Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2018 року

 

Документом, який підтверджує перебування на військовому обліку є військовий квиток, тимчасове посвідчення або посвідчення про приписку до військової дільниці.

31 січня 2018 року

30 січня відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії розглянули та обговорили чотири питання порядку денного.

31 січня 2018 року

У 2015 році для Пирятина відбулася історична подія – утворилася міська об’єднана територіальна громада. З’явилися нові можливості та нові повноваження. Міська рада визначила пріоритетний напрям роботи органу місцевого самоврядування – надання послуг населенню і поставила завдання - створити Центр надання адміністративних послуг.

31 січня 2018 року

В Пирятинському краєзнавчому музеї  кожної першої суботи місяця працює творча майстерня з декоративно-прикладного мистецтва „Хенд-мейд“.

30 січня 2018 року

Нещодавно у Департаменті охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації чотири провідних фахівці говорили про ситуацію з кором, дифтерією і вакцинами в області. Лікар-епідеміолог, в.о. директора ДП „Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України“ Андрій Байбарза сказав, що за минулий рік було зареєстровано 19 випадків захворювань на кір та 15 випадків за січень 2018. Хворіють як діти, так і дорослі. Щоб зупинити хворобу необхідно проводити імунізацію, особливо дітей. Вакцини від кору (КПК – кір, паротит, краснуха) в області є, по 100-200 доз отримали райони.

30 січня 2018 року

28 січня в приміщенні Центру громадського діалогу відбулися одночасно 2 події: ігри та розваги для дітей з інвалідністю та зустріч батьків з керівником проекту ,,Стройняшки“ Оленою Свириденко. 

30 січня 2018 року

У закладах освіти Пирятинської міської ради протягом тижня відбулися заходи присвячені вшануванню жертв Голокосту в Україні та Героїв Крут. 

29 січня 2018 року

29 січня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

29 січня 2018 року

Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарних правил пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Адже часто для обігріву власних помешкань люди використовують саморобні або не сертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.    

 

29 січня 2018 року

Пирятинський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді – спеціальний заклад, що проводить соціальну роботу з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

За сприянням Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в січні місяці надана матеріальна допомога на суму 3700,00 грн. на лікування дітей, новорічний подарунок дитині, яка опинилася в складних життєвих обставинах – конструктор ,,Лего“, дитячий одяг та іграшки 3-м сім’ям з дітьми.

29 січня 2018 року

З метою попередження травмування та загибелі громадян на льоду, рятувальники Пирятинщини проводять профілактичні бесіди, під час яких з рибалками проводяться інструктажі щодо безпечної поведінки на льоду.

Так, 28 січня співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з представниками ПП ТРК «Пирятин» провели профілактичний рейд по водним об’єктам Пирятинського району. Під час бесід рятувальники нагадали рибалкам основні правила безпечної поведінки на льоду та рад зали листівки та пам’ятки попереджувального характеру.

29 січня 2018 року
Актуальним питанням на даний час в сфері адмінпослуг є отримання витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для подання відповідних даних в територіальні органи Державної податкової інспекції, державні (приватні) нотаріальні контори тощо.
29 січня 2018 року

Досить часто у громадян виникає питання як примусово зняти особу із реєстрації у своїй квартирі якщо вона не є власником і не проживає там, оскільки дана обставина позбавляє їх права на отримання субсидії, а добровільно знятися із місця реєстрації особа не бажає або немає можливості, оскільки проживає в іншій країні. 

28 січня 2018 року

29 січня  - День пам’яті Героїв Крут. В цей день Україна вшановує молодих синів, які невдовзі після проголошення незалежності Української Народної Республіки у 1918 році на кілька днів зупинили просування на Київ московсько-більшовицької орди, поклавши свої голови.

26 січня 2018 року

Щороку 27 січня світова спільнота відзначає Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. В історії людства було багато „темних“ плям, але так відверто, масштабно і цинічно, суспільство ще не падало ніколи. 

26 січня 2018 року

26 січня в Центрі дитячого розвитку „Долоньки“ в рамках роботи Авторської творчої майстерні педагогів закладів дошкільної освіти вихователі Пирятинського дошкільного навчального закладу „Ромашка“ ділилися своїми здобутками та досягненнями щодо впровадження  напрямку роботи „Технологія „Освітня подорож“, як форма реалізації партнерської діяльності дитини і дорослого“.

26 січня 2018 року

26 січня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся перший етап обласного огляду-конкурсу команд КВК учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Тема сезону „Спорт – розваги до сьомого поту“.

26 січня 2018 року

Виконавчий комітет Пирятинської міської ради пропонує будівельним організаціям надати конкурсні пропозиції на виконання ремонтно-будівельних робіт, зазначених в затвердженому дефектному акті (додається).

Конкурсні пропозиції приймаються до 12-00 02 лютого 2018 року.

26 січня 2018 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 12,1% порівняно з епідпороговим показником.

 

26 січня 2018 року

25 січня головний спеціаліст відділу освіти Анна Тристан, вихователь-методист ДНЗ "Берізка" Олена Курочка та практичний психолог ДНЗ „Сонечко“ Ірина Чепур відвідали Полтавський спеціалізований навчально-виховний комплекс № 45 з метою вивчення досвіду щодо впровадження інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти. Директор закладу Шаповал Алла розповіла про перемоги та поразки на шляху реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття якісної освіти в дитсадку. Учасники делегації переглянули заняття в середній та старшій групах, ознайомились безпосередньо з роботою асистента вихователя, перейняли досвід ведення необхідної документації, складання індивідуальних планів розвитку дітей та матеріалів для практичної роботи.

 

25 січня 2018 року

25 січня відбувся день міської ради в Олександрівському старостаті. Виконуючий обов’язки міського голови Ігор Шикеринець провів особистий прийом громадян, спеціалісти міської ради з керівниками комунальних підприємств оглянули об’єкти соціальної сфери.

25 січня 2018 року

Вже традиційними стали зустрічі вихованців закладу дошкільної освіти „Червона шапочка“ з працівниками Національного природничого парку „Пирятинський“. 24 січня вихователі і малята із великим зацікавленням  слухали змістовну розповідь провідного спеціаліста Пономаренко О.К. про різновиди птахів Пирятинської місцевості, що зимують з нами, та як їм треба допомагати в холодну пору року.

 

25 січня 2018 року

24 січня в Пирятині завершився турнір із хокею на Кубок міського голови. Такі змагання проводяться вже вдруге. У турнірі взяли участь чотири команди: „Шторм“, „Автостанція“, „Ветеран“ (Пирятин) та „Калинів Міст“. 

24 січня 2018 року

24 січня відбулася тридцять четверта сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. На початку пленарного засідання Ігор Шикеринець проінформував присутніх про роботу виконавчих органів міської ради у міжсесійний період.

24 січня 2018 року

З метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України „Я МАЮ ПРАВО!“.

23 січня 2018 року

З нагоди 99-ї річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та з метою належного відзначення Дня Соборності України у Центрі дитячої та юнацької творчості були проведені різноманітні заходи: організовано інформаційно–пізнавальний куточок „Єдина і неподільна Україна“, для вихованців позашкільного навчального закладу медіатори провели дитячу гру-руханку  „Єднаємося заради майбутнього!“,  діти писали побажання єдиній соборній Україні.

22 січня 2018 року

22 січня відбулася нарада стосовно розчищення та посипання доріг і тротуарів у виконуючого обов’язки міського голови Ігоря Шикеринця за участю заступника міського голови Максима Варави та директора КП „Каштан“ Віталія Скочка. 

22 січня 2018 року

22 січня 1919 року відбулася історична подія для нашої держави – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.  У цей день прийнято також згадувати іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше 22 січня 1918 - прийняття ІV Універсалу Української Центральної Ради, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки. З нагоди свята в Пирятині, біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбувся урочистий мітинг.

22 січня 2018 року

Сьогодні відбулася відеонарада щодо впровадження системи „SMART Пирятин“. Консультували спеціалістів міської ради щодо інформації, яка необхідна для первинного налаштування та впровадження програмного забезпечення BIS-SOFT „SMART портал“, доктор наук з державного управління, професор, радник Комітету Верховної Ради України  з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, експерт В’ячеслав Толкованов та керівник фірми ТОВ „БІС-СОФТ“ Євген Клєп, яка займається розробкою нової інтегрованої платформи.

22 січня 2018 року

Підрозділ Пирятинського РС ДСНС України в Полтавській області продовжує оперативно реагувати на всі виклики від водіїв, які через складні погодні умови опинилися у сніговому полоні та не можуть самостійно продовжити рух.

22 січня 2018 року

Днями пройшов відбірковий обласний етап Всеукраїнського конкурсу „Яскраві діти України“. Участь у конкурсі брали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості та Школи естетичного виховання. 

22 січня 2018 року

Відповідно до ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, в першу чергу, малозахищених верств населення, у період низьких температур на території комунального підприємства „Каштан“ був організований цілодобовий пункт обігріву. Він відкривається і діє у період низьких температур (- 10о С та нижче) впродовж зимового періоду. 

22 січня 2018 року

21 січня в приміщенні спортивного залу Пирятинського ліцею розпочався Чемпіонат Пирятинської районної організації ВФСТ „Колос“ з волейболу серед чоловіків.

21 січня 2018 року

Шановні пирятинці!

22 січня українці відзначають одне з найбільших державних свят – День Соборності України. Довго український народ боровся за свою державність, багато крові пролито борцями за Україну. 1919 року відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

21 січня 2018 року

На засіданні виконавчого комітету також розглядалося питання про укладення договору на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті № 3 „Ринок-АС-1 (по вул. Гагаріна через вул. Київська)“.

21 січня 2018 року

19 січня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 13 питань. 

21 січня 2018 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 56,3% порівняно з епідпороговим показником.

19 січня 2018 року

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. 

19 січня 2018 року

Сьогодні, 19 січня, за доброю традицією на мальовничому острові Масальський пройшло свято Водохреща.

19 січня 2018 року

18 січня в Пирятинському ліцеї відбулася стратегічна сесія щодо розвитку освіти Пирятинської ОТГ за участю міського голови Олексія Рябоконя, заступника міського голови з питань діяльності виконкому Раїси Андрейщук, представників відділу освіти, ректора і фахівців Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (ПОІППО) ім. М. В. Остроградського Віталія Зелюка, Тетяни Устименко, Марини Єщенко, педагогічних працівників та батьківської громадськості закладів освіти. 

19 січня 2018 року

Фінансове управління Пирятинської міської ради повідомляє про те,  що з 22 січня 2018 року будуть змінені реквізити рахунків зі сплати надходжень екологічного податку до бюджету міської об’єднаної територіальної громади, а саме:

19 січня 2018 року

18 січня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На порядок денний було винесено майже півсотні питань.

18 січня 2018 року

Сьогодні, 18 січня, в Пирятині настала справжня зима: випало чимало снігу. Для когось це радість, а для комунальників - „гаряча пора“.

18 січня 2018 року

У зв’язку з негодою міська рада звертається до мешканців міста з проханням не залишати транспортні засоби на проїжджій частині, щоб комунальна техніка мала можливість здійснити розчистку вулиць швидко та якісно.

18 січня 2018 року

17 січня відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Попередньо комісія розглядала питання, що виноситимуться на сесію, ще в понеділок, але голосувати за надані рекомендації не могла через недостатню кількість депутатів.

18 січня 2018 року

17 січня в голови райдержадміністрації відбулася нарада з питань медичної реформи за участю голів міської і районної рад, їхніх заступників, голів постійних комісій, головного лікаря ЦПМД та інших. Обговорення стосувалося подальшого утримання Пирятинської міської амбулаторії (поліклінічного відділення).

17 січня 2018 року

Запрошуємо вас на свято Водохреща, яке відбудеться  19 січня, о 12 годині, на острові Масальський.

17 січня 2018 року

З 6 лютого 2018 року в Україні розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання.  19 березня 2018 року – останній день реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде вносити до 2 квітня 2018 року.

17 січня 2018 року

16 січня для педагогів закладів дошкільної освіти Пирятинської міської ради була організована зустріч з кандидатом педагогічних наук, досвідченим педагогом Наталією Гавриш. Тема заходу: „Сучасний погляд на заняття з дітьми дошкільного віку“ викликана прагненням педагогів підвищити власний професійний рівень з огляду на реформи, що відбуваються в освіті через впровадження Нової української школи. 

17 січня 2018 року

16 січня в Центрі громадського діалогу відбулися засідання двох постійних комісій: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку і сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули понад три десятки проектів рішень.

17 січня 2018 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України захворюваність на  вітряну віспу в місті, починаючи з грудня 2017 року, зросла у порівнянні із аналогічним періодом, в 4,5 рази. 

17 січня 2018 року

Із настанням морозів на людину чекає небезпека — загроза провалитись під лід. Тому 15 січня рятувальники Пирятинський РС ГУ ДСНС України у Полтавській області проводили моніторинг товщини льоду на острові Масальський та на інших водних об’єктах Пирятинського району, де передбачається масовий вихід людей на кригу. На даний момент товщина льоду на острові Масальський складає від 3 до 5 см. 

16 січня 2018 року

30 червня 2017 року рішенням сесії міської ради було затверджено Програму „Забезпечення умов для заняття спортом та облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки“. Пізніше до неї вносилися зміни, зокрема, в частині облаштування спортивних майданчиків для занять силовими видами спорту.

16 січня 2018 року

15 січня в Центрі громадського діалогу відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, молоді, культури, фізичної культури, охорони здоров’я і соціального захисту та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

16 січня 2018 року

Протягом двох останніх днів в Пирятині сталося дві пожежі. 14 січня по вулиці Саксаганського горів господарчий будинок. Вогнем знищено перекриття будівлі. Попередня причина загорання – недолік конструкції, порушення правил монтажу печі та димаря.

15 січня 2018 року

Триває в Пирятині благодійний захід „Зустрічі – заради життя!“. Автор ідеї проведення акції журналіст, волонтер, громадський діяч Альона Гуленко. Реалізується проект спільно з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і спрямована на збір коштів на лікування чотирьох важкохворих діток.

14 січня 2018 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 68,2% порівняно з епідпороговим показником.

14 січня 2018 року

12 січня в Пирятинському ліцеї відбулося засідання „круглого столу“ за участю міського голови Олексія Рябоконя, заступника міського голови з питань діяльності виконкому Раїси Андрейщук, представників  відділу освіти, адміністрації ліцею та ректора і фахівців Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського Віталій Зелюк, Тетяна Устименко, Марина Єщенко.

13 січня 2018 року

12 січня в Центрі надання адміністративних послуг відбулося засідання правління Асоціації малих міст України (АММУ). Під час засідання присутні підвели підсумки роботи Асоціації в 2017 році та визначили основні напрямки на 2018.

13 січня 2018 року

Для начальників структурних підрозділів виконкому Пирятинської міської ради відбулося навчання з охорони праці. Вступний інструктаж провів відповідальний за охорону праці, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Роман Педяш.

13 січня 2018 року

12 січня відбулося засідання комісії з контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги. Таке зібрання проходило вже втретє. 

13 січня 2018 року

12 січня відбулася нарада за участі міського голови Олексія Рябоконя та керівників комунальних підприємств щодо впровадження системи енергетичного моніторингу на об’єктах комунальної власності.

12 січня 2018 року

11 січня відбулося засідання Погоджувальної ради, на якому депутати узгодили перелік проектів рішень, що виносяться на тридцять четверту сесію Пирятинської міської ради.

12 січня 2018 року

11 січня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися громадські слухання щодо проекту плану зонування території міста Пирятин Полтавської області. Зонінг розроблений на основі проектних рішень Генерального плану міста.

12 січня 2018 року

11 січня, в дні шкільних канікул, в Калиновомостівській сільській бібліотеці (завідувач Антоніна Букша) читачі – учні молодших класів мандрували казковими стежками творів Всеволода Нестайка „Дивовижні пригоди в лісовій школі“.

12 січня 2018 року

Допомоги потребує 3-річна Полінка Гончарова з міста Пирятин. У крихітки виявили метастаз у кістковому мозку, 4 стадія. Дівчинка вже пройшла 5-ть курсів хіміотерапії. Під час переливання крові, яке було потрібне для підняття гемоглобіну, був занесений вірус гепатиту В.

12 січня 2018 року

11 січня відбулося засідання робочої групи щодо впровадження системи „SMART Пирятин“. Учасники зібрання обговорили основні розділи, які повинні бути на новій електронній платформі. 

11 січня 2018 року

11 січня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася педагогічна рада-конференція „Шляхи забезпечення творчої співпраці педагогічного колективу, учнів і батьківської громадськості в умовах демократизації школи“. Організатори заходу - методичні кабінети відділів освіти міста та району. 

11 січня 2018 року

11 січня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.  

Насамперед, було заслухано новопризначеного керівника відділу освіти міської ради Тамару Коваленко про затвердження штатного розпису  методичного кабінету відділу освіти Пирятинської міської ради. 

11 січня 2018 року

Список військовослужбовців, що самовільно залишили військові частини і які були призвані  Пирятинським РВК та на даний час перебувають у розшуку військовими частинами станом на 10 січня 2018 року: 

11 січня 2018 року

Шановні підприємці!

Пирятинська міська рада планує розгляд та прийняття програми підтримки народжуваності у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2018 рік, якою передбачена також співпраця з представниками бізнесу.  Якщо ви бажаєте стати учасником програми та підтримати сім’ї з новонародженими дітьми знижками на придбання дитячих речей (одяг, аксесуари, предмети гігієни, іграшки, ліки, меблі тощо) в об’єктах роздрібної торгівлі, просимо звернутися до Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел.: 0503278134 (Юлія Вікторівна).

10 січня 2018 року

Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарних правил пожежної безпеки. Адже часто для обігріву власних помешкань люди використовують саморобні або несертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.

10 січня 2018 року

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з укомплектування дошкільних навчальних закладів. Протягом місяця до міської ради надійшло 4 заяви від жителів об’єднаної громади.

10 січня 2018 року

Учні дуже люблять зимові канікули. Хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимові канікули припадають улюблені свята: Новий рік та Різдво. 

9 січня 2018 року

Сьогодні, 9 січня, відбулося засідання конкурсного комітету щодо визначення перевізника на міському маршруті № 3 „Ринок – АС-1 (по вул. Гагаріна та вул. Київська)“. Конкурс за цим маршрутом оголошувався вже вчетверте і лише цього разу з’явився претендент.

9 січня 2018 року

Нещодавно виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Анна Тристан взяла участь у засіданні круглого столу „Впровадження реформи освіти. Регіональні особливості. Дорожня карта“ на базі Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування.  Захід відбувся в рамках реалізації міжнародного проекту „Підтримка децентралізації в Україні“ за результатами ознайомлення з системою освіти республіки Польщі.

9 січня 2018 року

Шановні батьки, вчителі, вихователі!

Щоб не сталося лиха, потрібно з раннього віку навчати дітей  правил поводження з вогнем, розповідати, які наслідки можуть бути від пустощів з вогнем. Зацікавлять дитину розповіді з власного досвіду або  характерні приклади пожеж, аварій і обов’язково потрібно запитувати у дітей, що ти будеш робити, коли виникне пожежа.

6 січня 2018 року

Шановні пирятинці!

Щиро вітаю Вас із найсвітлішим святом – Різдвом Христовим! Цього дня Матінка-Земля співає свої різдвяні пісні і небеса торжествують разом з нею. Горять свічки в храмах і будинках, висвітлюючи образ Божого сина.

6 січня 2018 року

5 січня у святковому національному вбранні: у червоних квітчатих хустках, із яскравою зіркою в руках – такий веселий гурт ходив містом. Щедрувальна група у складі вихованців та викладачів Центру дитячої та юнацької творчості щиро та весело вітала пирятинців з новорічними святами та Різдвом Христовим. Діти співали щедрівок і бажали всім щастя, добра, злагоди та миру. 

6 січня 2018 року

4 січня у міського голови відбулася нарада за участю його заступників Ігоря Шикеринця і Раїси Андрейщук, спеціалістів фінансового управління і відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного лікаря Центру первинної медичної допомоги щодо виконання повноважень Пирятинською міською радою в галузі охорони здоров’я.

6 січня 2018 року

5 січня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Спочатку міський голова та всі присутні привітали члена виконкому, начальника управління соціального захисту населення Володимира Гудзя з днем народження, побажали міцного здоров’я, успіхів та всього найкращого.

5 січня 2018 року

Вже стало доброю традицією на Пирятинщині відзначати тих, хто завдяки наполегливим тренуванням, цілеспрямованості та високим досягненням у спорті прославляє наш край далеко за його межами. 5 січня  керівники міста та району вручили нагороди переможцям та призерам конкурсу „Герої спортивного року Пирятинщини - 2017“.

5 січня 2018 року

Cьогодні в приміщенні конференц-залу Пирятинського ліцею за ініціативи відділу освіти Пирятинської міської ради відбувся семінар-навчання на тему „Проектний менеджмент в освіті: школа успішного керівника“. В засіданні взяли участь керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Пирятинської міської об’єднаної територіально громади. 

5 січня 2018 року

За даними Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний лабораторний центр“ МОЗ України за останній тиждень спостерігається зниження захворюваності на грип та ГРВІ на 48,9% порівняно з епідпороговим показником.

5 січня 2018 року

Щодня учні шкіл радісно і цікаво проводять зимові канікули. 4 січня святкові розваги відбулися в Опорному закладі Пирятинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №6. Незважаючи на те, що йшов дощ і було похмуро, у школярів настрій не зіпсувався, бо свято перенесли  у затишну актову залу навчального закладу. Різдвяні свята проводжуються.

4 січня 2018 року

З 1 січня 2018 року українцям доведеться звикати до змін в Правилах дорожнього руху. Зокрема, вступило в дію обмеження швидкості в населених пунктах до 50 км/год. Вже також працює новий Порядок видачі посвідчення водія. Відтепер, перше посвідчення водія у сервісних центрах МВС видаватиметься на два роки з правом обміну на постійне у разі, якщо протягом двох років з дня його видачі особою не було вчинено три і більше адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Якщо таких порушень було не більше двох або взагалі не було, громадянин обмінює тимчасове посвідчення на постійне.? 

3 січня 2018 року

Зимові канікули для учнів шкіл міста проходять весело і цікаво. Сьогодні, 3 січня, біля міської ялинки лунав дитячий гомін.  Для школярів педагоги-організатори Пирятинської загальноосвітньої школи I-II ступенів №1 підготували захоплюючу святково-розважальну програму. Малеча за участь у конкурсах отримала подарунки, придбані за кошти бюджету міської ОТГ. Подібні заходи будуть проводитися на майдані Незалежності 4, 5, 9 та 10 січня.

3 січня 2018 року

Новий 2018 рік для Олександрівки розпочався із вирішення однієї із найбільш озвучуваної проблеми: ремонту огорожі в центрі населеного пункту. 

3 січня 2018 року

Нещодавно у верхньому меню офіційного сайту Пирятинської міської ради з’явився новий розділ „Учасникам АТО“, в якому є пункти: земельні, житлові та соціальні питання. В цьому розділі учасники АТО можуть дізнатися, що потрібно: для постановки на облік на виділення земельної ділянки для житлової забудови на території Пирятинської ОТГ, для  постановки на квартирний облік при виконкомі міської ради, для звільнення від плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, для отримання матеріальної допомоги, для отримання статусу безробітного та працевлаштування, для оформлення соціальної картки учасника АТО ,,Українці разом“, для отримання соціальних пільг на комунальні послуги та інше.

3 січня 2018 року

Чудовою розважальною програмою розпочалися зимові канікули у школярів  біля міської ялинки 2 січня 2018 року, яку підготували і провели  керівники гуртків Пирятинської станції юних техніків. Весело і жваво  юні пирятинці гралися і продовжували святкувати Новорічні свята. Кожен отримав солодкий подарунок за відгадану загадку та перемогу у конкурсі.

3 січня 2018 року

Традиційно, кожного року Пирятинською міською  радою проводиться передноворічний Конкурс на „Краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської міської ради  до Нового   2018 року“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua