Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 липня 2017 року 14:43

Акценти засідання профільних комісій

21 липня відбулося засідання постійних комісій з питань містобудування, будівництва, земельних відносин і охорони природи та з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Першим було розглянуто звернення щодо фінансової допомоги для придбання медичної уніформи працівникам підстанції та можливості виділення приміщення для надання медичної допомоги. Мова йшла про Пирятинську підстанцію екстреної медичної допомоги.

Депутат міської ради Олександр Жайворонок зауважив, що останнім часом все частіше державні структури звертаються за фінансуванням до міської ради. Проте в органу місцевого самоврядування є ряд своїх повноважень і зобов’язань, які в першу чергу треба виконувати. Це і ремонт доріг, і вуличне освітлення, і заклади освіти, культури та соціального захисту.  Щодо приміщення, то вирішено спільно з районною радою створити робочу групу для вивчення цього питання.

Стосовно реалізації проектів на території об’єднаної громади інформував заступник міського голови Максим Варава. Сказав, що з 8 проектів по заміні вікон в навчальних закладах вже відбулися торги на Прозоро та визначено переможців. Два ще в процесі аукціону. Також на Прозоро знаходяться проекти по капітальному ремонту вулиці Спартака та технологічне обладнання для басейну. Також повідомив, що роботи по вуличному освітленню за кілька днів розпочнуться.

Щодо звернення по встановленню світлофорів на перехресті вулиць Абаканська та Європейська Максим Варава сказав, що була створена комісія за участю інспектора з безпеки руху, на якій вирішено встановити лежачі поліцейські та відповідні знаки, оскільки на світлофори кошти з бюджету не передбачено.

Під час розгляду питання про стан каналізаційних мереж міста Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд вирішено окремо зібрати комісію і детально розглянути проблему. Оскільки, як зазначив директор підприємства Валерій Кривець, мережі водовідведення по вулиці Січових Стрільців знаходяться в незадовільному стані.

Засідання комісії тривало кілька годин, але всіх питань порядку денного не розглянуто. Тому засідання буде продовжено на наступному тижні.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua