Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 листопада 2018 року 16:51

Навчання з керівниками структурних підрозділів виконкому міської ради

09 листопада відбулося навчання з керівниками структурних підрозділів виконкому міської ради. Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець ознайомила з  оформленням службових листів,  основними нормами та вимогами Інструкції з діловодства в Пирятинській міській раді. Наголосила на плануванні контрольної діяльності у виконкомі міської ради. Особлива увага приділялася змісту відповідей на контрольні документи (листи, звернення, інформаційні запити, розпорядження і  доручення міського голови, рішення сесій і виконкому міської ради) та на строки їх виконання.

Начальник відділу персоналу та організаційної роботи виконкому міської ради Оксана Мілюта поінформувала присутніх про особливості надання щорічних основних та додаткових відпусток, про планування графіку відпусток наступний рік з метою їх планомірного використання працівниками. Крім того, розповіла  про розробку індивідуальних профілів на кожного з працівників міської ради за рекомендацією соціологічної агенції „ФАМА“, яка здійснювала дослідження серед працівників виконкому міської ради в рамках шведсько-українського проекту Фольке Бернадотта. Також окремо зупинилася на організаційних питаннях ефективного планування заходів на тиждень та відряджень працівників.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому міської ради Ірина Цюра  роз?яснила механізм відшкодування добових витрат на відрядження.

Організатори навчання надали компетентні та ґрунтовні відповіді на поставлені в ході навчання питання. 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua