Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 жовтня 2018 року

 31 жовтня відбувся день міської ради в Олександрівському старостаті. Міський голова Олексій Рябоконь провів особистий прийом громадян, спеціалісти міської ради з керівниками комунальних підприємств – оглянули об’єкти соціальної сфери.

 

31 жовтня 2018 року

26 жовтня 2018 року в Пирятинській школі естетичного виховання відбувся традиційний захід „День відкритих дверей“. На свято були запрошені батьки учнів першого класу та представники органів місцевого самоврядування.

 

31 жовтня 2018 року

Нещодавно в Полтавському міському центрі позашкільної освіти відбувся регіональний відкритий конкурс дитячої творчості „Дивосвіт“. 

31 жовтня 2018 року

В Естонії, в м. Rakvere  з 23 по 29 жовтня 2018 року проходив чемпіонат Европи з сумо серед юнаків та дівчат віком від 14 до 16 років.

Від Пирятинської ОТГ взяли участь у чемпіонаті вихованці Пирятинської ДЮСШ. Чемпіонка України майстер спорту Мартиненко Інна зайняла ІІ місце та отримала срібну медаль.  

 

30 жовтня 2018 року

Молодіжно-розважальне українське свято по-європейськи з виставками,конкурсами, розвагами  і солодкими подарунками зібрало всіх бажаючих на відпочинок в Олександрівський сільський клуб і попрощалося з прекрасним Жовтнем до наступного року.

 

30 жовтня 2018 року

30 жовтня 2018 року на базі Пирятинського ліцею відбувся практикум із застосування законодавства в Полтавському РВ АМУ на тему: „Новації законодавства у сфері освіти. Особливості надання освітніх послуг в умовах реформування“. Захід організовано в рамках Проекту „Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні“ (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. 

29 жовтня 2018 року

28 жовтня у актовому залі Центру технічної експлуатації спеціалізованого зв’язку № 3  (м. Пирятин, вул. Гагаріна, 86) проведено громадські слухання по питанню встановлення тарифу на централізоване опалення житлового будинку по вул. Коцюбинського, 33 м. Пирятин. Вів громадські слухання заступник міського голови з питань діяльності виконкому Ігор Шикеринець.

       

29 жовтня 2018 року

 26 жовтня в Полтавскому Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар-навчання для представників об’єднаних територіальних громад, на тему „Забезпечення дотримання трудового законодавства в ОТГ: правові та фінансові аспекти“. У семінарі взяли участь начальник відділу персоналу та організаційної роботи виконкому міської ради Оксана Мілюта та головний спеціаліст - інспектор праці управління економіки виконкому міської ради Юлія Йощенко.                

 

26 жовтня 2018 року

25 жовтня  під керівництвом міського голови Олексія Рябоконя відбулося засідання робочої групи у складі заступника міського голови Максима Варави, начальника КП „Пирятинський міський водоканал“ Миколи Дуброва, старост сіл Олександрівка і  Калинів Міст Івана Тарасовського і Руслана Бабака та за присутністю експерта проекту міжнародної технічної допомоги DESPRO Андрія Кавуна.

 

 

26 жовтня 2018 року

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення славної дати в історії нашої держави – 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників!

Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.

 

26 жовтня 2018 року

Сьогодні напередодні історичної події ми вшановуємо визволителів України, бо ряд наступальних операцій призвели до остаточного звільнення та вигнання останніх гітлерівських загарбників з території України 28-го жовтня 1944-го року, до кінця війни залишалося ще півроку.

   

26 жовтня 2018 року

Основна подія цього періоду – придбання 2-х квартир для дітей-сиріт: Ніколаєвій Анастасії Сергіївні та Квітко Віолетті Олександрівні.

Розпочато реалізацію нового німецько-українського проекту „Мости партнерства задля розвитку місцевих громад“. Проведено зустріч з експертом проекту Гельмутом Куртом та семінар-практикум „Політичний і громадський діалог як основа самоврядування у громадах“.

 

25 жовтня 2018 року

Виконавчим комітетом Пирятинської міської ради особлива увага приділяється проведенню превентативних заходів та роз’яснювальної роботи, направленої на легалізацію зайнятості населення та попередження порушень законодавства про працю.

24 жовтня головний спеціаліст-інспектор праці продовжила інформаційно-роз’яснювальну кампанію серед 42 суб’єктів господарювання, 

25 жовтня 2018 року

Якщо ви не вклеїли нове фото після виповнення 25 чи 45 років в паспорт,  він вважається недійсним. Ви не зможете отримати кредит, чи рахунок в банку, допомогу, доручення, голосувати, одружитись, виїхати за кордон і навіть влаштуватися  на роботу.

         

25 жовтня 2018 року

24 жовтня в Пирятинському районі та місті Пирятин розпочався ТБЖД.     

В рамках проведення тижня основ безпеки життєдіяльності рятувальники провели урок  з учнями 7, 8 класів філії Пирятинського ліцею, Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи школи № 6. Рятувальники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, про правила поведінки на водоймах. 

        

24 жовтня 2018 року

23 жовтня відбулось засідання сорок четвертої  сесії Пирятинської міської ради, у якому взяли участь 17 депутатів. На початку засідання, за ініціативи депутатів, було обговорено питання щодо внесення змін до Регламенту роботи Пирятинської міської ради сьомого скликання. Депутатів проінформовано, на даний час вивчається досвід інших громад та напрацьовується проект рішення. Це питання планується винести на розгляд чергової сесії. Запропоновано залучити до цієї роботи депутатів міської ради.

 

24 жовтня 2018 року

 23 жовтня у приміщенні Пирятинської міської ради відбулася зустріч представників учнівського самоврядування з міським головою та працівниками виконавчого комітету міської ради щодо презентації учнівських проектів з розвитку інфраструктури міста

Школярі розповіли присутнім про свої неймовірно світлі мрії та познайомили з ідеями, якими надихаються та планами, які хочуть втілити у реальність.

 

24 жовтня 2018 року

 23 жовтня міський голова Олексій Рябоконь та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко представили колективу Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості нового керівника закладу – Сергія Козіна.

 

23 жовтня 2018 року

19  та 22 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань  планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

Проекти рішень, які виносились на розгляд комісії, стосувались внесення змін до ряду затверджених Програм в частині дофінансування та більш ефективного використання бюджетних коштів. У зв'язку з цим, комісія погодила заміну ламп розжарювання на світлодіодні енергоощадні лампи в ДНЗ „Сонечко“, що було передбачено у змінах до Програми „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“ на 2018 рік. 

 

23 жовтня 2018 року

  22 жовтня  відбулося засідання  опікунської  ради при виконавчому  комітеті Пирятинської міської ради. Секретар опікунської ради Анастасія Колос  ознайомила присутніх членів комісії з листами, які надійшли з Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату на адресу опікунської ради про відпустки підопічних.

   

23 жовтня 2018 року

22 жовтня 2018 року відбулося засідання комісії по наданню одноразової матеріальної цільової допомоги на лікування учасників антитерористичної операції, ООС – жителів Пирятинської об’єднаної територіальної громади, які отримали поранення під час несення служби.

 

22 жовтня 2018 року
       Сьогодні відбулася надзвичайно особлива і радісна подія для нашої громади: придбано однокімнатні квартири для двох дівчаток-сиріт Ніколаєвої Анастасії та Квітко Віолетти, які перебували на квартирному обліку  та проживають на території Пирятинської ОТГ. 
22 жовтня 2018 року

22 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто питання про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку громадської організації „Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство „Колос“ на 2018 рік. 

22 жовтня 2018 року

Роз'яснення Українського центру оцінювання якості освіти щодо проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. 

22 жовтня 2018 року

Виконавчий комітет Пирятинської міської ради звертає Вашу увагу, що Відповідно до вимог статті 259 Кодексу законів України про працю України, статті 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю органам місцевого самоврядування надано повноваження здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю  в частині своєчасної та в повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин. 

22 жовтня 2018 року

Згідно з Конституцією України кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає або на яку вільно погоджується.

Для реалізації своїх трудових прав та забезпечення належного рівня свого майбутнього, Ви повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також додержання мінімальних гарантій по оплаті праці, своєчасної виплати заробітної плати відповідно до чинного трудового законодавства.

 

22 жовтня 2018 року

З настанням осені починаються господарчі роботи на при­садибних ділянках та подвір'ях приватних будинків або дач. Збираються та спалюються сухі гілки, листя та сміття. Саме в цей період різко зростає вірогідність виникнення пожежі. Суха трава, листя, стерня та ін. швидко можуть привести вогонь в небезпечну, в пожежному відношенні, зону, навіть від недбало  погашеного сірника чи недопалка.  Залишене без нагляду вогнище, при наявності вітру та легкозаймистих матеріалів, в лічені хвилини може охопити велику територію. Виникає необхідність  своєчасних обкосів територій та будівель, недопущення накопичення сухого травостою - швидкого розповсюджувача вогню.

 

22 жовтня 2018 року

Протягом минулого робочого тижня двома екіпажами у складі  представників виконавчого комітету Пирятинської міської ради спільно із інспектором з благоустрою міста КП „Каштан“,  представниками поліції, службою із надзвичайних ситуацій, проводились рейди щодо виявлення порушників законодавства, які не зважаючи на попередження, палять листя та сміття у себе в дворах.

22 жовтня 2018 року

 Громадський бюджет – інструмент активних громадян для зміни рідного міста на краще.  Цього року 32 проектні пропозиції були запропоновані на розвиток нашої громади, з них 23 допущено до голосування. Всього у голосуванні взяли участь 1920 осіб. Голоси рахували члени координаційної ради з  питань громадського бюджету. 

21 жовтня 2018 року

Пирятинська ОТГ є учасником проекту ,,Зелене світло для велоруху в громадах.  З метою підвищення мобільності населення міста через запровадження комфортних та безпечних умов пересування велосипедним транспортом 19 жовтня 2018 року  учні та вчителі закладів освіти  провели збір даних відповідно до Концепції розвитку велосипедної інфраструктури м.Пирятин. У результаті спостереження зафіксовано, що велика кількість мешканців міста користуються велотранспортом. 

21 жовтня 2018 року

19 жовтня Пирятин відвідали представники місцевого  самоврядування     Київщини. Захід проведено з метою обміну досвідом об’єднаних  громад щодо впровадження реформ децентралізації, місцевого самоврядування, економічного  розвитку територій та зміцнення дружніх відносин між містами Пирятин та Українка. Зустріч відбулася у Пирятинському ліцеї у форматі круглого столу.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав делегатів та зазначив, що сьогодні за прикладами позитивних змін, які відбуваються  у громадах, зокрема, у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді, обмін досвідом щодо впровадження сучасних демократичних практик та методів управління необхідний між містами.

 

20 жовтня 2018 року

  Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників харчової промисловості. Це свято людей, які виконують щоденну важливу місію, забезпечуючи кожного жителя хлібом та іншими продуктами харчування. Його святкують не тільки колективи великих підприємств, які багаторічною працею підтвердили якість виготовленої харчової продукції, а й представники малого бізнесу, завдяки яким у місті виробляється все більше різноманітних продуктів.  Пирятинська продукція  має високу якість, відмінний смак, доступну ціну та користується великим попитом у споживачів.

 


20 жовтня 2018 року

Напередодні професійного свята – Дня працівників харчової промисловості, яке в Україні відзначається щорічно у третю неділю жовтня, міський голова Олексій Рябоконь та голова райдержадміністрації Олег Куча взяли участь в урочистих заходах ТОВ ,,Пирятинський сирзавод“.  Олексій Рябоконь побажав присутнім міцного здоров’я, радості, щастя, добробуту   та гідних зарплат, а підприємству – подальшого розвитку й процвітання.

20 жовтня 2018 року

Термін проведення: 20 травня 13 червня 2019 року.

Кількість предметів: кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів із переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.


 

20 жовтня 2018 року

18 жовтня на острові Масальський відбулися 20 ювілейні відкриті міські змагання  з туризму та спортивного орієнтування.  У заході взяли участь  чотири команди закладів освіти (по 6 учнів у старшій та середній віковій групі).

20 жовтня 2018 року

  У Полтаві відбулись два окремі семінари-тренінги для лікарів первинної ланки і керівників об’єднаних територіальних громад, спрямованих на розвиток системи громадського здоров’я у Полтавській області. Це перші в Україні подібні практичні заходи. У тренінгах взяла участь заступаник міського голови  з питань діяльності виконкому Раїса Андрейщук.

   

19 жовтня 2018 року

Виконавчий комітет Пирятинської міської ради інформує: 22 жовтня 2018 року з 9:00 до 16:00 годин  Прилуцька дистанція колії в зв’язку з виконанням ремонтних робіт проїжджої частини переїзду, залізничний переїзд нафтобаза п/к від СП №18 м. Пирятин, вул. Абаканська буде закритий для руху автотранспортних засобів. Рух автотранспорту буде можливий по вулиця  Фабрична.

 

19 жовтня 2018 року

18 жовтня відбулося засідання комісії з надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. 

18 жовтня 2018 року

 18 жовтня в Будинку дитячої та юнацької творчості  виступом команди ,,Щасливе життя“ було проведено акцію  ,,Пирятинський сир, сонячний сир – серед усіх сирів, він наш кумир!“, започатковану  ТОВ ,,Пирятинський сирзавод“. З привітальним словом звернулись міський голова Олексій Рябоконь, голова правління підприємства Володимир Бартошак та  начальник виробництва Тетяна Нечитайло.

18 жовтня 2018 року

 17 жовтня відбулася сходка мешканців села Заріччя за участю  міського голови Олексія Рябоконя, працівників апарату виконавчого комітету міської ради та керівників комунальних підприємств.

 Основним завданнями зустрічі було вирішення  питань: обрання квартального комітету, організація вивезення твердих побутових відходів, освітлення.

18 жовтня 2018 року

Сьогодні міський голова Олексій Рябоконь провів особистий виїзний прийом громадян на ТОВ „Баришівська зернова компанія“.

Серед проблем, які турбують працівників даного підприємства: облаштування освітлення по провулку Бурячному; спалювання листя жителями міста у вечірній час; на стабільне водопостачання по вулиці Горького; заміна парт у Пирятинському ліцеї для учнів старших класів та неналежна стоянка для автомобілів біля ТОВ „СПКЗ“.

18 жовтня 2018 року

17 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Порядок денний містив 34 питання.

Комісією розглянуто проекти рішень про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства тощо.

18 жовтня 2018 року

  17 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власностї, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

 Члени комісії розглянули проекти рішень, які виносяться на чергову сесію міської ради: про внесення змін до Програм „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“  та покращення благоустрою Пирятинської  об’єднаної  територіальної громади на 2018 рік,  прийняття у комунальну власність  квартири по вулиці Полтавська, м. Пирятин, надання дозволу на списання з балансового обліку виконавчого комітету Пирятинської міської ради основних засобів.

 

16 жовтня 2018 року

В рамках підготовки до чергової сесії міської ради 16 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

Депутати заслухали інформацію головного спеціаліста відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Руслана Бикова щодо виконання заходів Програми  „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“ на 2018 рік. 

15 жовтня 2018 року

14 жовтня 2018 року у приміщенні Полтавської міської школи мистецтв „Мала академія мистецтв“ імені Раїси Кириченко відбувся Відкритий фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва пам’яті Раїси Кириченко „Пісенні крила Чураївни“. Наймолодші вокалісти Пирятинщини – вокальний ансамбль „Соняшник“, керівник Олена Добриньова, взяли участь у цьому мистецькому заході.

 

14 жовтня 2018 року

11 – 14 жовтня в Олександрівці відбулися святкові заходи з нагоди Дня захисника України: тенісний турнір, літературно-музична композиція „Пам’ять живе у наших серцях!“, виставка дитячих малюнків „Ні - війні!“, книжкова виставка „Козацька слава!“, концертна програма за участю вчителів, учнів школи, завідуючої сільською бібліотекою, вокальних ансамблів ,,Пісенне джерело“ та ,,Газдині“ , баяніста Олександра Черненка, земляка з Пирятина соліста Андрія Клименка, Антоніни Гузевської, Ніни Черненко та Алли Ященко.

14 жовтня 2018 року

14 жовтня відбулося відкриття та освячення меморіальної дошки в пам'ять загиблих бійців Пирятинщини біля каплички Всіх скорботи в радість Свято-Іллінського храму.

У цьому історичному моменті взяли участь родичі та друзі загиблих, військовослужбовці, меценати, волонтери та небайдужі мешканці Пирятинщини. Також на заході був присутній наш активіст з Ірландії - голова Асоціації українців в Ірландії Микола Круцик, який з початку військових дій на Сході України організував волонтерський рух в Ірландії з допомоги ЗСУ, який успішно діє до сьогодні.

 

14 жовтня 2018 року

З нагоди Дня захисника України на міському цвинтарі 14 жовтня відбулося покладання квітів до могил загиблих земляків у зоні проведення АТО. У вшануванні загиблих героїв взяла участь секретар міської ради Тетяна Чайка.  Героям слава!

14 жовтня 2018 року

11 - 12 жовтня 2018 року в конференц-залі Пирятинського ліцею відбувся  семінар - практикум „Політичний і громадянський діалог як основа самоврядування в громаді“.

Цей захід, який відбувся у форматі круглого столу, дав старт реалізації німецько-українського проекту „Мости партнерства задля розвитку місцевих громад“, який підтриманий Міністерством закордонних справ Німеччини. 

 

14 жовтня 2018 року

Щиро вітаю Вас із професійним святом. Державним санітарним наглядом охоплені всі сфери життєдіяльності: якість і безпека продуктів харчування, водозабезпечення, стан навколишнього середовища.

13 жовтня 2018 року

Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника Вітчизни – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності. Це свято відзначається 14 жовтня — в день Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва. Сьогодні, ті в кому живе дух наших славних попередників, продовжують славні традиції українського воїнства, головні серед яких — патріотизм, хоробрість, любов до нашої землі.

 

 

13 жовтня 2018 року

Ми хочемо, щоб всі учасники бойових дій були максимально обізнані про свої права та можливості.

13 жовтня 2018 року

,,Виконання рішення про встановлення побачення з дитиною, рішення про усунення перешкод у побаченні з дитиною

Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Полтавській області повідомляє, що 03.07.2018 Верховною Радою України прийнято Закон України ,,Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання“, який набрав чинності з 28.08.2018.

 

13 жовтня 2018 року

12 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Олексія Рябоконя. З метою реалізації державних гарантій і конституційних прав щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо  спрямування коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання квартир двом дітям-сиротам.

 

13 жовтня 2018 року

З метою створення умов для реалізації державних гарантій і конституційних прав дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування  та осіб, з  їх  числа,  шляхом концентрації зусиль органів державної влади та місцевого самоврядування щодо підготовки осіб  вказаної категорії до  самостійного життя є забезпечення їх власним житлом.

      

12 жовтня 2018 року

Напередодні свята – Дня українського козацтва у школі естетичного виховання відбувся концерт „Тобі, козацька родино, мелодії України“.

Учні народного відділу виконували українські народні пісні на баяні, бандурі, акордеоні та українські народні танці. Всі діти, від найменших учнів до старшокласників, з задоволенням брали участь у концерті. Народний фольклор лунав як в інструментальному, так і у вокальному виконанні.

Глядачі активно підтримували юних артистів і, навіть, намагалися підспівувати.

 

12 жовтня 2018 року

 10 жовтня за ініціативою Полтавської облдержадміністрації відбулось засідання Діалогової платформи #Полтавщина інвестиційна. Активну участь в роботі форуму взяла делегація Пирятинської міської ОТГ у складі міського голови Олексія Рябоконя, начальника управління економіки виконкому міської ради Ірини Солдатової, провідного спеціаліста відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Євгенія Крагля та директора ПП „Калиновомостівське“ Анатолія Зубенка.

 

10 жовтня 2018 року

9 жовтня відбулося пленарне засідання сорок третьої позачергової сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Її проведення було спричинено надходженням коштів державної субвенції місцевим бюджетам на придбання квартир дітям-сиротам.

10 жовтня 2018 року

8-9 жовтня в Полтавському центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся дводенний робочий семінар з муніципального енергетичного менеджменту, що організований проектом ,,Енергоефективність у громадах ІІ“ і підтримується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою ,,U-LEAD з Європою“, яка спільно фінансується Європейським Союзом. 

 

10 жовтня 2018 року

Звернення учасника бойових дій Олександра Дмитренка про допомогу в спилянні старих аварійних дерев  біля своєї садиби в селі Олександрівка по провулку Гоголя, 4 міський голова Олексій Рябоконь  вирішив позитивно. Виконання даних робіт взяв під контроль особисто.  

 

10 жовтня 2018 року

   8 жовтня працівниками Пирятинського міського центру соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді передано одноразову натуральну допомогу ,,Пакунок малюка“ або Бебі-бокс 6 породіллям, надану управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації. Такі набори складаються з 25 предметів для новонароджених, а саме: памперси, косметичні засоби, термометр та інші речі, запаковані в картонну коробку-колиску.

 

10 жовтня 2018 року

Представники Пирятинської об’єднаної територіальної громади 5-7 жовтня завдяки проекту „Зелене світло для велоруху в громадах“ у партнерстві з програмою U-LEAD взяли участь у Велофорумі-2018 в м. Івано-Франківську.

 В рамках Велофоруму відбулося багато цікавих воркшопів, виступів, семінарів.

9 жовтня 2018 року

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Всесвітнім Днем пошти!

Впродовж століть ваша праця забезпечує зв’язок, скорочуючи далекі відстані, об’єднує людей і дарує їм тепло спілкування. Щодня сотні пирятинців користуються вашими послугами, отримуючи газети, журнали, посилки, пенсії та грошові перекази. 

 

8 жовтня 2018 року

 Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем юриста!

 Бути юристом – надзвичайно відповідально і почесно. Саме від вашої діяльності значною мірою залежить побудова демократичної правової країни, як європейської держави, запровадження реформ, удосконалення законодавства, підвищення правової культури, реалізація принципу законності та  верховенства права, забезпечення прав і  свобод людини.

6 жовтня 2018 року

6 жовтня відбулась чергова зустріч міського голови Олексія Рябоконя з місцевими підприємцями у форматі „Ранкова кава з мером“. У зустрічі, яка проходила  у приміщенні кафе „Тамада“, взяли участь три представники бізнесу.

 У неформальній атмосфері розглянуто доволі значущі для громади питання: підвищення безпеки руху, розширення послуг у сфері дозвілля молоді, вирішення питань оренди майна з метою надання побутових послуг вразливим категоріям населення.  

6 жовтня 2018 року

Щороку восени, коли природа прикрашається у золоті барви, ми відзначаємо День працівників освіти.  Це свято вже давно стало знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.


5 жовтня 2018 року

З метою інформування ініціаторів розроблення та відповідальних виконавців міських програм 05 жовтня у міській раді управлінням економіки виконкому міської ради було проведено тренінг на тему „Порядок розроблення програм Пирятинської міської ради та включення їх до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік“. 

5 жовтня 2018 року

5-6 жовтня у с.Олефірівка Миргородського району проходить чемпіонат Полтавської області з пішохідного туризму серед депутатів рад усіх рівнів. У перший день змагань команда депутатів Пирятинської міської ради у складі Миколи Бурого, Владислава Йощенка, Аліни Мірошніченко та Олега Солонського виборола почесне друге місце на дистанції „Смуга перешкод“, поступившись команді Зіньківського району.

5 жовтня 2018 року

04 жовтня відбувся день міської ради в Калиновомостівському старостаті. Міський голова Олексій Рябоконь, працівники виконавчого комітету міської ради та керівники комунальних підприємств підсумували стан виконання доручень міського голови, даних під час аналогічного заходу на початку серпня поточного року.

Зокрема, розпочаті роботи по заміні водопроводу по вул.Фестивальна, які плануються закінчити протягом жовтня місяця поточного року, визначено місця розташування  додаткових контейнерів для збору ТПВ, враховуючи пропозиції громади села,  проведено ревізію земель старостату тощо.

5 жовтня 2018 року

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем вчителя!

Щодня ви як Сонце, даруєте тепло і любов підростаючому поколінню,  ділитеся своїм життєвим досвідом і безцінними знаннями. Спасибі вам за натхненну і наполегливу працю,  непохитну віру у кожного учня, за ваше розуміння, підтримку і частку душі, подаровані нам і нашим дітям, за наше минуле, теперішнє і майбутнє.

 

5 жовтня 2018 року

 

Наказом Міністерства освіти і науки України від 28 вересня 2018 року № 1036 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року. Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 25 березня 2019 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня 2019 року.

4 жовтня 2018 року

 04 жовтня відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя із керівником Пирятинського бюро правової допомоги Ольгою Сокол. У ході зустрічі обговорено реалізацію Програми правової освіти та безоплатної правової допомоги населенню Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 - 2020 роки.

 

4 жовтня 2018 року

В рамках реалізації Стратегії розвитку Пирятинської  міської ОТГ на 2017-2020 роки та на підставі Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних  та програмних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, затверджених наказом Мінрегіонбуду від 30.03.2016 р. № 75, виконавчий комітет міської ради приступив до розроблення Плану соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.

03 жовтня під головуванням заступника міського голови Ігоря Шикеринця відбулась оперативно-розпорядча нарада за участю керівників структурних підрозділів виконкому міської ради. 

 

2 жовтня 2018 року

 01 жовтня відбулася робоча нарада за участю міського голови Олексія Рябоконя  по питанню організації якісної роботи Пирятинського районного сектору філії державної установи ,,Центр пробації“.

 

2 жовтня 2018 року

Свято, що відзначається сьогодні, порівняно молоде, але дуже важливе. 

Соціальний педагог - це посередник між дорослими і дітьми,  психолого-педагогічний наставник, який виступає захисником прав дитини і працює у школах та соціальних службах. 

 

 

1 жовтня 2018 року

 З 30 вересня по 14 жовтня поточного року триватиме голосування за проекти бюджету участі нашої громади, які  будуть  реалізовані  за кошти Громадського бюджету (частина  бюджету Пирятинської міської ОТГ, кошти якого спрямовуються на реалізацію кращих проектів розвитку міста, які надійшли від мешканців та стали переможцями підчас голосування) в наступному році.

 Віддати свій вибір можна шляхом он-лайн-голосування на Е-сервіс ,,Громадський бюджет“ та  відкритого  голосування у пунктах голосування.

 

1 жовтня 2018 року

  З 23 по 30 вересня  директор Пирятинського дошкільного навчального закладу № 5 ,,Сонечко“ Анна Тристан, як переможець  другого етапу українсько-німецького проекту ,,Відображення:  цінності  німецької та української дошкільної освіти  у взаємному  порівнянні“, взяла участь в ознайомчій поїздці до м.Дортмунд (Німеччина),  під  час якої учасники  ознайомились із основними моделями дошкільних закладів Німеччини.

1 жовтня 2018 року

29 вересня відбулась міська Спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської об’єднаної територіальної громади. Представники команд зібралися на стадіоні „Ювілейний“ у дощову погоду, щоб поборотися за перемогу з легкої атлетики, гирьового спорту, перетягування линви, армспорту та міні-футболу. 

1 жовтня 2018 року

 28 вересня на стадіоні „Ювілейний“  відбулось спортивне дитяче свято – Всеукраїнський фестиваль ,,Відкриті уроки футболу“, в якому взяли участь діти-переселенці, діти учасників АТО, діти сироти та діти соціально-незахищених верств населення.

 

 

1 жовтня 2018 року

28 вересня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Частина питань порядку денного стосувалася контролю за виконанням сесійних рішень та рекомендацій попередніх засідань комісії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua