Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 серпня 2018 року 23:59

Реформування системи охорони здоров’я є актуальним питанням

  15 серпня 2018 року виконкомом Пирятинської міської ради ініційована спільна зустріч  керівництва Пирятинської ЦРЛ з керівниками  міста і району  у рамках реформування системи охорони здоров’я для обговорення перспектив нашої громади.     

  Ініціатива спрямована на здійснення головного завдання – створення та підтримку відповідного життєвого середовища, зменшення соціальної напруги в громаді, надання мешканцям м.Пирятина та Пирятинського району якісних і доступних медичних послуг, забезпечення належної матеріально-технічної бази та створення умов для діяльності медичних працівників.

 З 26.06.2018 робоча група Західного госпітального округу Полтавської області  розглядає можливості перспективного розвитку закладів охорони здоров’я. 16.08.2018 Департаментом охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації та Госпітальною радою Західного госпітального округу Полтавської області вивчатиметься дане питання в Пирятинській центральній районній лікарні. Розпочинається важливий етап трансформації системи охорони здоров’я.  

 Головний лікар  Пирятинської ЦРЛ Олександр Гаркавенко  поінформував про проблеми галузі: незабезпеченість кадрами, транспортом, недостатню кількість сучасного спеціалізованого обладнання, незадовільний  стан окремих будівель.  

 Міський голова Олексій Рябоконь наголосив, що першочерговим завданням влади та медичних працівників  є   забезпечення якісними та доступними послугами  як жителів міста, так і жителів району. Акцентував увагу на формуванні моделі  вторинної ланки медичної допомоги. Зазначив,  що слід консолідувати зусилля всіх гілок влади. Підтримано пропозицію голови районної ради Сергія Пазюка по виробленню алгоритму дій та участі в цьому процесі обласних депутатів.

 

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua