Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 жовтня 2018 року 11:11

Днями було визначено переможців проектів участі нашої громади

 Громадський бюджет – інструмент активних громадян для зміни рідного міста на краще.  Цього року 32 проектні пропозиції були запропоновані на розвиток нашої громади, з них 23 допущено до голосування. Всього у голосуванні взяли участь 1920 осіб. Голоси рахували члени координаційної ради з  питань громадського бюджету. На жаль, під час підрахунку виявлено чимало помилок.  Серед бюлетенів багато виявилося зіпсованих, тобто позначалися відмітки навпроти кількох пропозицій або ж зовсім не було жодної.  Також траплялися випадки, коли одна людина голосувала на декількох пунктах. Такі голоси не зараховувалися.

 Приємно, що пирятинці небайдужі до того, що відбувається у місті і проявили свою активність у громадському житті. За результатами голосування перемогу здобули 4 проектні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської ОТГ.

 На першому місці пропозиція „Розумні діти – майбутнє України. Інтерактивний комплекс (інтерактивна дошка, ноутбук, проектор та акустична система) для учнів 9-А класу фізико-математичного профілю Пирятинського ліцею“, набравши 439 голосів. Вартість  цього проекту складає 90 000 тис. грн.

 На другому місці „Клас моєї мрії: навчаємось, граємо, відпочиваємо“. За цю пропозицію проголосувало  262 чоловіка. Вартість її – 71 370 тис. грн. 

 На третьому – „Спортивний майданчик для дітей дошкільного віку“. Даний проект набрав 200 голосів, його вартість -  83 600 тис. грн.

 На четвертому „Пирятинський ліцей – осередок затишку та комфорту,“ – 193 голоси.  Вартість – 44 000 тис грн.

 Щодо небюджетних проектних пропозицій,  реалізація яких не стосується бюджетних установ Пирятинської ОТГ, загальна сума становить 445,9 тис. грн.  Тут перемогу розділили всі 7 запропонованих пропозицій:

 „Я люблю тебе, мій рідний Пирятине“ встановлення інклюзивної урбаністичної інсталяції в м. Пирятин“; „Спортивний майданчик з виносними елементами для дітей середнього та старшого віку “; „Облаштування дитячого парку – відпочинку „Щасливе дитинство“ біля будинку № 14 по вулиці Соборна міста Пирятин“; „Обладнання для перетримки безпритульних тварин, інформаційні матеріали про запобігання збільшення кількості безпритульних тварин у місті“; „Придбання спортивного одягу та інвентарю для людей з інвалідністю“; „Свято закоханих“ – ексклюзивне облаштування території із встановленням весільної карети для фотосесій наречених у місті Пирятин“; та „Скандинавська Хода. Оздоровлення людей, покращення їхнього психо-фізіологічного стану та підвищення рівня працездатності. 10 пар палиць для пільгових категорій населення “.

  Планується, що реалізація всіх цих проектів буде здійснена при умові повного забезпечення та затвердження  коштів сесією міської ради  у наступному році.  

  Вітаємо з перемогою, бажаємо успішного втілення проектів у життя громади.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua