Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2017 року

29 липня делегація Пирятинської об’єднаної територіальної громади взяла участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі громад „Віче в Київській Русі“, який проходив в Обухівському районі в Парку Київська Русь і був присвячений Дню хрещення Київської Русі. Організатори заходу - ТОВ „Парк Київська Русь“ та Асоціація малих міст України.

30 липня 2017 року

Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

28 липня 2017 року

Шановні працівники торгівлі!

Щиро та сердечно вітаю із професійним святом. З давніх-давен Пирятин славився своїми ярмарками, які об’єднували продавців та покупців з різних куточків України. Сьогодні торгівля вийшла на новий рівень: впроваджуються новітні технології, розширюється асортимент, покращується якість послуг.

28 липня 2017 року

Сьогодні розпочалися роботи з облаштування пішохідних доріжок у сквері біля Меморіалу Вічної Слави. Підготовчі роботи проводить КП „Каштан“. Укладання тротуарної плитки здійснюватиме підрядна організація.

28 липня 2017 року

Триває підготовка до нового навчального року в освітніх закладах. Проводяться поточні ремонтні роботи класних кімнат, коридорів та інших приміщень.

28 липня 2017 року

Сьогодні державна пам'ятна дата в Україні на честь Хрещення Русі, у день пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира. Враховуючи значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства, на підтримку ініціативи Національної ради з питань культури і духовності, Українського фонду культури, Української православної церкви, Української православної церкви Київського патріархату, Української автокефальної православної церкви, громадськості було започатковано відзначення свята хрещення Київської Русі-України.

28 липня 2017 року

Відповідно до рішення 24 сесії Пирятинської міської ради від 30 червня 2017 року з 1 січня 2018 року вступають в дію ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб.

28 липня 2017 року

Спекотна погода продовжує утримуватися на  Пирятинщині і досить часто громадяни нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків. З метою недопущення загибелі людей, особливо дітей на водоймах та попередження виникнення різного роду надзвичайних подій у місцях масового відпочинку громадян з 24 по 27 липня працівники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області провели рейдову перевірку місць масового відпочинку людей біля водойми на острові Масальський та роботи рятувального поста.

27 липня 2017 року

Вже третій рік поспіль в Пирятині проходить міжобласний шаховий турнір пам’яті Івана Олійника – уродженця нашого міста, шахіста, учасника АТО, який віддав своє життя за Батьківщину. Перш ніж розпочати турнір, учасники поклали квіти до могили героя.

27 липня 2017 року

Кілька днів тому у Пирятині розпочалися роботи по реконструкції вуличного освітлення. Цього року реалізація проектів буде проходити в три черги. Перша черга, а це 5 проектів, нині вже на завершальному етапі.

27 липня 2017 року

Все більше жителів міста і сільських населених пунктів Пирятинської ОТГ проявляють ініціативу та готові до дій. Громада найбільш охоча до облаштування дитячих майданчиків у своїх мікрорайонах.

27 липня 2017 року

З метою профілактики пожеж та трагічних наслідків від них 26 липня працівники Пирятинського районного сектору Головного управління ДСНС України у Полтавській області провели профілактичний рейд та роз’яснювальну роботу серед мешканців житлового сектору.

26 липня 2017 року

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено 5 проектно-кошторисних документацій по капітальному ремонту навчальних закладів. Мова йшла про заміну вікон та дверей на енергозберігаючі в Олександрівській школі, ліцеї, станції юних техніків, школи № 6 та школі естетичного виховання. Проекти передбачають заміну всіх вікон та дверей в два етапи і перший буде реалізовано вже цього року.

26 липня 2017 року

Вже неодноразово депутат міської ради Аліна Мірошніченко організовувала прибирання на своєму окрузі, зокрема, біля п’ятиповерхових будинків в районі автостанції. 25 липня, ввечері, знову зібрала небайдужих, щоб навести лад на дитячому майданчику біля будинку № 5 по вулиці Полтавська.

26 липня 2017 року

25 липня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася 26 позачергова сесія Пирятинської міської ради 7-го скликання. Внесено зміни до Програми „Забезпечення умов для заняття спортом та облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській ОТГ на 2017-2018 рік“. Зокрема, зазначено, що фінансування програми відбуватиметься і за рахунок обласного бюджету. Також було обговорено суму коштів, які необхідно виділити з бюджету міської ОТГ на облаштування основи під тренажерні майданчики та майданчики для занять воркаутом. Міський голова Олексій Рябоконь запропонував не залучати підрядну організацію, а виконати роботи силами КП „Каштан“ за участю бізнесу та громади. Тож на придбання матеріалів виділено 100 тисяч гривень.

26 липня 2017 року

Продовжуються роботи з поточного ремонту доріг міста Пирятин. Попередньо були проведені підготовчі роботи, а кілька днів тому розпочалося ямкове асфальтування. Відремонтовано дороги по вулицях: Полтавська, Гребінківська, Чорнухинська, 8 Березня, Котовського та Пушкіна.

26 липня 2017 року

25 липня у міського голови відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. Першим розглянуто Акт планової цільової перевірки місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування щодо стану готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах, розташованих на території Полтавської області. Із позитивних моментів: наявність рятувального посту на острові Масальський, розширення об’єктів для відпочинку та благоустрій території. На думку членів комісії у наступному літньому сезоні варто попрацювати над створенням нових місць відпочинку, в тому числі в сільських населених пунктах.

25 липня 2017 року

Відділ у Пирятинському районі Міжрайонного управління у Гребінківському та Пирятинському районах Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області  просить Вас взяти до уваги інформацію наступного змісту.

24 липня 2017 року

22 липня в Києві відбувся Чемпіонат України зі скандинавської ходи. Участь у змаганнях взяли близько 100 спортсменів, серед них і команда з Пирятина.

24 липня 2017 року

Лубенська ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області нагадує, що відповідно до п. 179.7 ст. 179 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій нею річній податковій декларації про майновий стан і доходи.

24 липня 2017 року

23 липня відбувся міський шаховий турнір серед молоді та дорослих. Захід приурочений Міжнародному дню шахів, який світова спільнота відзначила 20 липня.

24 липня 2017 року

Державна служба з надзвичайних ситуацій нагадує, що основними умовами безпеки на воді є: правильний вибір місць купання, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах на воді.

23 липня 2017 року

22 липня відбулася сходка керівництва міської ради та жителів будинків 62 і 64 по вулиці Європейська. Також на зібрання були запрошені представники комунального підприємства „Каштан“ та газової служби.

22 липня 2017 року

Триває літній „Сезон творчих зустрічей“. Сьогодні пирятинців розважав колектив Церкви християн віри євангельської.

22 липня 2017 року

21 липня відбулося засідання постійних комісій з питань містобудування, будівництва, земельних відносин і охорони природи та з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Першим було розглянуто звернення щодо фінансової допомоги для придбання медичної уніформи працівникам підстанції та можливості виділення приміщення для надання медичної допомоги. Мова йшла про Пирятинську підстанцію екстреної медичної допомоги.

21 липня 2017 року

20 липня в Полтаві відбулося засідання круглого столу з питань обговорення шляхів співпраці об’єднаних громад та Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Захід відбувся в рамках стаді-туру „Створення єдиного освітньо-культурно-спортивного простору в об’єднаних територіальних громадах Полтавщини. Міжмуніципальне співробітництво в контексті реформ“.

21 липня 2017 року

У суботу, 22 липня, на 11:00, у сквері біля Меморіалу слави на майдані Незалежності збираються любителі гри в доміно.

21 липня 2017 року

19 липня в Кременчуцькій міській раді відбувся семінар з представниками територіальних громад Пирятина, Лохвиці, Світловодська та Світловодського району, Глобина, Зінькова, Козельщини, Лубнів, Нових Санжар, Карлівки, Миргорода, Олександрії, Кіровоградської області, Недогарок, Омельника та Решитилівки, під час якого проходив обмін досвідом запровадження та раціонального використання геоінформаційної системи Кременчука в процесі здійснення управлінських функцій, а також Центру надання адміністративних послуг.  

21 липня 2017 року

20 липня відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи і з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю заступника начальника управління капітального будівництва Полтавської обласної державної адміністрації Наталії Яковченко. Розглядалися питання щодо укладення договору суперфіцію та будівництва полігону твердих побутових відходів для м.Пирятин на місці існуючого сміттєзвалища.

20 липня 2017 року

20 липня у селі Калинів Міст пройшов день міської ради у старостаті. Керівництво та фахівці міської ради цього дня оглянули об’єкти комунальної власності, поспілкувалися із жителями старостинського округу, визначили пріоритетні напрямки роботи. Заступник міського голови провів особистий прийом громадян.

20 липня 2017 року

З 17 по 19 липня Український інститут міжнародної політики в партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) проводив семінар у рамках ініціативи „Запуск регіонів: планування і менеджмент“ щодо реформи децентралдізації, розвитку регіонів та наближення стандартів Європейського Союзу для України в сфері розвитку місцевого самоврядування та підвищення прозорості і відкритості місцевої влади.

19 липня 2017 року

Починаючи з 1966 року, світова спільнота 20 липня відзначає Міжнародний день шахів. Це свято проводиться за рішенням ФІДЕ — Всесвітньої шахової федерації.

19 липня 2017 року

Відповідно до рішення 24 сесії Пирятинської міської ради від 30 червня 2017 року з 1 січня 2018 року вступають в дію ставки єдиного податку на 2018 рік для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.

18 липня 2017 року

Днями у комунального підприємства з’явився новий трактор МТЗ-82, а також причіп до нього 2ПТС-4. Крім цього, вже придбано відвал для розчистки снігу та подрібнювач деревини. На це в рамках Програми утримання служби благоустрою КП „Каштан“ на 2017 рік з бюджету міської ОТГ було передбачено 763 тисячі гривень.

18 липня 2017 року

17 липня відбулося навчання працівників апарату виконкому Пирятинської міської ради. Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур, спеціалісти відділу муніципальних послуг проінформували щодо вимог по плануванню роботи, акцентували увагу на дотриманні вимог Інструкції з діловодства. Зокрема, як правильно оформляти листи, рішення.

18 липня 2017 року

17 липня відбулося засідання конкурсної комісії з питань заміщення вакантних посад в апараті виконкому міської ради. Кандидати на посади спочатку склали письмовий іспит – відповіли на 5 запитань екзаменаційного білета на знання законодавства і, набравши необхідну кількість балів, перейшли до наступного етапу - співбесіди.

17 липня 2017 року

Штаб волонтерського руху Пирятинщини звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати обоз для пирятинців, які несуть службу у складі добровольчого батальйону „Полтава“ в зоні АТО. Потрібні продукти харчування: овочі, фрукти, крупи, борошно (військові здають на пекарні, де їм печуть хліб), консервація та інше.

16 липня 2017 року

Триває марафон „Сезону творчих зустрічей“. Цієї суботи пирятинці насолоджувалися вміннями вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

14 липня 2017 року

Шановні бухгалтери!

Щиро та сердечно вітаю Вас із професійним святом. Від Вашої праці залежить злагоджена робота усіх сфер народного господарства нашої громади. Ви контролюєте всі фінансові потоки, своєчасність платежів і подання звітності.

 

14 липня 2017 року

14 липня до Пирятина прибули представники підрядної організації, яка буде займатися розробкою проекту щодо переведення багатоквартирних житлових будинків 62 та 64 по вулиці Європейська на індивідуальне опалення. Сьогодні працівники Науково-дослідного і проектного інституту містобудування проводили обстеження будинків, про що жителі були проінформовані заздалегідь.

14 липня 2017 року

Протягом трьох днів тривав Турнір з вуличного міні-футболу на кубок міського голови, участь у якому взяли 8 команд Пирятинської об’єднаної громади. 13 липня відбулися фінальні ігри.

14 липня 2017 року

13 липня в Харкові відбувся Міжнародний форум з медіації, участь в якому взяла головний спеціаліст відділу освіти Анна Тристан. Мета заходу - обмін досвідом між громадськими активістами з усіх регіонів України та іноземними експертами задля налагодження взаєморозуміння в українському суспільстві через поширення інструментів медіації, діалогу, примирення та ненасильницької комунікації. 

14 липня 2017 року

Сьогодні учасники антитерористичної операції, пирятинці Дмитро Крагель, Микола Мосоха, Віталій Багдіян та Станіслав Томко, він же і депутат міської ради, прибрали прилеглі території до могил загиблих земляків, які поховані на міському кладовищі.

14 липня 2017 року

13 липня у міського голови відбулося засідання погоджувальної ради за участю депутатів міської та обласної рад, обраних від міста. Обговорювали програму „Питна вода“, яку винесено на розгляд сесії обласної ради. В рамках програми передбачалося будівництво двох свердловин: в м. Пирятин та с. Заріччя. Профільна комісія обласної ради запропонувала профінансувати лише одну – зарічанську.

14 липня 2017 року

13 липня відбулося засідання комісії з питань наповнення та здійснення аналізу виконання доходної і видаткової частини бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. На комісії обговорено видаткову та дохідну частини.

13 липня 2017 року

12 липня, ввечері, в Пирятині розпочалася гроза. Дощ, грім, блискавка. Остання розколола пирятинське небо один раз, але встигла влучити в ялину, яка росла у дворі територіального центру.

12 липня 2017 року

12 липня у міського голови відбулася робоча зустріч із директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександром Черчатим та директором Лубенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Артемом Россохою.

12 липня 2017 року

11 липня відбулося засідання робочої групи щодо облаштування спортивних майданчиків в місті Пирятин. Справа в тому, що у 2017 році з обласного бюджету було виділено 85 млн. грн.  на фонд розвитку території. Кожен депутат обласної ради може вкласти 1 млн. грн. у розвиток території, від якої був обраний депутатом. Разом з органом місцевого самоврядування потрібно визначитися з переліком об’єктів та заходів, що можуть реалізовуватися за рахунок цих коштів.

12 липня 2017 року

12 липня православні християни відзначають День святих апостолів Петра і Павла. Вважається, що саме цього дня вони прийняли смерть мучеників. А у народі знаменує закінчення купальських святкувань „маківки літа“ та початок підготовку до сінокосу. 

12 липня 2017 року

11 липня на спортивному майданчику школи № 4 стартував Чемпіонат з вуличного міні-футболу на кубок міського голови. Участь у змаганнях беруть 8 команд Пирятинської громади: РВК, Енергетик, Барс (мікрорайон Причепилівка), Спартака, Ветеран, Калинів Міст, ДЮСШ та Міська рада.

11 липня 2017 року

У п’ятницю, 7 липня, у м. Тернопіль програма USAID „Лідерство в економічному врядуванні“ провела спеціалізований семінар „Аналітичний підхід до розробки нормативних актів: визначення проблем політики та пошук рішень“. Від Пирятинської ОТГ участь в семінарі взяла головний спеціаліст відділу економічного прогнозування Наталія Троян.

11 липня 2017 року

Кілька днів тому Штаб волонтерського руху Пирятинщини відправив чергову партію допомоги в зону АТО для військовослужбовців. До збору провізії долучилися небайдужі пирятинці, підприємці та жителі сусідніх районів.

11 липня 2017 року

10 липня відбулося позачергове засідання двадцять п’ятої позачергової сесії міської ради сьомого скликання. Було внесено зміни та доповнення до Програми „Питна вода“ на 2017 рік. Додатково виділено 50 тисяч гривень на придбання глибинного насосу.

10 липня 2017 року

10 липня відбулося виїзне засідання робочої групи за участю заступника міського голови Ігоря Шикеринця, в.о. начальника відділу освіти Миколи Василенка, голови освітянської комісії міської ради Олександра Горбачова, депутата міської ради Аліни Мірошніченко, директора школи № 4 із залученням заступника голови районної ради Олексія Гусака, представника управління комунальним майном районної ради та начальника відділу освіти райдержадміністрації. Оглянуто територію початкової школи № 4 щодо безпеки руху автотранспорту.

10 липня 2017 року

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Програма Ради Європи „Децентралізація і територіальна консолідація в Україні“ оголошують з 29 червня цього року старт Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт за тематикою „Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади“ у 2017 році.

9 липня 2017 року

8 липня на літньому майданчику Центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч пирятинців з поетами нашого краю. Захід проходив в рамках „Сезону творчих зустрічей“.

9 липня 2017 року

8 липня в Україні відзначається День родини. З цієї нагоди міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з районним центром організував 7 липня на острові Масальський гру-квест „Пошук скарбу“.  Участь у заході брали діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. 

8 липня 2017 року

7 липня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку за участю голів інших комісій. Обговорювалося питання про внесення змін до бюджету міської ОТГ.

8 липня 2017 року

7 липня відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 23 питання. Тривале обговорення викликало питання про надання дозволу Пирятинським госпрозрахунковим спорудам на реконструкцію частини існуючої мережі централізованого водовідведення в м. Пирятин. Врешті-решт, питання зняли з розгляду для доопрацювання.

7 липня 2017 року

В рамках програми U-LEAD з Європою 5-7 липня в Києві проходив Вступний семінар-тренінг для радників з децентралізації (експертів Регіональних центрів підтримки місцевого самоврядування), який організовано з метою надання найбільш актуальної інформації щодо реформи децентралізації в Україні, а також можливості більш глибокого розуміння ролі експертів в цьому процесі. Пирятинський міський голова взяв участь у семінарі в ролі спікера на тему „Міжмуніципальне співробітництво: практичні аспекти реалізації проектів на прикладі Пирятинської ОТГ та Полтавської області“.

7 липня 2017 року

В липні 1917 року вперше вийшов друком номер районної газети під назвою „Известия Пирятинского Совета рабочих, солдатских и крестьянских депутатов“. Протягом свого існування видання 9 разів змінювало назву. Найдовше, 30 років, протрималася назва „Шляхом Ілліча“. Після проголошення незалежності України газета стала „Пирятинськими вістями“.

7 липня 2017 року

Щиро вітаю Вас з професійним святом. У цей день зичу Вам  реалізації всіх задумів і планів.

6 липня 2017 року

6 липня на острові Масальський відбувалися справжні дива. Водяний з русалками проводили різноманітні ігри та забави для пирятинців, хіврі та кікімори „повилазили зі своїх сховищ“ веселитися та лякати народ. Юнаки та дівчата проводили купальські обряди.

6 липня 2017 року

6 липня біля Олександрівського сільського клубу розгорнулося дійство з нагоди відзначення народного свята Івана Купала. Нептун, русалоньки, усіляка нечисть – розважали жителів села.

5 липня 2017 року

5 липня в Пирятинському краєзнавчому музеї урочисто відкрито нову виставку. На експозиції представлені анімалістичні скульптури ХХ століття. 

5 липня 2017 року

Трирічній Полінці Гончаровій терміново потрібна кров ІІ (-).

Всім, бажаючим допомогти дитині вижити, звертатись до тата дівчинки Олексія за тел. 099-175-81-13.

5 липня 2017 року

Триває відбір кандидатів для працевлаштування на військову службу за контрактом до військової частини, що формується в Полтаві, до 73-го центру морських операцій Сил спеціальних операцій ЗСУ та до 1 окремої гвардійської танкової бригади оперативного командування „Північ“.

За додатковою інформацією можна звернутися до Пирятинського районного військового комісаріату.

5 липня 2017 року

Літо – час, коли в багатьох куточках України одна за одною трапляються масштабні пожежі. До цього додається ще й проблема перекидання осередків займання на торфовища. Головною проблемою таких пожеж є те, що загасити тліючі торф’яники за короткий час майже неможливо. Більше того, у деяких місцях шар торфу сягає 3-6 метрів, тому, коли вже здається, що пожежа згасла, через деякий час знову починається займання. Визначити таку пожежу можна лише за характерним запахом гарі, місцями з-під землі також просочується дим, а сама земля гаряча. Температура в товщі торфу, охопленого пожежею, більше тисячі градусів. Це створює проблеми з гасінням: вода, яка потрапляє на територію горіння, випаровується перш, ніж досягає вогнища. 

5 липня 2017 року

За січень – травень 2017 року Центри  обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Лубенській ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, відвідало 72253 платника податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

5 липня 2017 року

4 липня Пирятин відвідали командувач ракетних військ і артилерії Збройних Сил України генерал В’ячеслав Горбильов та командир 43-ї артилерійської бригади полковник Євген Добринін. Зустрілися з військовими міський голова Олексій Рябоконь, голова райдержадміністрації Олег Куча та заступник голови районної ради Олексій Гусак.

4 липня 2017 року

6 липня, о 19 годині, на острові Масальський відбудеться традиційне театралізоване свято „Ой на  Івана, ой на Купала“.

 

3 липня 2017 року

7 липня відбудеться відправка автомобіля в зону АТО.

 

3 липня 2017 року

3 липня міський голова провів особистий прийом громадян. В основному пирятинці зверталися з особистих питань, які стосувалися житлово-комунальної сфери та соціального захисту.

3 липня 2017 року

1 липня на стадіоні „Ювілейний“ відбулася спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Участь у змаганнях взяли 7 команд.

3 липня 2017 року

Оселі пирятинців становлять велику пожежну небезпеку. Значна кількість горючих матеріалів у вигляді меблів, побутових приладів, предметів інтер’єру створюють умови для швидкого поширення пожежі.

3 липня 2017 року

В неділю, 2 липня, на подвір’ї Центру дитячої та юнацької творчості продовжився „Сезон творчих зустрічей“.

3 липня 2017 року

За січень – травень 2017 року до Лубенської ОДПІ надійшло 7 запитів від юридичних осіб та 1 запит від фізичної особи.

2 липня 2017 року

30 червня в Пирятині на стадіоні „Ювілейний“ вперше відбулося свято „Спортивний зорепад - 2017“. На заході відзначено юних спортсменів, які своєю наполегливістю, стараннями та здобутками прославляють рідний край.

1 липня 2017 року

30 червня відбулося засідання двадцять четвертої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Прийнято більше десяти рішень із земельних питань. Затверджено місцеві податки і збори на 2018 рік. Розміри відсоткових ставок в основному залишилися без змін. Збільшилися ставки єдиного податку для підприємців, що надають послуги таксі. Також збільшилися ставки орендної плати за землі зв’язку та залізничного транспорту (крім земельних ділянок, на яких знаходяться окремо розташовані культурно-побутові будівлі та інші споруди і які оподатковуються на загальних підставах).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua