Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 січня 2018 року 18:09

Затверджено Генеральний план міста Пирятин

24 січня відбулася тридцять четверта сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. На початку пленарного засідання Ігор Шикеринець проінформував присутніх про роботу виконавчих органів міської ради у міжсесійний період.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Важливою подією стало затвердження Генерального плану розвитку міста Пирятин, адже чинне законодавство без Генплану не дозволяє проводити будівельні роботи в населеному пункті.

На сесії затверджено звіти про надходження та використання бюджетних коштів на виконання Програм у 2017 році та ряд Програм на 2018 рік. Зокрема, прийнято Програму розвитку лідерського руху в м.Пирятин „Творимо себе – творимо країну“, метою якої є проектування виховного простору з урахуванням сучасної суспільно-політичної ситуації, яка базується на загальнолюдських та громадянських цінностях української нації, для формування свідомого громадянина Української держави, готового до виконання громадянських обов’язків, до успадкування духовних і культурних надбань Полтавщини і міста Пирятин, зокрема, його права стати Лідером!

Тривале обговорення викликала Програма висвітлення діяльності Пирятинської міської ради у ЗМІ на 2018 рік. Після дискусій її було прийнято з урахуванням пропозиції виключити із заходів висвітлення діяльності в інформаційному бюлетені, який планувалося безкоштовно розповсюджувати серед населення.

Крім того, прийнято рішення про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Раїси Андрейщук, затверджено план роботи міської ради на 2018 рік, земельні питання. В цілому прийнято 68 рішень. Завдяки якісній підготовці до пленарного засідання, детальному розгляду проектів рішень на постійних комісіях голосування за більшість питань порядку денного проходило без додаткового обговорення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua