Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2018 року 08:30

Фестиваль „Сузір’я мрій“ в Лубнах

    30 жовтня відбувся  фестиваль творчості людей з інвалідністю „Сузір’я мрій“. Це був відбірковий турнір для участі у Всеукраїнському конкурсі „Барви житт“, який пройде у Києві. Участь у фестивалі прийняли представники Полтавщини, а також гості з Дрогобича (Львівщина), Енергодару (Запорізька область) та з Київщини.

   Представили свою творчість на фестивалі і пирятинці. Олена Коробіцина читала гумореску Павла Глазового, а Оксана Пилипенко та Галина Шам в дуеті виконали українську народну пісню.

    У вестибюлі районного Будинку культури, де проходило дійство, була розгорнута виставка декоративно-прикладного мистецтва учасників фестивалю. Серед них привертали увагу роботи відвідувачів районної організації Союзу осіб з інвалідністю України (керівник – Олег Симон), міської організації інвалідів „Пирятин-Безмежність“ (керівник – Юлія Плошко), які є також відвідувачами територіального центру соціального обслуговування Пирятинського району. А саме, Тетяни Миленко, Юлії П’ятецької, Оксани Теслі та Ольги Теслі.

  Конкурсантів оцінювало журі у складі завідуючої відділом обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Наталії Дубовик і провідного спеціаліста центру Людмили Супрунової.

   Перед учасниками творчого заходу виступили голова обласної організації Всеукраїнської організації „Союз осіб з інвалідністю України“, головний редактор Всеукраїнського видання газета „Сила духу“ Сергій Чумак, голова Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації ,,Союз осіб з інвалідністю України“ Тетяна Погоріла та керівник Громадської організації „Особи з інвалідністю „Лубни. Безмежність“ Вікторія Широконос.

     Також представники місцевої влади побажали присутнім творчих успіхів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua