Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 серпня 2018 року

Два роки тому, 1 вересня 2016 року, в місті Пирятин свою роботу розпочало Пирятинське бюро правової допомоги.
     Пирятинське бюро правової допомоги є відділом Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Безоплатна правова допомога - це вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя.
     Бюро правової допомоги  надає первинну та вторинну правову допомогу.
 

31 серпня 2018 року

 Головними новаціями порядку є те, що він передбачає кращі умови для дітей та вперше дає можливість відкривати інклюзивні групи.

 Якщо раніше групи можна було комплектувати з учнів щонайменше 4-х вікових категорій, то зараз різниця у віці учнів однієї групи не може перевищувати 2-х років. Така зміна дозволить забезпечити комфортніші умови для дітей, враховуючи їхні індивідуальні психологічні відмінності та фізичний розвиток.

30 серпня 2018 року

29 серпня 2018 року у приміщенні Пирятинського ліцею відбулась зустріч з експертом з розвитку громад Гельмутом Куртом (Німеччина), яка була організована за сприяння ректора інституту перепідготовки працівників освіти  Віталія Зелюка. У заході взяв участь міський голова Олексій Рябоконь, заступники міського голови Раїса Андрейщук та Ігор Шикеринець, депутати міської ради, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради та  працівники освіти.

30 серпня 2018 року

З метою соціальної підтримки дітей із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та дітей із багатодітних сімей, які йдуть до 1-го класу працівниками Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено акцію ,,Школярик“. Під час акції 40 діток отримали привітання із початком нового навчального року та набори канцелярського приладдя.

30 серпня 2018 року

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Державної служби України з питань праці та органів місцевого самоврядування є запобігання використанню нелегальної праці громадян роботодавцями. Це соціальне явище негативно впливає як на розвиток економіки країни, так і на життєвий рівень людей.

 

30 серпня 2018 року

29 серпня  Пирятин відвідала делегація представників  об’єднаних територіальних громад, обласної та районної державної адміністрацій, сільських голів та представників громадських організацій Донецької та Луганської областей. ЇЇ очолювали спеціалісти Територіального Об’єднання Компоненту Місцеве Самоврядування та Реформа Децентралізації/ПРООН Ганна Білявська і  Дмитро Курочка. Метою зустрічі стало ознайомлення на місці з проектами ОТГ, які вже реалізувалися.   

29 серпня 2018 року

28 серпня 2018 року  продовжилась робота в рамках проекту „Зелене світло для велоруху в громадах“ у партнерстві з програмою U-LEAD.

Команда Пирятинської міської ради спільно з експертами на велосипедах побували на двох вулицях міста: Європейська і Київська. Ними здійснено вимірювання відстані зелених зон, пішохідної зони та проїзної частини.

29 серпня 2018 року

       Пирятинська міська рада запрошує всіх небайдужих громадян долучитися до благородної справи – до проведення Дня донора. 19 вересня 2018 року з 09:00 до 12:00. забір крові проводитиме виїзна бригада Лубенської ОСПК у відділенні переливання крові Пирятинської центральної районної лікарні.

 

29 серпня 2018 року

28 серпня 2018 року Радою підприємців при виконкомі міської ради розглянуто питання організації проведення конкурсу міської ради „Кращий підприємець Пирятинської ОТГ – 2018“. Конкурс проводиться в рамках виконання заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього бізнесу Пирятинської міської ОТГ на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням сорок другої сесії міської ради сьомого скликання від 23.08.2018. З умовами участі в ньому ознайомила начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова.

 

28 серпня 2018 року

Виконавчий комітет Пирятинської міської ради нагадує, що за спалювання сухої трави, листя та сміття передбачена адміністративна відповідальність.

Повідомляємо, що виконавчий комітет Пирятинської міської ради спільно з КП „Каштан“ та представниками поліції відновлює проведення рейдів по виявленню громадян, які проводять паління з відповідним накладенням штрафу.

28 серпня 2018 року

Зважаючи на збройну агресію проти України, Збройні Сили продовжують нарощувати як наступальні так і оборонні сили.

Серед всіх видів і родів військ найбільш боєздатними є Десантно-штурмові війська (ДШВ), тому їхньому розвитку і забезпеченню приділяється особлива увага.

За останні роки сформовано і розміщено декілька нових підрозділів ДШВ. Виключенням не стала і Полтавщина. 5 батальйонну тактичну групу було сформовано у березні-червні 2015 року на військовому полігоні під Житомиром (на базі 95 окремої аеромобільної бригади). 12 червня 2015 року вона у повному складі увійшла в зону АТО для виконання бойових завдань. А 16 червня 2015 року 5-та БТГр увійшла до складу 81 окремої аеромобільної бригади. Вже понад місяць в області працюють вербувальники сформованого десантного підрозділу.

27 серпня 2018 року

 27 серпня з метою успішної реалізації проекту „Зелене світло для велоруху в громадах“ у партнерстві з програмою U-LEAD в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості розпочався дводенний навчальний захід. Для участі  у проекті  була сформована команда Пирятинської міської ради.

     

25 серпня 2018 року

24 серпня біля районного Будинку культури було  весело та гамірно. Цьогоріч нашій країні виповнюється 27 років. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців.
 

24 серпня 2018 року

23 серпня відбулося пленарне засідання сорок другої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. До розгляду депутатів було запропоновано 43 питання порядку денного.

24 серпня 2018 року

 23 серпня Пирятинська міська об’єднана територіальна громада презентувала своє мистецтво на Національному Сорочинському ярмарку.

 Свою творчість демонстрували жіночий вокальний ансамбль „Ґаздині“ Олександрівського сільського клубу, викладачі Пирятинської школи естетичного виховання Володимир Луценко та Володимир Нічик та солістки Аліна Загреба і Анастасія Ніколаєва.

23 серпня 2018 року

23 серпня у місті Пирятин стартував щорічний парад дитячих візочків присвячений до Дня Прапора та 27-ї річниці Незалежності України. Головна  подія свята  - визначення найкращого дитячого візочка. Завдання кожного учасника -  креативне та барвисте оформлення візочків, велосипедів і  самокатів в патріотичному стилі, а також в стилі героїв українських казок.

23 серпня 2018 року

 Сьогодні під керівництвом міського голови Олексія Рябоконя відбулося засідання робочої групи у складі заступника міського голови Максима Варави, виконуючої обов’язки начальника КП „Пирятинський міський водоканал“ Світлани Габрієлян, старости сіл Олександрівка, Рівне, Могилівщина Івана Тарасовського, депутата міської ради Дмитра Шаповала та за присутністю експерта проекту міжнародної технічної допомоги DESPRO Андрія Кавуна.

23 серпня 2018 року

       23 серпня перед адмінбудинком відбулися урочистості та святковий мітинг з нагоди Дня Державного Прапора України.  Почесне право підняти Державний Прапор України було надано учаснику антитерористичної операції Олегу Солонському та дитині загиблого героя земляка, учасника антитерористичної операції - Олексію Конопльову. Прапори Пирятинського району та  Європейського союзу підіймали учасники антитерористичної операції, учні Пирятинського ліцею  та Великокручанської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів.

23 серпня 2018 року

  Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора та 27-ю річницею Незалежності України! Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

   Наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

        

22 серпня 2018 року

Олександрівська сільська рада була єдиною, що об’єдналася з Пирятинською міською радою, утворивши Пирятинську ОТГ. Сьогодні багато жителів села відмічають, що населений пункт змінюється. Приміром,  завершено реалізацію проекту міжмуніципального співробітництва із водозабезпечення. Замінено 1200 метрів водогону на найбільш аварійних ділянках: по вулицях Центральна та Молодіжна. Крім цього, відремонтовано водонапірну вежу та облаштовано санітарно-захисну зону навколо неї.

 

22 серпня 2018 року

22 серпня відбулося засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради. Секретар опікунської ради Анастасія Колос  ознайомила присутніх членів комісії зі змістом листів, що надійшли з Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату на адресу опікунської ради.


 

22 серпня 2018 року

Цього тижня в рамках підготовки до чергової сесії відбулися засідання постійних комісій міської ради.

20 серпня проведено засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

22 серпня 2018 року

Спекотна погода утримується на  Пирятинщині досить довго.  З метою недопущення загибелі людей, особливо дітей на водоймах та попередження виникнення різного роду надзвичайних подій у місцях масового відпочинку громадян з 22 серпня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з  працівниками міської ради здійснили рейдову перевірку місць масового відпочинку людей на природі.

 

21 серпня 2018 року

    Сьогодні  відбулася робоча зустріч  з представниками Полтавської філії ПАТ Укртелеком“.  Міський голова Олексій Рябоконь  зазначив, що інтернет сьогодні – це стабільність, якість та найсучасніші технології для суспільства. Наша громада повинна мати повний спектр телекомунікаційних послуг, які б давали можливість вільно спілкуватися та використовувати сучасні інформаційні технології у роботі та побуті. 

20 серпня 2018 року

  20 серпня у виконавчому комітеті міської ради відбулося засідання робочої  групи    по     розгляду    звітів    комунальних    підприємств, окрім КП „Каштан“, яке свій звіт за І півріччя 2018 року не подало.

  У засіданні взяли участь заступники міського голови Ігорь Шикеринець та  Максим Варава, спеціалісти управління економіки виконкому міської ради.

 

 

18 серпня 2018 року

В суботу, 18 серпня, на літньому майданчику  Центру дитячої та юнацької творчості знову звучала музика.   Цього разу тут оплесками зустрічали колектив Центру дитячої та юнацької творчості.

Глядачям подарували пісні у виконанні Альони Масляник, Маргарити Дмитренко, Альони Литвиненко, Ілони Ростопіри, дуету Максима Андрейка та Маргарити Дмитренко.

18 серпня 2018 року

18 серпня біля пам’ятника Тараса Шевченка жителі міста зустрічали представників української діаспори з Австралії під акорди бандури, які линули від рученят Софійки Заїки. Учасники заходу оплесками вітали прапор України, який облетів весь світ! Свої підписи на ньому залишили англійці, американці, австрійці, італійці, німці та французи. Українці всього світу передали свої найщиріші слова землякам! З аеропорту Бориспіль прапор прибув до Пирятина. Наше місто - єдине в Україні (окрім столиці), де побував легендарний прапор.

18 серпня 2018 року

 

Саме підтакою назвою розпочато зустрічі міського голови з представниками бізнесу. 18 серпня у кафе „Дольче Віта“ відбулась зустріч міського голови Олексія Рябоконя з представниками бізнесу у форматі „Ранкова кава з мером“. В заході взяли участь три підприємці.

18 серпня 2018 року

     Начальник управління економіки виконкому Пирятинської міської ради Ірина Солдатова взяла участь в семінарі „Розвиток інвестиційних інструментів громад Полтавської області“, організований Полтавською облдержадміністрацією за сприяння проекту „Партнерство для розвитку міст“ („Проміс“).

18 серпня 2018 року

17 серпня відбулося засідання комісії з присудження стипендій міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. На розгляд комісії було подано 20 кандидатур на присудження стипендій міської ради від закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

17 серпня 2018 року

 

  17 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Одним із основних питань цього засідання було питання забезпечення   жителів  Пирятинської  міської  ради   послугами первинної медицини. Адже впровадження програми медичних гарантій для населення є першочерговим завданням.  Директор комунального підприємства „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ Пирятинської районної ради Ірина Дядькова  поінформувала про стан реформування медичної галузі. У своєму виступі вона сказала і про недостатнє фінансування  матеріально-технічної  бази первинної медицини.      

17 серпня 2018 року

16 серпня відбулося засідання комісії з надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Було розглянуто дев’ять заяв громадян, які потребують матеріальної допомоги на лікування.

17 серпня 2018 року

   16 серпня відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директора та вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти молоді та спорту Пирятинської міської ради.

   Пирятинський ІРЦ утворено рішенням тридцять восьмої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 06.06.2018 № 167 „Про створення інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради

 

       

16 серпня 2018 року

  16 серпня в рамках навчального візиту програми ,,Маршрути успіхів“ проекту ,,Пульс“, який реалізується Асоціацією міст України, в Пирятині побували представники місцевого самоврядування Сумщини. Зустріч розпочалася в ліцеї.

   Міський голова Олексій Рябоконь у вітальному слові презентував Пирятинську об’єднану територіальну громаду. А також, як один із засновників Асоціації об’єднаних територіальних громад та керівник платформи  ,,Адміністративні послуги та  е-врядування“, висловив готовність щодо обміну досвідом та співпраці з об’єднаними громадами Сумщини на базі Пирятинської ОТГ.

 

16 серпня 2018 року

15 серпня міський голова Олексій Рябоконь взяв участь в нараді з керівниками місцевих підприємств з питання залучення трудових колективів до формування соціально-економічної і бюджетної політики міської ради на 2019 рік.

16 серпня 2018 року

Пирятинський районний військовий комісаріат інформує про відбор кандидатів на військову службу за контрактом, а саме у військових частинах оперативного командування «Північ», та 95-й Житомирській десантно-штурмовій бригаді

16 серпня 2018 року

Пільги для військовослужбовців та членів їхніх сімей передбачені Законами України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”, “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та іншими нормативно-правовими актами. До основних з них відноситься наступне:

безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а при їх відсутності чи у невідкладних випадках - медична допомога надається державними або комунальними закладами охорони здоров’я за рахунок Міністерства оборони України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів;

16 серпня 2018 року

«ЗА ПІВГОДИНИ БОЮ ЕКІПАЖ ТАНКА СТАРШИНИ ПОВАЖНЮКА ЗНИЩИВ ДВІ ОДИНИЦІ ТЕХНІКИ І ВЗВОД ПІХОТИ ОКУПАНТІВ»

 

Війна для старшини танкової роти 30-ї бригади Володимира Поважнюка почалася в серпні 2014 року під Міусинськом, що на Луганщині.

Одного дня екіпажам танків Т-64, якими командували старшина Володимир Поважнюк і сержант Олександр Голяк, було поставлено завдання вийти в складі зведеної механізованої роти 30-ї та 95-ї бригад у район шахти «Новопавлівська» й відновити контроль над тамтешнім блокпостом.

15 серпня 2018 року

  15 серпня 2018 року виконкомом Пирятинської міської ради ініційована спільна зустріч  керівництва Пирятинської ЦРЛ з керівниками  міста і району  у рамках реформування системи охорони здоров’я для обговорення перспектив нашої громади.     

   Ініціатива спрямована на здійснення головного завдання – створення та підтримку відповідного життєвого середовища, зменшення соціальної напруги в громаді, надання мешканцям м.Пирятина та Пирятинського району якісних і доступних медичних послуг, забезпечення належної матеріально-технічної бази та створення умов для діяльності медичних працівників.

 

15 серпня 2018 року

15 серпня 2018 року в Центрі громадського діалогу відбувся  семінар на тему „Розвиток громадського суспільства“, організований  Пирятинською райдержадміністрацією. Семінар проводив Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти.

13 серпня 2018 року

Саме під такою назвою розпочинається новий формат суботніх зустрічей та спілкування з представниками бізнесу. Для вирішення актуальних питань розвитку бізнесу, підтримки ініціатив підприємців запроваджуються систематичні зустрічі міського голови з бізнесменами у форматі „Ранкова кава з мером“.

13 серпня 2018 року

Сьогодні у міській раді відбувся брифінг міського голови Олексія Рябоконя зі ЗМІ на тему:  „Ініціативи у сфері сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в Пирятинській міській ОТГ“.

В рамках заходу презентовано проект Комплексної програми розвитку малого та середнього бізнесу на 2018-2020 роки, надані змістовні роз?яснення щодо напрямів допомоги та умов її отримання. 

13 серпня 2018 року

11 серпня весело й гамірно було на подвір’ї Калиновомостівської школи, де жителі двох сусідніх сіл – Верхоярівки та Калинового Мосту – святкували День села. Завітали на гостину та привітали сільські громади виконувач обов’язків міського голови Тетяна Чайка та отець Григорій, представник релігійної громади монастиря святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського.

13 серпня 2018 року

 В суботу 11 серпня о 18.00 на літньому майданчику Центру дитячої та юнацької творчості відбувся на концерт Андрія Клименка „Пісні, обпалені Афганом“. Свого побратима прийшли підтримати учасники бойових дій Афгану та антитерористичної операції на Сході країни, а також жителі міста.

13 серпня 2018 року

Днями проведено ремонт дорожнього покриття вул.Гагаріна, площа асфальтування якої склала 3700,0 м.кв., загальною вартістю 1378,5 тис.грн., з яких 955,9 тис.грн. – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. 

13 серпня 2018 року

Днями було завершено розпочатий в 2017 році капітальний ремонт частини вулиць Соборна та Пушкіна, які прилягають до вул.Водостічна. Так, площа облаштованого покриття на цих відрізках вулиць у цьому  році склала близько 1500,0 м.кв., загальною вартістю майже 760,0 тис.грн. 

12 серпня 2018 року

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Ваше покликання – дарувати людям затишок, тепло і комфорт, завжди було і буде актуальним. З давніх-давен ваша праця була нелегкою, але дуже шанованою в народі, адже завдяки вашій майстерності, а інколи й творчості, наші  місто і села стають красивішими та сучаснішими.

12 серпня 2018 року

Шановні працівники ветеринарної медициниприйміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ви виконуєте важливу і необхідну справу – забезпечуєте санітарну безпеку нашої громади. На вас лежить відповідальність за збереження епізоотичного благополуччя, забезпечення якості і безпеки продуктів, а, значить і здоров’я людей, які їх споживають.

10 серпня 2018 року

  Днями в селі Наріжжя Семенівського району відбувся відкритий обласний інклюзивний фестиваль творчості ,,Рогозів кут“ та Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед осіб з інвалідністю.  Участь в спортивному заході взяли представники з Полтавської, Київської, Кіровоградської, Харківської, Донецької та інших областей. Змагання проходили як в командному заліку, так і в індивідуальному.

  Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представили громадська організація ,,Пирятин. Безмежність.“  та Пирятинська районна організація інвалідів.

10 серпня 2018 року

Сьогодні у виконавчому комітеті відбулося засідання комісії по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово - комунальні послуги. До роботи долучилися і спеціалісти управління економіки виконкому міської ради.

 

9 серпня 2018 року

Сьогодні в рамках співпраці з проектом GIZ „Реформа управління на сході України“ Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради отримав нове автономне цифрове обладнання – мобільний офіс. Це ще один крок до розширення можливостей міського ЦНАПу та наближення послуг до жителів громади. Партнер Проекту Антон Андріяш передав мобільний кейс керуючій справами виконкому міської ради Ларисі Кочур та адміністраторам Центру. Він детально розповів про мобільний офіс, його можливості і технічні характеристики, а також провів інструктаж щодо використання нового обладнання.

9 серпня 2018 року

9 серпня спеціалісти Полтавської облдержадміністрації провели перевірку стану мобілізаційної готовності установи та дотримання вимог ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та їх бронювання у виконавчому комітеті Пирятинської міської ради.

9 серпня 2018 року

Шановні громадяни! До Вашої уваги пропонуємо календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторних місцевих виборів старости села Калинів Міст Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади 23 вересня  2018 року.

9 серпня 2018 року

З метою вивчення стану готовності торгівельної мережі до постачання товарів провідним спеціалістом відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Лілією Зубко проведено обстеження пирятинських об’єктів торгівлі, здійснено моніторинг асортименту  та цінової політики шкільних товарів та канцелярського приладдя.

8 серпня 2018 року

Сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг зібралися підписанти угоди з міжмуніципального співробітництва по наданню адміністративних послуг жителям Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад  Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району.

8 серпня 2018 року

До уваги бажаючих балотуватися на посаду старости села Калинів Міст!

Просимо ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до Територіальної виборчої комісії для реєстрації кандидата на посаду старости.

8 серпня 2018 року

З 22 по 29 липня в місті Кітен (Болгарія) відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв „Аrt-Wave“. Зразковий хореографічний колектив „Стиль“ Пирятинської школи естетичного виховання під керівництвом Віталіни Ющенко прийняв участь у фестивалі та показав високий рівень виконання.

Колектив виборов II місце у номінації „Народний танець“.

8 серпня 2018 року

Електрика – наш добрий помічник. Ми так звикли користуватися різними електроприладами, що нерідко забуваємо про небезпеку електричного струму. Нагадуємо, що 30% пожеж в області виникає через порушення правил експлуатації електроприладів.

8 серпня 2018 року

7 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. 

7 серпня 2018 року

З метою покращення фахового рівня працівників виконавчого комітету та депутатів міської ради Пирятинська міська об’єднана територіальна громада вже другий рік поспіль визначена однією з учасниць Школи місцевого самоврядування DESPRO Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO.

7 серпня 2018 року

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує жителям Пирятина, та Пирятинського району, які долучилися до благодійної акції збору коштів на лікування Литвиненко Анни. Зібрані кошти переданобатькові Анни, Литвиненко Олександру, в сумі 2323грн.

7 серпня 2018 року

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №780 затверджено набори продуктів харчування для основних соціальних і демографічних груп населення, так званий „споживчий кошик“. На підставі аналізу даних про рівень роздрібних цін на споживчі товари в об’єктах торгівлі міста Пирятина обраховано вартість місячного набору продуктів харчування для працездатного населення.

7 серпня 2018 року

Управлінням економіки виконкому міської ради проведено оперативний моніторинг рівня роздрібних цін на окремі види нафтопродуктів, що реалізуються постачальниками на території населених пунктів Пирятинської міської об'єднаної територіальної громади.

6 серпня 2018 року

Фахівці Служби порятунку в Пирятинському районі патрулюють місця відпочинку біля води, а також щотижня проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил безпечної поведінки під час купання. 

6 серпня 2018 року

Щороку на початку серпня пирятинська громада вшановує земляків, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи цілісність і незалежність нашої Батьківщини. От і цьогоріч 6 серпня на міський цвинтар пом’янути пам’ять наших героїв прийшли їх рідні та побратими, а також представники колективів міської ради, райдержадміністрації та районної ради на чолі з виконувачем обов’язків міського голови Тетяною Чайкою, головою райдержадміністрації Олегом Кучею та головою районної ради Сергієм Пазюком.

3 серпня 2018 року

2 серпня у Пирятинському краєзнавчому музеї відкрилась виставка місцевої майстрині Лідії Хижняк. 

3 серпня 2018 року

3 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. На порядок денний засідання було винесено 13 питань.

3 серпня 2018 року

Саме літо замовило чудову погоду для традиційного святкуванням  Дня села в Олександрівці на Святого Іллю, яке відбулося 2 серпня біля сільського клубу. 

3 серпня 2018 року

2 серпня міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у прес-конференції, присвяченій старту проекту „Марафон: енергоефективна та безпечна громада“, що реалізується спільно Асоціацією об’єднаних територіальних громад, проектом „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO та проектом „Реформи у сфері енергоефективності“ GIZ. Серед присутніх також були керівники та представники секторальних платформ Асоціації ОТГ, представиники компаній, що працюють в сферах енергоефективності та безпеки, керівники об’єднаних громад.

2 серпня 2018 року

2 серпня відбувся день міської ради в Калиновомостівському старостаті. Заступник міського голови Раїса Андрейщук, працівники виконавчого комітету міської ради та керівники комунальних підприємств підсумували стани виконання доручень міського голови, даних під час аналогічного заходу на початку червня поточного року.

2 серпня 2018 року

Для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради потрібно, щоб до її складу увійшли найкращі представники молоді Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Членами Молодіжної ради можуть стати особи віком від 14 до 35 років з числа учнівського самоврядування, професійних спілок та інших активістів молодіжного руху.

2 серпня 2018 року

В рамках участі нашої громади в ініціативі Євросоюзу „Мери за економічне зростання“ протягом останніх декількох місяців відбувалося формування Плану місцевого економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ. Процесом розробки Плану займалась спеціально створена розпорядженням міського голови робоча група. 

1 серпня 2018 року

У зв’язку із достроковим припиненням повноважень старости села Калинів Міст, Пирятинською міською виборчою комісією, на підставі рішення Пирятинської міської ради про призначення позачергових місцевих виборів старости, прийнято рішення про початок виборчого процесу. 

З 04 серпня 2018 р. розпочинається офіційний виборчий процес повторних місцевих вибори старости села Калинів Міст Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Пирятинського району. Вибори відбудуться 23 вересня 2018 року. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua