Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 листопада 2018 року

Минулого тижня проходило навчання у ІІ-й завершальній сесії Школи місцевого самоврядування DESPRO-2018. Школа місцевого самоврядування DESPRO ? комплекс навчальних заходів практичного спрямування для лідерів місцевого самоврядування усіх рівнів, яка покликана сприяти формуванню „активу“ системи місцевого самоврядування – критичної маси лідерів ОМС, які: розуміють суть і перспективи реформ; готові запроваджувати реформи/зміни на місцях; готові та вміють поширювати набуті знання.

 

30 листопада 2018 року

Відповідь на це запитання в ході клопіткої роботи шукали учасники семінару – практикуму на тему ,,Створення умов для розвитку щасливої та успішної дитини“, який відбувся 28 листопада на базі Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 6.

30 листопада 2018 року

Відповідно до плану роботи  відділу освіти, молоді та спорту міської ради була проведена акція „Українська революція: 100 років надії і боротьби“. Захід підтримали усі заклади загальної середньої освіти. Метою акції є громадянське виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність.

30 листопада 2018 року

Днями відбувся ІV Обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів. Полтавський ОЦЕВУМ приймав конкурсантів. 

30 листопада 2018 року

28 листопада  заклади загальної середньої освіти зустрічали керівників шкіл  Засульської ОТГ на чолі з  начальником відділу освіти, молоді та спорту  Людмилою  Шевченко. 

30 листопада 2018 року

Нещодавно у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді було підведено підсумки обласного конкурсу мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти. 

30 листопада 2018 року

Дива трапляються, коли в них віриш. Діти Пирятинської ОТГ (від 5 до 12 років) напишіть листа Св. Миколаю та маєте шанс виграти ПЛАНШЕТ та солодкі подарунки. Акція проводиться за ініціативи депутата міської ради Аліни Мірошніченко та місцевих підприємців.

30 листопада 2018 року

Зовсім скоро у домівки маленьких діток завітає Святий Миколай - аби подарувати довгоочікуване новорічне свято. Та нажаль, є дітлахи, до яких Миколай приходить не часто: вони не отримують подарунки та обділені турботою, але щороку так само мріють про новорічне свято.

29 листопада 2018 року

28 листопада відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Члени комісії розглянули два питання: про внесення змін до Регламенту Пирятинської міської ради сьомого скликання та про проект рішення  „Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“.

29 листопада 2018 року

28 листопада відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Обговорювалися питання щодо внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення на 2018 рік та розглядалися листи від установ та організацій щодо виділення коштів із бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

27 листопада 2018 року

Проект Пирятинської міської ради на тему „Поліпшення якості муніципальних послуг позашкільної освіти у сфері розвитку фізичної культури і спорту на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади в контексті створення сучасного спортивно-інноваційно-розвивального простору школи європейського успіху на базі опорного закладу Пирятинський ліцей“ здобув перемогу у конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

27 листопада 2018 року

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція „16 днів проти насильства“. В Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді дана акція стартувала 26 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.

 

27 листопада 2018 року

За інформацією Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського МВПЛД ДУ „Полтавський обласний  лабораторний центр   МОЗ України“ щодо стану інфекційної захворюваності в  районі  на грип та гострі респіраторні інфекції:

 

27 листопада 2018 року

Протягом двох днів 22-23 листопада в Києві проходила конференція високого рівня „Муніципалітети за стійке зростання“, учасниками якої стали представники з 6 країн Східного партнерства (Україна, Білорусь, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Молдова), які є підписантами Європейських ініціатив  „Угода мерів з клімату і енергії“ та „Мери за економічне зростання“. Зазначені ініціативи об'єднали в Києві близько 400 представників національних і місцевих органів місцевого самоврядування.

 

27 листопада 2018 року

Команди з десяти об'єднаних громад, молоді фахівці ОМС і жінки-лідерки місцевого самоврядування впродовж чотирьох днів будуть активно навчатися. Здобуті знання та досвід інших громад буде впроваджено в розвиток нашої громади. 

 

24 листопада 2018 року

Для зручності  громадян Центр надання адміністративних послуг постійно працює над розширенням переліку послуг та розглядає їх надання з точки зору життєвих ситуацій мешканців громади.

 

24 листопада 2018 року

Енергоефективність та енергозбереження на сьогодні є одними з найважливіших пріоритетів соціально-економічного розвитку країни. 

24 листопада 2018 року

22 листопада  в м.Полтава відбувся захід для дітей з особливими потребами Нам все під силу

23 листопада 2018 року

  У листопаді в загальноосвітніх закладах Пирятинської об’єднаної територіальної громади проводиться місячник правовиховної роботи. Школярам надаються роз’яснення щодо кримінальної та адміністративної відповідальності  неповнолітніх,   положень  Конвенції ООН про права дитини.          

    

22 листопада 2018 року

22 листопада відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули 16 проектів рішень, які планується винести на затвердження чергової сесії міської ради.

21 листопада 2018 року

Починаючи з 2014 року, 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. З цієї нагоди за участю керівництва міста та району, представників установ, організацій та громадськості біля пам’ятного знаку „Героям Небесної сотні“ відбувся мітинг.

 

 

21 листопада 2018 року

20 листопада в рамках підготовки до сорок п’ятої сесії відбулося зведене засідання постійних комісій міської ради. Його проведення ініціювали земельна та житлово-комунальна комісії міської ради з метою більш ґрунтовного вивчення основного питання порядку денного – звіту про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року.

21 листопада 2018 року
Під такою назвою з глибоким ідейним змістом на Хорольщині вкотре відбувся відкритий інклюзивний фестиваль. 
15 листопада в глядацькому залі Хорольського районного будинку культури за участі аматорів народного мистецтва з різних куточків Полтавщини проходив огляд художньої самодіяльності. Ініціатором святкового заходу був Хорольський місцевий осередок осіб з інвалідністю «Союз організації інвалідів України»
21 листопада 2018 року

17 листопада в Пирятинському районному Будинку культури відбувся відбірковий тур обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю „Естрадна веселка" імені Володимира Прокопенка. 

19 листопада 2018 року

18 листопада доросла збірна команда м.Пирятина з шахів брала участь у традиційному турнірі зі швидких шахів у стм.Варва Чернігівської області до Дня працівників сільського господарства і виборола перше командне місце серед семи команд. Честь нашого міста захищали: Микола Чайка, Анатолій Ситник, Олександр Стригуновський та Петро Григоренко.

 

19 листопада 2018 року

17 листопада в приміщенні Пирятинського ліцею були проведені Обласні відкриті шахові змагання пам’яті видатної шахістки, кандидата у майстри спорту України Надії Шамфарової. У відкритті цих змагань взяли участь президент обласної федерації шахів Григорій Щербов, голова місцевого осередку „ВФСТ „Колос“ Сергій Плетінь, рідна сестра Надії Шамфарової Валентина Димова.

 

19 листопада 2018 року

16 листопада працівники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області проводили роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки в побуті з мешканцями міста Пирятин. Рятувальники провели бесіди з роздачею пам’яток та листівок з метою попередження травмування та загибелі людей у НС та НП.

 

 

18 листопада 2018 року

16 листопада в Центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії обговорили проекти рішень, які пропонуються для розгляду на черговій сесії міської ради, внесли пропозиції до деяких з них.

 

17 листопада 2018 року

16 листопада відбулося засідання міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в якому взяли участь представники контролюючих та правоохороних органів, управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради. Комісією були напрацьовані заходи,  спрямовані на подолання незадекларованої зайнятості, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці. Для збільшення результативності роботи комісії створена робоча група для обстеження суб’єктів господарської діяльності.

17 листопада 2018 року

 Однією із суттєвих ознак сучасного демократичного суспільства є свобода слова та вільний доступ до інформації. Радіо, телебачення та зв’язок – незмінні супутники сучасності та  цивілізації. Завдяки цим засобам інформації люди можуть залишатися в курсі останніх подій в країні і світі, швидко і комфортно спілкуватися, відпочити та розширювати свій кругозір.

  

16 листопада 2018 року

16 листопада з метою покращення взаємодії центрів надання адміністративних послуг та Головного територіального управління юстиції у Полтавській області для працівників Центру надання адміністративних послуг та відділу державної реєстрації виконавчого комітету Пирятинської міської ради проведено робочу зустріч за участі провідного спеціаліста відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Боберським Юрієм Миколайовичем.

16 листопада 2018 року

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, працівники радіо і телебачення, зв’язківці завжди знаходяться на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору, в авангарді соціально-політичного і економічного життя країни. Найголовнішими показниками Вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, стабільність і динамічність.

16 листопада 2018 року

15 листопада відбулася робоча зустріч з представниками ПАТ „СТЕК“, які займаються розробкою Схеми санітарного очищення  Пирятинської міської ОТГ Полтавської області. На нараді головував міський голова Олексій Рябоконь, за участю заступника міського голови М. Варави, спеціалістів виконкому міської ради та комунальних підприємств Пирятинської міської ради.

 

16 листопада 2018 року

Днями  на базі обласної дитячої бібліотеки імені Олеся Гончара  відбувся обласний конкурс для знавців історії „Ми діти твої, Полтавщино, вивчаємо віхи твої“.

 

16 листопада 2018 року

Щиро вітаю Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки „золотим рукам“, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

16 листопада 2018 року

14 листопада освітяни Полтавського району відвідали з дружнім візитом Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду. Зустріч проведено з метою  обміну  досвідом об’єднаних громад щодо впровадження реформи децентралізації в галузі освіти: створення освітнього округу, бюджетна самостійність закладів, організація харчування учнів.

 

15 листопада 2018 року

14 листопада в управлінні економіки виконкому міської ради відбувся тренінг з підготовки аплікаційної форми  проектної заявки до Програми „MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді“ за участі керівників та представників закладів середньої та позашкільної освіти.

 

15 листопада 2018 року

14 листопада  відбулося чергове засідання виконкому  міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя. Одним із основних питань розгляду було інформування начальником управління  економіки виконкому міської ради Іриною Солдатовою про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об?єднаної територіальної громади на 2018 рік за 9 місяців цього року. Члени виконкому детально обговорили та  схвалили проект рішення, підготовлений на розгляд сесії.  

    

15 листопада 2018 року

14 листопада відбулося засідання комісії з надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Було розглянуто десять заяв громадян, які потребують матеріальної допомоги на лікування.

15 листопада 2018 року

Триває реконструкція покрівлі Опорного закладу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 по вул. Гагаріна 84 в м. Пирятин Полтавської області. Проведено розбирання покриття покрівель; розбирання цегляних конструкцій (вентшахти та виходи на покрівлю); мурування парапетів з цегли; виготовлення та установлення крокв; влаштування гідробар’єру; вогнезахист дерев’яних конструкцій.  

15 листопада 2018 року

Закінчуються роботи по будівництву спортивного майданчика зі штучним покриттям по вул. Визволення, 2 А в м. Пирятин Полтавської області розміром 42х22 м з влаштуванням критої фан-зони та місць для розташування команд.

15 листопада 2018 року

На даний час завершується виконання розпочатого у 2017 році проекту з впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в ДНЗ „Сонечко“ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади шляхом заміни вікон, дверей та утеплення зовнішніх стін будівлі. У грудні 2017 року в ДНЗ „Сонечко“ замінено всі старі дерев’яні вікна та двері на металопластикові енергозберігаючі (54 та 8 відповідно).

14 листопада 2018 року

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в партнерстві з Програмою Ради Європи „Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні“ та ГО „Інтерньюз-Україна“ запрошують ЖУРНАЛІСТІВ до участі у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт „Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні“.  Дедлайн подачі матеріалів – до 20 грудня 2018 року. Аплікаційна форма – bit.ly/ApplicationForm2018. Призери отримають грошові винагороди – від 10 до 20 тис. грн та участь у міжнародному заході.

14 листопада 2018 року

На державному сайті України „Децентралізація“ (https://decentralization.gov.ua/) опубліковано оцінку фінансової спроможності 18 ОТГ Полтавської області за 2017 рік. Це дані, які підготували експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні (за підтримки Програми „U-LEAD з Європою“ та проекту SKL International). За підсумками 2017 року найбільша питома вага видатків на утримання службовців у фінансовому ресурсі ОТГ (без урахування трансфертів) припадає на бюджет Клепачівської ОТГ – 38 %, найменше коштів на заробітну плату своїх працівників витрачає Пирятинська ОТГ - лише 12 % власних надходжень.

14 листопада 2018 року

13 листопада з офіційним візитом Пирятинщину відвідав Надзвичайний Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Мартін Хагстрьом. В Пирятині він побував на елеваторному комплексі ТОВ „Баришівська зернова компанія“ - дочірньому підрозділі шведської корпорації BZK „Grain Alliance“.   У зустрічі взяв участь міський голова Олексій  Рябоконь.

14 листопада 2018 року

13 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року в частині повноважень постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та ЗМІ.

13 листопада 2018 року

Є люди, які своєю працею роблять місто, в якому проживають, кращим. Є  люди, які цінують те, що зробили інші, а є такі, яким байдуже на всі правила, які вважають, що їм можна все – а порушення норм закону – звична поведінка. 

 

13 листопада 2018 року

10 та 11 листопада 2018 року на базі Пирятинського ліцею проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології, трудового навчання, правознавства та ІІ етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

13 листопада 2018 року

13 листопада під головуванням міського голови Олексія Рябоконя відбулось засідання робочої групи з напрацювання пропозицій щодо подальшого утримання, раціонального і ефективного використання об’єкта комунальної власності, а саме – двоповерхової будівлі Калиновомостівської школи.

 

13 листопада 2018 року

 В рамках підготовки до чергової сесії  12 листопада 2018 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Члени комісії заслухали інформацію начальника управління економіки Ірини Солдатової про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року в частині повноважень цієї комісії.

13 листопада 2018 року

Ситуація в області з пожежами залишається складною. Основними причинами пожеж залишаються порушення правил експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення, перевантаження внутрішньої електромережі, необережне поводження з вогнем осіб в нетверезому стані.

 

12 листопада 2018 року

  09 листопада відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської  міської ради відбувся перший етап фестивалю-конкурсу "Ми віримо в гарне майбутнє".  Участь брали чотири команди закладів освіти. Кожна команда представляла свій проект щодо питань,які тривожать учнівську молодь: екологія, роздільне сміття, лідерський рух, патріотизм, майбутнє України. Поважне журі слухало з цікавістю  думки  представників  учнівського самоврядування.

      

12 листопада 2018 року

 09 листопада вперше відбулося засідання міської батьківської ради. Пирятинська міська батьківська рада  ,,Батьки PRO є колегіальним дорадчим органом при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради, створений для забезпечення взаємодії батьківської громадськості Пирятинської  міської об’єднаної територіальної громади з виконавчим комітетом міської ради. Делеговані  батьки зустрілися  з міським головою Олексієм Рябоконем, аби  обговорити,  врахувати у роботі потреби та  інтереси жителів громади, захисту їх прав при формуванні та реалізації політики в галузі освіти.                         

    


12 листопада 2018 року

09 листопада в м.Вінниця відбулося засідання круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на тему: „Впровадження Закону України „Про співробітництво територіальних громад“: стан та перспективи розвитку“, в якому взяли участь народні депутати України - члени Комітету, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Вінницької та Полтавської областей, представники міжнародних організацій, фахівці, експерти, а також представники органів державної влади Республіки Вірменія. Пирятинську об’єднану територіальну громаду на цьому заході представляла керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур.

12 листопада 2018 року

ПЕРЕЛІК КОНКУРСНИХ ПРЕДМЕТІВ

Перелік конкурсних предметів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань) подано у додатку 4 наказу Міністерства освіти і науки України від 11.10.2018 року № 1096.

 

 

12 листопада 2018 року

09 листопада  у Пирятинській загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів  №  4 відбулося відкриття спортивного залу після капітального ремонту.

Привітав учнів та педагогів міський голова  Олексій Рябоконь,  який зауважив, що шкільна молодь матиме  можливість змістовно проводити  дозвілля та отримувати високі досягнення у спорті.

 

9 листопада 2018 року

 09 листопада  в рамках проекту „Дай руку, першокласнику!“  Пирятинський ліцей відкрив двері для майбутніх першокласників та їх батьків, вихованців старших груп закладів дошкільної освіти „Берізка“, „Пролісок“, „Ромашка“, „Червона шапочка“.

 

9 листопада 2018 року

Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Пирятинській школі естетичного виховання відбулися урочистості та святковий концерт.

Культура – простір, в якому проходить все життя кожної людини, адже всі ми є носіями традицій та звичаїв. Споконвіку пісня й танок, музика й слово, вироби майстрів народного мистецтва були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію на краще майбутнє.

 

9 листопада 2018 року

09 листопада відбулося навчання з керівниками структурних підрозділів виконкому міської ради. Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець ознайомила з оформленням службових листів, основними нормами та вимогами Інструкції з діловодства в Пирятинській міській раді. Наголосила на плануванні контрольної діяльності у виконкомі міської ради. Особлива увага приділялася змісту відповідей на контрольні документи (листи, звернення, інформаційні запити, розпорядження і  доручення міського голови, рішення сесій і виконкому міської ради) та на строки їх виконання.

      

9 листопада 2018 року

07-08 листопада в Київському центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся дводенний тренінг на тему „Розробка Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату як запорука виконання зобов’язань Угоди Мерів“. Даний захід організований проектом „Енергоефективність у громадах ІІ“ і підтримується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою „U-LEAD з Європою“, яка спільно фінансується Європейським Союзом.

     

9 листопада 2018 року

07 листопада  на базі Пирятинського інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту міської ради в.о. директора ІРЦ Ірина Чепур провела заняття з елементами тренінгу для вихователів, педагогів, асистентів вчителів на тему „Робота з дітьми з особливими освітніми потребами“.

 

9 листопада 2018 року

В рамках підготовки до сорок п’ятої сесії Пирятинської міської ради 07 листопада відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи та з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Одне з головних питань, яке було розглянуте на засіданні, - аналіз стану виконання Плану соціально-економічного розаитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року в частині повноважень цих постійних комісій.

9 листопада 2018 року

Учні закладів освіти Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади успішно пройшли перший модуль „Шкільне соціальне підприємництво як ресурс громади“. Соціальне підприємництво-це інноваційна модель ведення бізнесу, спрямована на вирішення соціально-економічних та екологічних проблем. Його основна відмінність від звичайного бізнесу полягає в тому, що першочерговою є соціальна місія. З іншого боку, соціальне підприємництво сприяє розвитку суспільства шляхом впровадження інновацій, стимулює до саморозвитку і вчить допомагати самому собі і довкіллю.

 

9 листопада 2018 року

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Свята тих, для кого збереження, розвиток і відтворення духовних скарбів нашого народу стали головними життєвими орієнтирами.

Дякуючи щоденній праці клубників, працівників спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.

 

9 листопада 2018 року

Днями в Пирятинській  I-III ст. № 4 відбулася презентація шкільного соціального підприємства „Cмарагд“. Під час акції реалізовано 45 ручок з емблемою школи та 40 наліпок для  зошита чи щоденника. Цьому передувала кропітка робота з дизайном продукту, прорахунком собівартості, встановленням ціни, яка буде доступна для споживача цієї категорії, проведення рекламної кампанії. Споживачами були вчителі, учні, батьки та  адміністрація  закладу.     

 

8 листопада 2018 року

Відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Полтавській області виявлені факти підроблення офіційних документів, печаток, штампів, бланків, тощо. 

8 листопада 2018 року

07 листопада вже стало традицією вітати Пирятинський краєзнавчий музей з Днем народження. З цієї нагоди до музею прийшли друзі та пошановувачі історії рідної Пирятинської землі.

 

8 листопада 2018 року

7 листопада  відбулося чергове засідання житлово-побутової комісії при виконкомі міської ради, на якому були розглянуті наступні питання:зняття з квартирного обліку двох дітей-сиріт Ніколаєвої Анастасії та Квітко Віолетти, в зв’язку з поліпшенням житлових умов (придбанням за кошти спрямованої державної субвенції двох квартир у м.Пирятин);

8 листопада 2018 року

Озеленення міста зазвичай формує імідж та враження про місто чи певну його частину, саме краса зовнішнього простору біля міських споруд створює наш настрій і затишок. Оскільки в парковому озелененні однією з головних особливостей є догляд за посадженими рослинами,  у плануванні території скверу „Фантазія“ ми звернули найбільшу увагу на ті рослини, які потребують мінімального догляду і не вимогливі до умов зростання.

8 листопада 2018 року

Виконавчий  комітет Пирятинської міської  ради  запрошує  всіх жителів населених пунктів, суб’єктів господарювання: підприємств, установ, об’єктів  торгівлі, ресторанного господарства і побутового обслуговування населення  прийняти участь в Конкурсі „Краще  новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ  та житлових будинків в населених пунктах Пирятинської міської ОТГ  до Нового  2019 року.

 

7 листопада 2018 року

  06 листопада  відбулося перше розширене засідання робочої групи з розробки Статуту Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (далі-Статут) за участю експерта  шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“, доцента кафедри правничих наук Національного університету „Києво-Могилянська академія“ Володимира Венгера та громадськості. Захід проходив у ліцеї.

   


7 листопада 2018 року

06 листопада було проведено засідання  узгоджувальної ради,  на якому розглядалося питання  можливості перенесення дати проведення сорок п’ятої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання.  Членами узгоджувальної ради одноголосно вирішено провести пленарне засідання  сесії 30 листопада.

 

 

7 листопада 2018 року

05 листопада  відбулася виїзна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки      та       надзвичайних     ситуацій     міської      ради    за     адресом вул. Коцюбинського, 33. На території будинку вийшла з ладу каналізація, а саме один із колодязів переповнився, і вміст достиг до ДНЗ „Ромашка“ № 6. 

5 листопада 2018 року

05 листопада з метою  впровадження нових електронних сервісів у Пирятинській міській раді проведено навчання по наповненню е-сервісу „Контакт-центр“ з  відповідальними особами комунальних підприємств ,,Пирятинський міський водоканал“ та „Каштан“. 

 

 

5 листопада 2018 року

Нова українська школа – це ключова реформа в освіті, головною метою якої є створення школи, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. У такій школі повинні працювати творчі, креативні та впевнені в собі педагоги.

 

5 листопада 2018 року

Покликання школи дати знання дитині, віднайти в її очах вогник творчості та розпалити його. Одним з показників роботи закладів загальної  середньої  освіти є участь школярів  в олімпіадах і творчих інтелектуальних конкурсах. Олімпіадні змагання є скарбницею молодих талантів і пробуджують інтерес у юної еліти до наукової діяльності.

 

4 листопада 2018 року

Днями на острові Масальський розпочалася реалізація ще однієї Програми „Забезпечення умов для заняття спортом та облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки“, а саме встановлення та облаштування спортивного майданчика.

4 листопада 2018 року

02 листопада в приміщенні ЦНАПу відбулася презентація веб-сервісів в рамках проекту "СМАРТ-Громада" за участю керівника проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“ Тараса Журавля та радника Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування  В’ячеслава Толкованова.

2 листопада 2018 року

2 листопада у великій залі адмінбудинку зібралися працівники соціальної сфери, щоб відзначити своє професійне свято. Працівники соціальних служб, піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

 

2 листопада 2018 року

Мінімальними державними гарантіями в оплаті праці є не лише мінімальна заробітна плата, але й норми і гарантії в оплаті праці, які передбачені частиною 1 статті 12 Закону України „Про оплату праці“:

 

2 листопада 2018 року

Вже традиційно, у першу неділю листопада в Україні  відзначають День працівника соціальної сфери.

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. 

   

2 листопада 2018 року

1 листопада в рамках німецько-українського проекту „Мости партнерства задля розвитку місцевих громад“ відбулися два  семінари-практикуми ,,Методи громадянської та політичної освіти в практиці роботи територіальної громади“.

 

1 листопада 2018 року

1 листопада в Миргороді відбулося засідання у рамках  проекту Академії Фольке Бернадотта „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. На заході було презентовано План дій щодо впровадження принципів верховенства права при наданні адміністративних послуг, повязаних із земельними питаннями. Партнерами проекту виступають національний університет „Києво-Могилянська академія“ та соціальна агенція "ФАМА".

1 листопада 2018 року

У середу, 31 жовтня, за ініціативою міського голови Олексія Рябоконя відбулася зустріч з начальником військової частини А1499, розташованої в м.Пирятин, І. Васюком, начальником Пирятинського відділення поліції Головного управління національної поліції в Полтавській області Олексієм Возним та головою постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Василем Войпанюком. Предметом обговорення стала скандальна історія, пов’язана з вирубкою дерев на території між військовою частиною, житловими будинками № 4А та 4Б по вул.Європейська та гаражним кооперативом, яка привернула увагу та викликала обурення жителів міста.

1 листопада 2018 року

31  жовтня з метою  впровадження нових електронних сервісів у Пирятинській міській раді з відповідальними особами проведено навчання.

1 листопада 2018 року

30 жовтня відбувся  фестиваль творчості людей з інвалідністю „Сузір’я мрій“. Це був відбірковий турнір для участі у Всеукраїнському конкурсі „Барви житт“, який пройде у Києві. Участь у фестивалі прийняли представники Полтавщини, а також гості з Дрогобича (Львівщина), Енергодару (Запорізька область) та з Київщини. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua