Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 січня 2018 року 21:12

Збори правління Асоціації малих міст України в Пирятині

12 січня в Центрі надання адміністративних послуг відбулося засідання правління Асоціації малих міст України (АММУ). Під час засідання присутні підвели підсумки роботи Асоціації в 2017 році та визначили основні напрямки на 2018.

У вітальному слові міський голова зазначив, що Пирятинська громада – активний учасник всіх заходів, що проводить Асоціація малих міст України. „Я радий, що в Пирятині маємо можливість провести засідання правління Асоціації. Бажаю всім плідної роботи та успіхів“, - сказав Олексій Рябоконь.

Протягом 2017 року тривала реалізація різних проектів. Зокрема, „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“, що впроваджується Академією Фольке Бернадотта в партнерстві  з АММУ, Києво-Могилянською академією та соціологічною агенцією ФАМА за фінансової підтримки Шведського агенства з міжнародного розвитку (SIDA); „Підтримка ролі громад в управлінні місцевим розвитком в Україні“ за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Крім цього, розпочалася реалізація проекту „Мери за економічне зростання“, розпочатий Європейським Союзом, проведено ХІІ Щорічну конференцію малих міст України, ІІ Всеукраїнський фестиваль громад „Віче в Київській Русі“, спільну конференцію з GIZ „Енергоефективність у малих містах. Виклики та рішення“. Пирятинська громада брала участь в усіх цих проектах і заходах.

Новообраний виконавчий директор  АММУ Антоніна Домікан розповіла про основні завдання на 2018 рік: продовжити роботу щодо реалізації проекту Академії Фольке Бернадотта та проекту Фонду Чарльза Стюарта Мотта, провести ХІІ Щорічну конференцію та розпочати співпрацю з Китайською діаспорою в Україні.

У грудні 2017 року було підписано меморандум про співпрацю між АММУ та Китайською діаспорою, що передбачає спільну організацію ряду заходів, створення проектного офісу на базі АММУ, підготовку та реалізацію проектів зі студентського обміну між країнами, організацію візитів китайських делегацій та інше.

Після засідання члени правління вирушили на екскурсію містом.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua