Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 липня 2017 року 11:46

Жителі громади облаштовують дитячі майданчики

Все більше жителів міста і сільських населених пунктів Пирятинської ОТГ проявляють ініціативу та готові до дій. Громада найбільш охоча до облаштування дитячих майданчиків у своїх мікрорайонах.

Цього року вже облаштовано 6 майданчиків. Принцип такий: ініціативна група подає заяву до міської ради, визначається із місцем розташування, потім жителі мікрорайону самостійно обгороджують цю територію та встановлюють ігрові елементи, які придбано за кошти бюджету міської ОТГ.

Цього тижня з’явилися нові майданчики на вулиці Цибаня та в селі Заріччя. Варто відзначити, що актив села Заріччя повністю власними силами облаштував місце відпочинку для дітей, яких близько 30. Меценат придбав балансир і карусель, а зарічани змайстрували лавочку та пісочницю і за кілька днів планують обгородити територію. Вони також звернулися до міської ради, щоб їм надали ігрові елементи для майданчика.

Начальник відділу будівництва та архітектури виконкому міської ради Марина Зергані сказала, що після обгородження на цей майданчик буде надано гойдалку. Оскільки зараз всі придбані елементи вже розподілено на інші майданчики, заяви за якими було подано раніше, то гірку буде надано пізніше.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua