Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 серпня 2018 року 17:05

Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед осіб з інвалідністю

     Днями в селі Наріжжя Семенівського району відбувся відкритий обласний інклюзивний фестиваль творчості ,,Рогозів кут“ та Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед осіб з інвалідністю.  Участь в спортивному заході взяли представники з Полтавської, Київської, Кіровоградської, Харківської, Донецької та інших областей. Змагання проходили як в командному заліку, так і в індивідуальному.

      Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представили громадська організація ,,Пирятин. Безмежність.“ (Юлія Плошко та Оксана Пилипенко) та Пирятинська районна організація інвалідів (Олег Сімон, Наталія Бусло, Тетяна Миленко та Олена Коробіцина). Тетяна Миленко зайняла І місце в змаганнях ,,кеглі“ та ІІІ місце в змаганнях з шашок. Переможці спортивних змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами та сувенірами.

      Основним завданням спартакіади є популяризація рекреаційних видів спорту, як ефективного способу оздоровлення та реабілітації інвалідів та залучення їх до активного способу життя.

      В Наріжжі паралельно відбувся інклюзивний фестиваль творчості осіб з інвалідністю ,,Рогозів кут“. Дипломом І ступеню в номінації  ,,Художнє читання“ нагороджена Оксана Пилипенко, дипломом І ступеню в номінації  ,,Хореографія“,  за високу виконавську майстерність та значний внесок в розвиток народного мистецтва нагороджений Олег Сімон, дипломом ІІ ступеню в номінації вокального виконання нагороджена Наталія Бусло, диплом ІІІ ступеню в номінації  ,,Гумор“ отримала Олена Коробіцина.

      За значну роботу щодо популяризації серед населення проекту ,,Бюджет участі 2017 року Полтавської області“ подякою був нагороджений Олег Сімон.

      Основними завданнями фестивалю є залучення людей з фізичними вадами до занять з різних видів художньої творчості, виявлення нових талантів та всебічне вивчення проблем творчої діяльності інвалідів.

         

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua