Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 січня 2018 року 16:18

На засіданні бюджетної комісії

30 січня відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії розглянули та обговорили чотири питання порядку денного.

Начальник відділу економічного прогнозування виконкому міської ради Наталія Троян проінформувала про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Зазначила, що минулого року реалізовано 43 Програми, виконано переважну більшість запланованих заходів. Ті заходи, які не були виконані і не втратили своєї актуальності, включено до Плану соціально-економічного розвитку на 2018 рік. В ході обговорення порушено питання щодо завершення реконструкції та введення в експлуатацію басейну Пирятинського ліцею, переобладнання будівлі колишньої школи у с.Калинів Міст під старостат, утеплення будівлі ДНЗ „Сонечко“ тощо. Інформацію щодо виконання Плану за минулий рік взято до відома. Запропоновано заслуховувати інформацію щодо виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської ОТГ на 2018 рік щоквартально на засіданнях бюджетної комісії та раз у півроку на сесіях міської ради.

Начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради Олександр Новіков проінформував присутніх про проекти і програми, які були розроблені відділом та подані на конкурс до обласного та міжнародних фондів  для отримання ґрантів на розвиток об’єднаної громади. Комісія рекомендувала відділу залучити до розробки конкурсних проектів Національний природний парк „Пирятинський“ та подати їх до обласного екологічного фонду для залучення коштів на здійснення природоохоронних заходів на території Пирятинської ОТГ.

При розгляді питання щодо створення нових робочих місць у 2018 році депутати і запрошені активно обговорювали питання щодо передачі поліклінічного відділення із спільної власності територіальних громад Пирятинського району у власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, утворення на цій базі комунального закладу первинної медичної допомоги, здійснення заходів щодо реформування медичної галузі та забезпечення надання якісних медичних послуг населенню нашої громади.

Останнім питанням заслухано інформацію начальника фінансового управління Пирятинської міської ради Світлани Кеди щодо використання освітньої субвенції із державного бюджету на утримання закладів загальної середньої освіти та опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 у 2017 році. Зазначено, що минулого року за рахунок державної субвенції суттєво оновлено матеріально-технічну базу опорного закладу, зокрема, придбано  обладнання та меблі для навчальних кабінетів на суму близько трьох мільйонів гривень.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua