожеж від неправильної експлуатації чи незадовільної підготовки систем опалення. Нерідко недбалість самих господарів, котрі ігнорують правила пожежної безпеки  при експлуатації електрообігрівальних приладів та систем опалення, приводить до виникнення пожежі. Проявіть обачність і намалюйте в своїй уяві  до чого може привести ваша безпечність і тоді ви зрозумієте, що ті негаразди,  які є сьогодні  після пожежі можуть стати щасливим минулим.

      Тож кожен власник оселі повинен проконтролювати справність печей, димоходів, опалювальних систем. Не треба забувати про своєчасне і якісне очищення димоходів від сажі, усунення тріщин та побілку димоходів.

       Будьте обережними та пильними  при використанні газового опалення. Дотримуйтеся послідовності при запалюванні газових котлів та колонок. При виявленні запаху газу не включайте електроприлади та освітлення, а негайно провітріть приміщення і перекрийте всі крани подачі газу.

       Пам’ятайте, що пожежу  завжди легше попередити.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua