Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 січня 2018 року 10:23

Міська рада працює над впровадженням системи „SMART Пирятин“

11 січня відбулося засідання робочої групи щодо впровадження системи „SMART Пирятин“. Учасники зібрання обговорили основні розділи, які повинні бути на новій електронній платформі.

Основна мета переформатування веб-сайту Пирятинської міської ради в інтегрований портал – це створення громадянам можливості отримати послуги на сайті. Наприклад, подати електронне звернення, за допомогою електронного кабінету клієнта може дізнатися, де і як отримати послугу та на якому етапі її виконання.

Під час засідання робочої групи обговорювалися розділи: кабінет мешканця, база нормативних документів, інвестиційний портал, контакт-центр, електронні петиції, прозорий бюджет та інші. Виходили з того, щоб новий портал був максимально зручним для користувача та забезпечував принципи верховенства права.

Консультували спеціалістів міської ради щодо інформації, яка необхідна для первинного налаштування та впровадження програмного забезпечення BIS-SOFT „SMART портал“, доктор наук з державного управління, професор, радник Комітету Верховної Ради України  з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, експерт В’ячеслав Толкованов та керівник фірми ТОВ „БІС-СОФТ“ Євген Клєп, яка займається розробкою нової інтегрованої платформи.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua