Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2018 року

30 липня працівники КП „Каштан“ здійснили пробне оприскування гербіцидами амброзії на контрольній ділянці по вулиці Гребінківська. Цьогоріч для боротьби з цією рослиною-шкідником застосовуєся препарат „СТОП-АМБРОЗІЯ“, екологічно безпечного та нетоксичного засіб.

31 липня 2018 року

30 липня відбулась нарада у міського голови Олексія Рябоконя з питань підготовки закладів освіти до початку навчального року. Участь у нараді взяли профільний заступник міського голови Раїса Андрейщук, директори закладів освіти, керівництво та фахівці виконкому міської ради.

Керівники шкіл, дитсадків та закладів позашкілля розповіли про виконання плану підготовки закладів до навчального року та опалювального сезону, стан реалізації проектів ремонту чи реконструкції будівель і об'єктів закладів освіти, підготовку до старту навчання за системою Нової української школи тощо.

31 липня 2018 року

За результатами лабораторних досліджень Пирятинського районного лабораторного  відділення  Лубенського  міжрайонного  відокремленого   підрозділу  лабораторних  досліджень  державної  установи  „Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ Украйни“ від 23.07.2018 року №02-07/230 (фізико-хімічних досліджень води питної, відібраної в шахтному колодязі громадського користування по вулиці Зоряній,177) загальна жорсткість перевищує норму і становить 15,05 мг/дм куб. (при нормі не більше 10,0 мг/дм куб.).

30 липня 2018 року

27 липня стартував довгоочікуваний, започаткований міською радою минулоріч літній культурно-мистецкий захід „Сезон творчих зустрічей“, який щосуботи даруватиме пирятинцям приємний відпочинок і знайомство з місцевими талантами.

30 липня 2018 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь провів особистий прийом  громадян. Серед проблем, які турбують пирятинців: облаштування тротуару біля багатоповерхових будинків по вулиці Європейській,4а, 4б; завершення робіт з облаштування дитячого майданчика по вулиці Січових Стрільців; безперебійна робота світлофорів; питання декомунізації, а саме, перейменування вулиць міста, які носять назви російських поетів і письменників; земельні питання.

30 липня 2018 року

28 липня в Пирятині відбувся цікавий і оригінальний карнавал „Королева бензоколонки“ за мотивами однойменного фільму. 

30 липня 2018 року

27 липня відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи і з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Найбільше обговорення викликало питання про збереження територіального сервісного центру МВС України №5347 в Пирятині. За офіційною інформацією з 7 серпня поточного року територіальний сервісний центр в нашому місті припиняє свою діяльність в зв’язку з його перенесенням в Семенівку.

29 липня 2018 року

Шановні працівники торгівлі! Від щирого серця вітаю усіх працівників торгівельної галузі нашого краю з професійним святом.

Пирятин, розташований на перехресті декількох важливих торгівельних шляхів, віддавна славився своїми багатими ярмарками, які приваблювали продавців та покупців з різних куточків України. Тому торгувати наші краяни вміють і люблять. Сьогодні ця галузь господарювання вийшла на новий рівень: впроваджуються новітні технології, розширюється асортимент, покращується якість послуг. Щодня працівники торгівлі працюють з людьми, вирішуючи головне завдання – задоволення найрізноманітніших потреб населення.

28 липня 2018 року

Шановні пирятинці, представники християнського духовенства нашої громади! Щиро вітаю вас 1030-річчям з часу хрещення Київської Русі!

Це благословенне свято ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, адже саме він відкрив народові нашому слово євангельської правди і дарував хрещення. Ця подія об’єднала руську державу, наших предків навколо єдиної віри. Відтоді християнські традиції стали основою української культури, поштовхом до розвитку освіти, писемності, літератури, мистецтва і законотворення.

27 липня 2018 року

27 липня в Пирятині відбувся міжобласний шаховий турнір пам’яті Івана Олійника – нашого земляка, шахіста, учасника АТО, який віддав своє життя за Батьківщину.

27 липня 2018 року

26 липня відбулися фінальні матчі щорічного турніру з міні-футболу на Кубок міського голови.

27 липня 2018 року

26 липня відбулось засідання Робочої групи зі стратегічного планування місцевого розвитку, в якому взяли участь заступники міського голови Ігор Шикеринець та Раїса Андрейщук, депутати та члени виконкому міськолї ради, пердставники органів виконавчої влади району та підприємств і засобів масової інформації. Присутні обговорили внесення змін до Стратегії розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженої рішенням 19 сесії міської ради сьомого скликання від 23 грудня 2017 року.

27 липня 2018 року

З метою економного використання електричної енергії в Центрі дитячої та юнацької творчості розпочалися роботи із заміни люмінесцентних ламп на світлодіодні енергоощадні світильники.

26 липня 2018 року

На виконання заходів з налагодження системи збору твердих побутових відходів на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, затверджених рішенням виконавчого комітету восени 2012 року, проводиться реконструкція існуючого невпорядкованого сміттєзвалища під полігон твердих побутових відходів для потреб громади.

26 липня 2018 року

В умовах постійного зростання цін на основні види енергоресурсів, особливої актуальності набуває питання підвищення енергоефективності в установах, що фінансуються з бюджету громади. Основні резерви енергозбереження знаходяться у сфері вдосконалення енергоспоживання раніше побудованих будівель.

Так, 25 липня в рамках імплементації Програми „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської ОТГ на 2018 рік“ завершено роботи по заміні вхідних дверних блоків у дошкільному навчальному закладі „Червона шапочка“. 

26 липня 2018 року

На сьогоднішній день дуже великою проблемою є питання із найбільш небезпечною для здоров’я людини рослиною – амброзією полинолистою.

До виконавчого комітету Пирятинської міської ради надійшла комерційна пропозиція  ТОВ „Бішофіт МД“ про розгляд можливості застосування нового екологічно безпечного та нетоксичного засобу боротьби з цим шкідником „СТОП-АМБРОЗІЯ“.

В останній тиждень липня проводитиметься обробка території міста в місцях масового зростання амброзії полинолистої.

26 липня 2018 року

25 липня в рамках проведення профілактичної роботи з неповнолітніми та молоддю, засудженими до покарань не позбавлених з позбавленням волі, відбувся відеолекторій під назвою „Інфекційні гепатити“, який провела фахівець із соціальної роботи Пирятинського міського центру соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді Наталія Юрченко.

25 липня 2018 року

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Насамперед начальник відділу персоналу та організаційної роботи виконкому міської ради Оксана Мілюта інформувала про стан відвідування членами виконкому засідань. Також було прийнято рішення про внесення змін та доповнень до інформаційних карток Центру надання адміністративних послуг. Крім того прийнято ряд рішень, ініційованих відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко повідомила присутнім про участь Пирятинської міської ради у всесвітній ініціативі  „Громада, дружня до дітей та молоді“, започаткованої  Дитячим фондом ООН UNISEF.

25 липня 2018 року

Шановні пирятинці та гості міста!

Запрошуємо вас долучитися до феєричного, незабутнього, яскравого дійства – карнавалу „Королева бензоколонки“, який відбудеться 28 липня в районі АС-1 в Пирятині.

 

25 липня 2018 року

24 липня відбулася сорок перша позачергова сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. До розгляду депутатів було запропоновано 13 питань порядку денного.

Внесено зміни до рішення тридцять дев’ятої сесії Пирятинської міської ради щодо призначення позачергових місцевих виборів старости села Калинів Міст Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

25 липня 2018 року

При оформленні субсидії на зимовий період довідки про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб будуть дійсні станом на 01.10.2018.

 

25 липня 2018 року

Почали діяти нові коефіцієнти нормативної грошової оцінки землі

 

24 липня 2018 року

24 липня відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Потреба в проведенні такого засідання виникла в ході роботи постійних комісій при підготовці до сесії.

23 липня 2018 року

23 липня відбулися засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто проекти рішень, які пропонується винести на пленарне засідання сорок першої позачергової сесії Пирятинської міської ради.

21 липня 2018 року

Щорічно 20 липня відзначається Міжнародний день шахів з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади і громадських об’єднань до шахового спорту як високоінтелектуального, доступного і наймасовішого виду спорту, примноження потенціалу та популяризації шахів серед молоді. Юні та дорослі шахісти нашого міста відзначили це свято турнірами зі швидких шахів, в яких взяли участь 26 учасників.

20 липня 2018 року
Повідомлення про початок будівельних робіт можна подати онлайн на e-dabi.gov.ua та Урядовому порталі kmu.gov.ua в розділі „Електронні послуги“
 
20 липня 2018 року

Із 16 по 18 липня до Республіки Білорусь компанією ТОВ „Енергозберігаючі технології“ була організована робоча поїздка по вивченню досвіду із проектування, будівництва та експлуатації очисних споруд

19 липня 2018 року

Робоча група з обстеження підприємств торгівлі, громадського харчування, місць стихійної торгівлі на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади обстежила 5 місць торгівлі рибою: Торговий павільйон ФОП Лопухової Світлани Геннадіївни, ТОВ „АТБ-Маркет“ магазин „Продукти-524“, магазин „Хвилинка“, кафе-бар ФОП Карпець Олександр Олегович, магазин ТОВ „Фора“.

19 липня 2018 року

З 18 липня в Харкові розпочався кластерний 3-денний тренінг на тему „Верховенство права та нормотворчість органів місцевого самоврядування“, в якому беруть участь міський голова Олексій Рябоконь, секретар міської ради Тетяна Чайка, керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко, начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Оксана Мілюта та головний спеціаліст юридичного відділу виконкому міської ради Олександр Кудрявцев.

 

19 липня 2018 року

Шановні громадяни! Щовівторка з 13:00 до 16:00 та щочетверга з 9:00 до 12:00 в Центрі надання адміністративних послуг  надаються консультації головним спеціалістом відділу  управління комунальною власністю виконкому міської ради з питань приватизації житла (будинків, квартир) громадянами ОТГ

19 липня 2018 року

19 липня завершився перший етап робіт з реконструкції вуличного освітлення, запланованих до виконання у 2018 році, затверджених Програмою розвитку вуличного освітлення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2019 роки.

19 липня 2018 року

В Україні оновлено Національний календар профілактичних щеплень, відповідно до рекомендацій ВООЗ та міжнародної практики. Зміни вже вступили у дію, тож якщо плануєте вакцинацію дитини - обов’язково ознайомтеся.

18 липня 2018 року

Пирятинським міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та  молоді спільно з депутатом Пирятинської міської ради Аліною Мірошниченко за підтримки Ігора Терентюка (м. Київ), Алли Однойко, Романа Бибика зібрали благодійну допомогу для сім?ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах. 

18 липня 2018 року

З 11 по 17 липня 2018 року в Миргороді тривав Міжнародний шаховий фестиваль-змагання ,,Миргород - 2018“, у якому взяли участь 6 представників Пирятинської міської ОТГ.

17 липня 2018 року

17 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Члени виконкому погодили зміни до бюджету та розглянули ще декілька питань.

17 липня 2018 року

16 липня о 01:09 до Служби порятунку „101“ надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку по вулиці Зоряній в місті Пирятині.

16 липня 2018 року

14 липня на території Засульської ОТГ Лубенського району, між селами Верхнім та Нижнім Булатцем, пройшов І-й Всеукраїнський фестиваль-конкурс „Джерело духовності“. Участь у ньому взяли і представники  нашої громади – аматорський фольклорний ансамбль „Пісенне Джерело“ Олександрівського сільського клубу, які здобули Диплом ІІІ-го ступеня та ІІ-ге місце у номінації „Кращий обжинковий сніп“.

16 липня 2018 року

13 липня завершено 4-денний семінар з місцевого економічного розвитку (МЕР) для представників органів місцевого самоврядування, який відбувся на базі Полтавського центру підвищення кваліфікації за фінансової підтримки проекту ПРОМІС (Канада).

16 липня 2018 року

13 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Вперше члени виконкому заслухали та взяли до відома звіти директорів міських шкіл про фінансову та освітню частину діяльності установ як окремих юридичних осіб у 2017-2018 навчальному році.

 
16 липня 2018 року

12-13 липня в Пирятині відбувся дводенний відкритий регіональний фестиваль творчості людей з інвалідністю „Древній Пирятин“. В ньому взяли участь 86 осіб з інвалідністю з Пирятинщини, інших районів Полтавщини та гості з Федеративної Республіки Німеччина.

13 липня 2018 року

13 липня міський голова Олексій Рябоконь разом з заступником міського голови Раїсою Андрейщук, начальником управління комунальною власністю виконкому міської ради Тарасом Ільченком і директором Пирятинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4 Ларисою Шкурупій побували в спортзалі закладу освіти, що знаходиться на території початкової школи по вул.Соборна,38. Тут сьогодні розпочалися роботи з капітального ремонту приміщення спортивного залу. 

13 липня 2018 року

12 липня відбулося засідання комісії з надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

11 липня 2018 року

10 липня міський голова Олексій Рябоконь відвідав родину демобілізованого із зони проведення АТО, молодшого спеціаліста служби захисту інформації Пирятинського районного військового комісаріату, старшого сержанта Сергія Ящука.

11 липня 2018 року

9 липня 2018 року розпочато роботи з облаштування відмосток приміщень об’єктів комунальної власності.

11 липня 2018 року

Закінчується реалізація проектів заміни вікон на енергозберігаючі в об’єктах комунальної власності, що були розпочаті в 2017 році.

11 липня 2018 року

Продовжуються роботи з поточного ремонту Олександрівського сільського клубу. Проводяться внутрішні опоряджувальні роботи на сцені та в глядацькій залі.

11 липня 2018 року

Триває капітальний ремонт покрівлі приміщення Центру дитячої та юнацької творчості. В ході робіт проведено повну заміну рештування, часткову заміну крокв’яних конструкцій, заміну шиферного покриття на металочерепицю, вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій та утеплення частини горищного перекриття.

11 липня 2018 року

Триває реконструкція ясельної групи ДНЗ „Берізка“. Реконструкція передбачає розширення основних (ігрової та спальної кімнат) та допоміжних (роздягальні та роздаткової) приміщень ясельної групи за рахунок об’єднання з суміжними приміщеннями дитячого садка.

10 липня 2018 року

З метою недопущення пожеж в екосистемах та загибелі людей на водоймах у місцях масового відпочинку громадян 10 липня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області здійснили рейдову перевірку в лісі та поблизу водойм острову Масальський.

10 липня 2018 року

Станом на 1 січня 2018 року на обліку в управлінні економіки виконкому міської ради (оціночно) перебувало 696 фізичних осіб-підприємців. Упродовж січня-червня зареєстрували діяльність 75 осіб, ліквідували – 78 осіб. Станом на 1 липня на обліку рахується 693 осіб.

10 липня 2018 року

Виданням з розвитку природоохоронної діяльності підприємств та соціально-відповідального бізнесу "Екологія підприємства" за інформаційної підтримки Міністерства молоді та спорту ініційовано І Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка в форматі екологічного плакату "Екологія: змінюватися, щоб жити".

До участі у проекті запрошуються учні, вихованці та слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, у тому числі художніх, позашкільних навчальних закладів.

10 липня 2018 року

Міністерство молоді та спорту України стає Міністерством майбутнього і запрошує активну молодь на зустрічі з успішними та цікавими українцями, що розкажуть про навички людини 21-го сторіччя, які необхідно опанувати вже сьогодні. 

17 липня о 18:30 відбудеться третя з одинадцяти зустрічей, запланованих у 2018-му році. Гість – Олексій Гончарук, голова Офісу ефективного регулювання (BRDO), член Національної ради реформ.

9 липня 2018 року

6 липня на острові Масальському відбувалося традиційне театралізоване культурно-мистецьке дійство „Ой, на Івана, ой, на Купала!“. Пирятинці та гості міста, як і кожного року, прийшли на острів, щоб взяти участь у купальських забавах, повеселитися та відпочити. 

6 липня 2018 року

6 липня в Олександрівському старостаті відбувся день міської ради. З мешканцями сіл старостату, які завітали на прийом до міського голови Олексія Рябоконя, розглядали ряд актуальних для громади питань. 

6 липня 2018 року

З 4 липня на базі Центру розвитку ,,Долоньки“ розпочала роботу перша літня сесія для освітян Пирятинської ОТГ щодо впровадження засад Нової української школи на тему ,,Ресурс освіти для партнерства в громаді“. У ході роботи було проведено навчальні сесії – тренінги, під час яких педагогічні працівники, застосовуючи інструментарій громадянської освіти, креативили, вчилися працювати в команді, домовлятися, переконувати, сприймати позиції інших, шукати нові аргументи та виходити з конфліктних ситуацій, дотримуючись колективно встановлених правил. Завершила роботу літня школа 6 липня підведенням підсумків роботи та врученням сертифікатів.

6 липня 2018 року

8 липня в Україні відзначається тепле свято – День родини.

Сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей. Адже в родині люди пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу в духовному і фізичному самовідтворенні. Сім’я - осередок суспільства, фундаментальна його ланка. Саме у родинному колі виховуються і закріплюються основні моральні цінності та життєві пріорітети людини і громадянина, зберігаються і передаються з покоління в покоління традиції. Якою б цікавою не була подорож, яким би успішним професіоналом не відчувала себе людина в роботі, але кожен завжди прагне якнайшвидше повернутися до свого домашнього затишку, до своєї сім’ї.

6 липня 2018 року

Щороку в першу суботу липня ви традиційно відзначаєте своє професійне свято. Ця дата в календарі професійних свят покликана наголосити на важливості співпраці і єдності, солідарності усіх членів і працівників кооперативних співтовариств, об’єднань і підприємств у спільному захисті кращих умов праці і життя людей.

6 липня 2018 року

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Ви присвятили себе благородному покликанню – берегти природу, нашу планету, а отже, і майбутнє прийдешніх поколінь. Ви вкладаєте в свою роботу не тільки знання і вміння, а й душу, без якої ніщо живе не відгукнеться на заклик жити. Ваш вагомий внесок у збереження та відновлення біологічного і ландшафтного різноманіття, розвиток територій і об’єктів природно-заповідного фонду України заслуговує на визнання та вдячність.

 
6 липня 2018 року

5 липня відбулося чергове засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Обговорювали хід виконання проектів, що перемогли у голосуванні минулоріч і мають бути реалізовані в поточному році.

5 липня 2018 року

4 липня на території Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 розпочато реалізацію проекту Громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади „Облаштування сучасного спортивного майданчика“.

 
5 липня 2018 року

4 липня відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради. 

5 липня 2018 року

З метою недопущення пожеж в екосистемах та загибелі людей на водоймах у місцях масового відпочинку громадян 4 липня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області здійснили рейдову перевірку в лісі та поблизу водойм острову Масальський.

4 липня 2018 року

В рамках ініціативи „Мери за економічне зростання“ 2-3 липня в Києві відбувся другий навчальний семінар щодо розроблення Плану місцевого економічного розвитку громад.

4 липня 2018 року

3 липня у заступника міського голови Максима Варави відбулося засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії Пирятинської міської ради, під час якого розглянули питання про вжиття невідкладних заходів щодо попередження ботулізму на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

4 липня 2018 року

Щиро вітаю працівників Національної поліції України, ветеранів правоохоронних органів  з професійним святом!

Сьогодні період проведення реформ і змін у нашій державі міцно асоціюється з новою українською поліцією. І ми розуміємо, наскільки важко зберегти відповідність високій планці очікувань людей від поліції, враховуючи всі труднощі, ризики професії, загрози для життя і здоров'я. Адже рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності її діяльності.

3 липня 2018 року

Найменші відвідувачі організації інвалідів „Пирятин.Безмежність“ взяли участь у змаганнях з рекреаційних видів спорту в місті Прилуки.

Діти змагалися в таких категоріях: дартс, присідання, біг і стрибки в довжину. Представляли нашу команду Володимир Кожевніков, Вікторія Кожевнікова, Руслан Капетій і тренер маленьких спортсменів Юлія Плошко.

3 липня 2018 року

2 липня у ЦНАП виконкому Пирятинської міської ради народний депутат України Віталій Купрій, спільно з командою юристів, провів особистий прийом  громадян.

2 липня 2018 року

30 червня в Пирятині на стадіоні „Ювілейний“ відбулося спортивно-масове свято „Спортивний  зорепад“.

Свято започатковане у 2017 році з метою відзначення юних спортсменів, які своєю наполегливістю, стараннями та здобутками прославляють рідний край.

2 липня 2018 року

На території області продовжують траплятися випадки виявлення вибухонебезпечних предметів - боєприпасів часів Другої світової війни.

2 липня 2018 року

Здається, що може бути простішим – ідеш з привалу, загаси вогнище і переконайся, що не залишилося і вуглинки жевріючої, щоб не сталося пожежі в лісі. Вже по тому, яким залишають місце відпочинку можна зрозуміти відношення людей до природи.

Кожному відвідувачу лісу необхідно знати правила поведінки в лісі.

2 липня 2018 року

27 червня в районному Будинку культури відбулись святкові заходи з нагоди відзначення Дня Конституції України.

2 липня 2018 року

У закладах дошкільної освіти триває оздоровчий період. З метою зміцнення імунітету, загартування малечі, набуттю ними перших навичок плавання в період з 18 по 27 червня вихованці закладів дошкільної освіти міста відвідували басейн Пирятинського ліцею.

2 липня 2018 року

Українським центром оцінювання якості освіти визначені та оголошені результати зовнішнього оцінювання, які зараховані  як результати ДПА з усіх тестових предметів.

2 липня 2018 року

Дорослі та юні шахісти нашого міста відзначили День Конституції України турніром зі швидких шахів, в якому взяв участь 31 учасник.

2 липня 2018 року

27 червня міський голова Олексій Рябоконь зустрівся із зоозахисниками та волонтерами, щоб обговорити проблему збільшення кількості безпритульних тварин на території нашої громади.

2 липня 2018 року

З 29 травня по 29 червня на базі закладів загальної середньої та позашкільної освіти працювали табори з денним перебуванням, у яких відпочило 634 дитини. 

2 липня 2018 року

Родина - найдорожче що є у людини. Родина - це любов, підтримка, довіра, сила, щастя, радість та надія. Важко уявити життя без близької людини поруч, того, з ким можна ділити щасливі та сумні моменти, кожному хочеться ніжності та родинного тепла.

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківських прав з прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу з Днем родини.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua