Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2017 року 20:39

День місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Цього дня всі, хто причетний до самоврядування в Пирятинській об’єднаній громаді, зібралися у центрі дитячої та юнацької творчості на урочистості та святковий концерт.

„В епоху реформи з децентралізації на самоврядних органах лежить величезна відповідальність за те, щоб сприяти розв’язанню проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах. Це свято всіх, хто активно долучається до прийняття управлінських рішень задля розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“, - зазначив міський голова Олексій Рябоконь у своєму виступі. Також привітав усіх зі святом, вручив подяки та грамоти депутатам міської ради: Олексію Михайлюку, Владиславу Йощенку, Миколі Бурому; головам квартальних комітетів: Ларисі Видріній, Тамарі Коноваленко, Тетяні Кудлай, Володимиру Грицюті; працівникам міської ради: Наталії Троян, Тарасу Ільченко, Анні Тристан та Надії Рудковській.

З вітальним словом також виступили депутат міської ради Дмитро Шаповал, член виконкому Ніна Клітко, директор водоканалу Микола Дубров, завідуюча ДНЗ „Берізка“ Валентина Луценко, директор Калиновомостівського будинку культури Євгенія Гурова, голова квартального комітету Іван Прокопенко, секретар міської ради четвертого скликання Галина Малишкіна та члени учнівського самоврядування.

Пісенні та хореографічні композиції дарували вихованці та педагоги центру дитячої та юнацької творчості, викладачі школи естетичного виховання,  учасники художньої самодіяльності районного будинку культури та Олександрівського будинку культури.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua