Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 серпня 2018 року 08:02

Дорогі пирятинці!

     Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора та 27-ю річницею Незалежності України! Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

     Наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

     Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

      Наше спільне  завдання – зробити державу сильною, змінюючи на краще усі сфери життя. Вдячний Вам за клопітку працю в розбудові Пирятинщини. Розвинена та заможна  громада – запорука успіху.

     В ці святкові дні від щирого серця зичу землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, впевненості в майбутньому, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення.  

 

З повагою

міський голова                                                                   Олексій Рябоконь

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua